Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
DevKiller
üzenetére
Nem mindenki örült, már akkor is voltak józanabb hangok, akik jelezték, hogy hosszabb távon ez a felállás (főleg a nyúlfarknyi városi 4G frekvencia miatt) nem lesz tartható.
És sokan maradunk még legalább fél évig itt, szóval számunkra nem vált érdektelenné a téma... -
DevKiller
senior tag
Olyan szomorú látni, hogy a téma amivel régen ennyit foglalkoztam, most már érdektelenné vált.
Mikor 2014-ben(ha jól emlékszem) megnyerték azt a piciny szeletkét, mindenki örült, hogy végre reális árakon, de jó minőségben lehet majd mobiloznunk Magyarországon. Nem így lett.Az, ami a DIGIMobillal történt, egyértelmű visszajelzés arra, hogy itt hasonlóba nem lehet már fogni. Marad minden úgy ahogy van...
-
mexel
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Digiset nem lehet nem? Nincs helyette új? Akkor félreértettem.
Bocsánat.
Szóval akkor konkrétan megszűnik, marad a voda. -
dzf007
senior tag
Valakit felengedett már a Voda háló? Vagy csak június 1.- től érdemes próbálgatni? Digis dolgozók? Tapasztalat? Van 3/3 sebesség korlátozás?
-
mexel
veterán
Sziasztok. Tudja valaki hjgyan lehet megvenni a dugi 50gb mobilnetet? Routerben használnám. Van hűség, vagy belépési díj? Először tesztelnem kell és max 3-4 hónapra, ezért nem írnék alá semmit
-
csernak75
senior tag
Amúgy én is sajnálom hogy vége lesz, az elmúlt 2 évben sokat spóroltam én is velük.
És néha meglepően stabil volt a hálózat még ott is ahol arra számítottam hogy megszakad. Térképre vetettem a tegnapi utam ahol végig telefonáltam VoLTE vel megszakadás nélkül kocsiban haladva.
Ahol hiányos a térkép szerint 1 rublikát ott is tartotta.
-
DarkByte
addikt
válasz
djsunstealer
üzenetére
Ezért kár volt belépnem.
tl;dr a többieknek: tegnap volt 4 éves a szolgáltatás és ennek apropóján (illetve hogy kicsinálták Kenny-t) egyik admin írt egy erősen túlromantikázott szöveget a csoport tagoknak. -
4Grider
félisten
válasz
djsunstealer
üzenetére
Ez egy privát csoport...
-
djsunstealer
aktív tag
Érdemes elolvasni ezt.
-
betyarr
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
szerencsére a nevemen marad.
köszi szépen a választ!illetve örültem nektek,köszönöm a sok segítséget a topiknak és a lakóinak!sajnálom a digi-t,nagyon jól indult és sztem ha összejött volna nekik a dolog,akkor ez lett volna a best itthon.így viszont korpa közé
keveredettkeverték és ... nem folytatom,mert nincs értelme.sziasztok!
üdv:
betyár -
betyarr
veterán
elhordozom a számom a digitől.ilyenkor be kell mennem a digihez is,hogy lezárják az előfizetésemet vagy intéz mindent a másik szolgáltató?(zárt) flottába megyek.
-
4Grider
félisten
-
p.riky22
csendes tag
válasz
dzf007
üzenetére
Sehogy nem fogják számolni, ezt leírták a holnapon is. Csak akkor kezd el számolni, ha átmész egy másik országba.
A mobilinternet szolgáltatás eléréséhez kapcsolja be az adatroamingot az operációs rendszer típusától függetlenül. Az esetleges figyelmeztetések ellenére, ez belföldön nem jár plusz költséggel! Külföldi utazás esetén, kérjük kapcsolja ki ezt a funkciót a határátlépés előtt, ha a célországban nem szeretne mobilinternetet használni!
https://digi.hu/halozatvalasztas
Nem értem ezt miért roaminggal kellett megoldani egyébként, csak összezavarják az embereket ezzel. -
dzf007
senior tag
Vajon a belföldi roamingot is úgy fogja számolni, mint a külföldit? Az Eu- ba FT- ba számolta, majd számlazáráskor kinullázta, hiszen EU- ba az adott mennyiségig 0 Ft az adatforgalom.
-
MrCsiT
addikt
válasz
djsunstealer
üzenetére
na jó, de pontosan mi is a tapasztalat? Azt nem írtad le.. "van" és ennyi?
-
válasz
djsunstealer
üzenetére
Ami 10 nap múlva már nem irreleváns lesz.
-
djsunstealer
aktív tag
Kis tapasztalatmegosztás olyan helyről, ahol eddig abszolút nem volt térerő (vasúton utazva)
Balatonfenyves. -
mover
tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Úgy simán megy, hiszen akkor a forgalom Magyarorzágon lép ki a VPN-ből.
Ha van valakinek sima mezei home routere, ami mondjuk tud PPTP szervert, akkor csinálhat magának a telefonján használható VPN-t, és akkor nincs kölföldön ilyen gondja. Persze ha a külföldi netszolgáltató nem szűri a VPN-t. -
Köszi az infót!
A román orange is beállt a sorba, náluk sincs külföldön VoWiFi. Nem értem mire jó ez.
Egyébként úgy emlékszem egyszer próbáltam a magyar Telekomos VoWiFi-t külföldön úgy, hogy router szintjén irányítottam át a telefon forgalmát egy magyar VPN szerverre és akkor úgy emlékszek létrejött a VoWiFi kapcsolat. De legközelebb letesztelem telefonról VPN-el is és routeres VPN-el is és dokumentálom magamnak, hogy ne felejtsem el
-
mover
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Hivatalosan semmi akadálya nem lenne, ez csupán üzletpolitikai kérdés(fizesd a drága roamingot)
Annyira nem tilos,hogy mondjuk az itt található leírásokból kitűnik, hogy más országok állapolgárai számára a nagy T is megengedi. Tehát kifejezett unicum a magyar előfizetők szívatása a külföldi vowifi tiltással.https://www.t-mobile.com/support/coverage/wi-fi-calling-from-t-mobile
Sőt itt a német oldalon le van írva, hogy külföldön priorizált a WLAN hívás:
https://www.telekom.de/hilfe/wlan-call
-
válasz
4Grider
üzenetére
“Hivatalosan nem szabadna menjen külföldi ip-vel. Ezt eddig a Digi magasról le...”
Ehhez tudsz esetleg valamilyen forrást adni, hogy miért ne szabadna menjen hivatalosan a VoWiFi külföldön?
Azt tudom hogy a többi szolgáltató tiltja külföldön.
De a román Diginek is bárhol a világon megy. Miért lenne ez törvénytelen, vagy nem hivatalos? -
snooze
veterán
digi számlát miért nem lehet fizetni simple alkalmazásban?
-
Lacccca87
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Helló. Másik készlékben nem próbáltam hogy mennyire működik vagy milyne gyakran dobálja el. Viszont a telefonba a fő kártya (SIM1) egy telekomos kártya ami meg sosem hal el, mindig jó, ezért gondoltam hogy a Digi Sim lehet a hibás, vagy a foglalat. De ha ingyen cserélik a SIM-et akkor tesztelni a csere jobb és gyorsabb megoldás lehet, max utána megyek tovább ha nm javul.
Köszi az infót.
-
4Grider
félisten
válasz
gyulaszu
üzenetére
Hivatalosan nem szabadna menjen külföldi ip-vel. Ezt eddig a Digi magasról le... Mostanában sokszor itthoni ip-vel sem működik. Ráadásul a VoWiFi egy vpn csatornán működik, a vpn-t pedig az egyiptomi hatóságok nem csípik, simán előfordulhat, hogy adott szolgáltató ezért nem is engedi (ipsec vpn passthrough kell hozzá az adott hálózaton).
-
Zsoleszhun
addikt
-
gyulaszu
senior tag
Jó reggelt,
épp Egyiptomban üdülünk és a digis kártyám egyáltalán nem tud a hálózathoz csatlakozni.
Lehet erről tudni valamit ebben a május végi, átmeneti állapotban? -
mzso
veterán
Amúgy a Yettelnek ennyivel jobb a lefedettsége mint a másik kettőnek, vagy csak jobban hazudnak?
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
SIM kártyát cserének még? Aktiv 50 es előfizum van, de rengetegszer eldobja a telefon a simet, gondoltam kértek egy cserét ha még lehet.
Előre is köszi.
Üdv.
-
Ablakos
addikt
Kaptam értesítő levelet a hálózat váltásról. (voda hálózatra regisztrálás lépései) Ezt most pontosan június 1-én kell elkövetni? Megpróbáltam, de most még elutasítja a váltást a hálózat.
-
pilipi
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ki említett hűséget? Kedvezmény van a többi szolgáltatás miatt
-
neopeti
tag
Miért kerülnek törlésre A politikai jellegű hozzászólások ???
-
dethroner
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
A 3/3 sebesség pont azért lesz, hogy jobbat (drágábbat) akarjon az ember. Mert hát hiába lesz olcsó, ha csak kis túlzással levelezésre lesz alkalmas. És amint meglesz az igény rá, máris jönnek a jobbnál-jobb vodás ajánlatok. Ha meg mégis inkább lelépnek a digimobil ügyfelek, nem fognak sírni azért a havi kb 350 milliós bevételkiesés miatt.
-
pilipi
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
A hűség már lejárt a elmúlt hónapban akkor emelkedett az ár, ezen csak a kedvezmény van a többi szolgáltatás miatt.
"A KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELE LEGALÁBB EGY DIGI, INVITEL VEZETÉKES VAGY MŰHOLDAS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE. " -
pilipi
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Na jó egy kis kedvezmény van, a többi szolgáltatás megléte miatt a három mobilra.
Ez a legfrissebb számla.
Emelés van benne, mert előtte még 9900 volt.
-
pilipi
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Eddig nem észleltem olyan nagy változást.
Inernet, tv, vezetékes telefon, plusz 3 mobil előfizetés) 10599 ft
Nincs kedvezmény, se hűségidő.
Amint említettem 15 évvel ezelőtt a UPC-nek csak internetért fizetett 12 ezer forinthoz képest még mindig elégedett vagyok. -
-
válasz
zelikocc
üzenetére
Nekem a legolcsóbb az 1GB-os adatkeretet adó feltöltőkártyás yetteles csomag lett havi 1100Ft-ért. Így hogy ebből is csak 600MB-ot sikerült felhasználnom rádöbbentem, hogy mennyire nem használtam ki ezt a digis csomagot. Persze szökőévente jól jött az az adatkeret mert emlékszem volt amikor 1.5-2GB-ot használtam fel belőle de az is ritkán volt. Alapvetően minden felhasználói szokás más de amiben 100%-ig biztos vagyok, hogy nem azért vették meg a digit, hogy olcsó legyen. Olyan árazása lesz mint a többinek, ahogy volt ez a digi előtt is, talán egy hangyányit alátesznek csak, hogy elmondhassák, hogy ők a legolcsóbbak. Kihez fogsz menni ha nem tetszik?
-
Diák66
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Oda nem is terveztek, de nincs is igazán jó hely neki. Az AH-s torony vacak helyen van, az apátság templomtornya és a vízmű tornya van talán optimális helyen a belváros lefedéséhez, de a magasabb részeket ezek már nehezen fedik. Talán Tündérmajor melletti víztározó teteje lenne optimális mobilszolgáltatónak, de ott valószínűleg 0 infrastruktúra hozzá. vagyis mindent oda kellene vinni. Az meg drága. Plusz magas frekvencia oda megint felesleges, csak alacsony.
-
csaszi75
őstag
Igen, pont erről beszélek, hogy valójában nem kapta a képet, hanem ő tesztel. Gondolj bele, tesztelnek valamit, aztán azonnal küldi havernak, hogy posztolja ki egy fórumban
Szóval nem életszerű. Az életszerű az, hogy aki valóban tesztelt, az posztolta ki.. csak elterelés, hogy "ismerőstől kaptam" 
Kérjen még pár képet más helyeken is tesztelve
-
4Grider
félisten
válasz
Ablakos
üzenetére
Akkor én mit szóljak bármelyik dunántúli domb- vagy hegyvidéken tartott túrámra? B3-al (1800 MHz-el) senki nem próbálkozott ritkán lakott területeket lefedni, a Diginek pedig nem hagytak más lehetőséget, csak a B3-at. Még a Bakony fővárosában sincs egy db Digi bázisállomás sem.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Jelenleg a legolcsóbb és még országos lefedettség is lesz hamarosan.
Majd ha jövőre nem fog tetszeni az új ár, vagy júniustól nem lesz jó a sebesség, akkor úgyis mindenki le fog lépni, de addig minek?
Jót mosolygok az ilyeneken, amikor feltételezésekbe bocsátkozva lelépnek, mert "úgyis drága lesz" meg "nem várható itt csoda". Még ha igaz is lesz (amit nem lehet tudni) akkor is év végéig garantálva van az ár (amit viszont biztosan tudni).
Na mindegy, nem az én dolgom na
Az az egy igaz, hogy a 3/3 helyett adhatnának legalább 10/3-at, hogy hozza a megszokott átlagot a szolgáltatás, mert ez miatt viszont sokan lépni fognak a Digitől és az 100% hogy nem a vodához fognak lépni, szóval nem ártana átgondolniuk ezt a dolgot még.
-
Noukoum
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Sokan még többet is kifognak fizetni, hálásak hogy végre rendes tulajhoz megy a pénz.
-
pilipi
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nekem is hasonló kondíciójú a csomagom.
15 giga net, 200 perc lebeszélhetőséggel 1480 forint az ára.
DIGIMOBIL PLUSZ a csomag neve.
Egy esetleges (mondjuk decemberi) 100%-os emeléssel sem érem el a 3000-et
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Akciókamerák
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Goddess of Victory:Nikke
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple 100% akku
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mobilnet is működött normálisan.