Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
tamikomac
üzenetére
Nekem bőven jó lenne csak pont za a bajom hogy a meglévő Aktiv50 vagy mi régi előfizut nem bántanám, mert tényleg csak adatra van használva, de kellene egy új szám normális díjon
amiről néha telefonálni is kell hogy tudjunk de fontosabb a normális adat csomag a sebesség meg bőven elegendő a felhasználáshoz.
Mondjuk ezt az egészet még megbonyolítanám azzal is hogy az előfizura ráhordoznék 1 tel számot is.
De lehet feles gondolkodni rajta meg bonyolítani, és leszerződők a netfon-nál 100p / 50Gb 4600-ért nem rossz. -
Lacccca87
addikt
válasz
evbalazs
üzenetére
Ezekre amúgy lehet szerződni? Mert én amikor legutóbb bent voltam egy Voda üf. ponton (igaz vidéken és kb akkor kérdezte a központot mit lehet meg mit nem) akkor mintha erre a flottára csak Digi-s dolgozók térhettek volna át. De lehet rosszul emlékszem vagy rosszul mondta az ügyfélszolgálatos.
Illetve kérdés ha nekem van egy meglévő csak adat kártyám (továbbra is roamingba nem módosítottam a szerződésen), akkor e mellé köthetek egy teljesen új szerződést is ezekkel a díjcsomagokkal?
-
Lacccca87
addikt
Hat, tapasztalat videki vodafone üzletben. Fogalma sincs az ugyfelszolfalatosnak mirol kerdezek. De vegul elmondott mindent miutan telefonos segitseget kapott. Asszem meg hagyom roamingolni az aktiv50 kartyat es nem mozgatom. Nincs ertelme, max lemomdani ha nem hasznaljuk.
-
Lacccca87
addikt
válasz
kissvendel
üzenetére
En nem hordoztam meg igy bem tudok belepni. Az erdekelt volna hogy ebben a csomagban van e E-sim (akar plusz dijert) meg korlatlan sms dijmentesen.
-
Lacccca87
addikt
válasz
kissvendel
üzenetére
Link van esetleg ahol ezek találhatók? Én nem találtam meg az oldalon.
Ha nem osztható meg akkor a prémium 25 spec részleteit esetleg privátba el tudnád küldeni nekem? Előre is köszönöm
-
Lacccca87
addikt
Nekem csak aktiv 50 elofizum van, de ennyiert mar nem eri meg. Parom hasznalta hirdozhato 4/5g s modemben ha elfogyna a sajat adatkerete, de ezek utan inkabb mwgnezzuk mibe kerul azt boviteni, es ha meg par 100ft al dragabbra is jon ki akkor is az lesz a valasztas.
-
Lacccca87
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Arra gondol hogy a honos T kártyával látható hogy van rendesen térerő a 4G-n de a roamingban lévő DIGI-s kártya ettől függettlenül nem tud felcsatlakozni 4G-re pedig azon kellene működnie.
-
Lacccca87
addikt
Nalam villam sebesseggel tolt be altalaban minden oldal tartalomtol fugetlenul, pedig mellette revanced is megy a hatterben es neha eszi a savszelt.
Ezt a 10/10 et kb 1 honapja vettem eszre kb, de nem erzek kulonbseget az eddigi megszokott felhasznalas soran. Nem azt mondom hogy mindenre is eleg de boven megfelel. -
Lacccca87
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Helló. Másik készlékben nem próbáltam hogy mennyire működik vagy milyne gyakran dobálja el. Viszont a telefonba a fő kártya (SIM1) egy telekomos kártya ami meg sosem hal el, mindig jó, ezért gondoltam hogy a Digi Sim lehet a hibás, vagy a foglalat. De ha ingyen cserélik a SIM-et akkor tesztelni a csere jobb és gyorsabb megoldás lehet, max utána megyek tovább ha nm javul.
Köszi az infót.
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
SIM kártyát cserének még? Aktiv 50 es előfizum van, de rengetegszer eldobja a telefon a simet, gondoltam kértek egy cserét ha még lehet.
Előre is köszi.
Üdv.
-
Lacccca87
addikt
-
Lacccca87
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
3. kerület egyébként, flórián környéke. Anno nem tudom hol lett kötve de én az EURO CENTERBE mentem be átiratni a szolgáltatást miután megvettem az ingatlant, a Mobil-t meg a MOM parkban igényeltem. nem tudom hogy mit vontak össze vagy mit nem.
Hűségidőt vállaltam meg az e-pack ot aktiváltam ujra mivel eddig is volt. Valamikor december vége felékattintottam be az ügyfélkapun.
-
Lacccca87
addikt
Nem igazán értem ezt a számla mizériárt. Nekem igaz csak 1 optikai net + 1 adat sim van de saccra mindig ugyanabban az időszakban jön rendesen a számla,én meg egyből fizetem is kártyás tranzakcióval. Eddig sosem volt elmaradt számla vagy későn érkező, no meg elmaradás a befizetésben se.
-
Lacccca87
addikt
Azért örülnék ha minnél hamarabb sikerülne összereszelni a hálózatot. Jelenleg az esetek 80%-ban megfelelő a térerő és a kapcsolat minősége amerre megfordulok, de azért vannak vakfoltok még. Igaz én csak adat simet használom de jó lenne ha már megoldódna azon kevés helyek problémája is. Meg ha már ott vannak kis plusz sávszélt alálökhetnének a rendszernek

-
Lacccca87
addikt
válasz
Kronos3000
üzenetére
Én is szívesen raknék össze magamnak egy komplett csomagot és akkor nem kellene a telóban sem a dupla simmel operáln. De sajnos nálam Digi optika van Thome giga erős net nincs csak a 1000/25 azt meg köszönöm nem kérem. Túl sok családi média tartalom ( képek videók) kerülnek megosztásra a család felé és az a 25-ös feltöltés karcos lenne. Majd talán egyszer ide is beér az optika a T-től, habár nem számítok rá egyhamar mivel a Flip elérhető, nem hiszem hogy saját maguknak csinálnak konkurenciát.
-
-
Lacccca87
addikt
válasz
trec12
üzenetére
Azert azt be kell latni hogy ahol csak xdsl volt ott nem csak a vegpontokra kellett joforman behuzni az optikat, hanem jelentos egyebb fejlesztest kell eszkozolni. A felvasarlas utan csomo helyen a versenyhivatal is akadalyozta az indulasokat. Egyszeruen nem volt cash ezekreva teruletekre a mobil es egyeb olcsobban kivitelezheto de nagyobb volumenu fejlesztesek miatt, aztan jott a felvasarlas ami megintcsak megolte a fejlodest.
Digi szinten jovore varhato hogy ujraindulnak a beruhazasok szerintem. Kicsit olyan erzesem van hogy a 4ig sem hitte el higy tenyleg letrejon az uzlet es odakerultek hogy megvan a ceg de valamit kezdeni kellene vele, es mostanra raktak ossze hogy mi is kellene meg hogy a teljes elkepzelesuket megvalositsak. -
Lacccca87
addikt
válasz
Renwick
üzenetére
Szerintem erre majd a teljes atvilagitas utan lesz megoldas. A docsis vagy milyen halozatot felesleges eroltetni mar, de kerdes hogy van e hajlandosag es penz cserelni a regi eszkozoket. Ha van akkor nagy kerdes hogy a kereskedoknel van e eleg eszkoz keszleten hogy zaros hataridon belul elvegezzek a konverziot. Ha erre a kerdeskorre a valasz a nem, akkor mobilt megtartjak + gerincinfrastrukturabol ami hasznosithato, a tobbit eladjak. Fogyaszto oldalrol roszabb forgatokonyv ha megtartjak de nem fejlesztik kesobb, vagy leepitik a parhuzamos rendszereket. Utobbinal ugye elveszlik a lehetoseg hogy kesobb masik szolgaltato atvehese, szoval 1 bekotesi lehetoseggel csokken a piac hosszu tavon.
-
Lacccca87
addikt
Ami biztos hogy most a telekomnal fajhat a feje es kezdi a munkat a valsagstab. Amint letrejon az uzlet a tobb ezer elofizetes ami allami ceghez es kozvetve munkavallaloi flottakhoz tartozik az mind at fog vandorolni ide.
-
Lacccca87
addikt
Üf szolgálatot senki nem hívta?
-
Lacccca87
addikt
válasz
qqcqqc
üzenetére
Bp n legtobb helyen jo a térerő es a sebesseg is hozzá. Tavaly aug 20 margithidon (telekom, yeteltel, voda) halozatok kozul ez birta a legtovabb de vegul ez is leterdelt. Ezzel csak azt emelnem ki higy zsufolt turisztikai helyen lassu lesz, home officra csak akkor hasznalnam ha nem valami tavoli asztal megoldast hasznaltok, es nem kell nagy méretű fajlokat mozgatnod. Legtobb helyen en 7-15mbit között merek amugy.
-
Lacccca87
addikt
Nalam p30 pro ba csinalja. Akkor szoktacamikor huzamosabb ideig vagyok gyenge vagy 0 tererovel rendelkezo helyen. De volt mar hogy normal korulmenyek kozt is megszenvedtem vele, olyankor segitett ha kiszedtem a sim et es visszatettem.
Nekem csak adat sim-em van, de ezek miatt gondolkozom hogy kerek egy uj sim kartyat mert lehet az is problema. -
Lacccca87
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Jo lenne ha befejeznek a sajat teruletek optikara át állását meg a volt inviteles teruletek "digisiteset". Nagyszulohoz is szivesebben kottetnem be egybe a tv vel a netet a digtol mert pl amit most fizetnenek Zircen az rablas kategoria ( felreertes ne essek mindenutt rablas ami ennyire draga, manapsag egy sima 100/10 es kapcsolat nem lenne szabad hogy 1000 ft nal dragabb legyen, sehol)
-
Lacccca87
addikt
Ki hogy erzekeli? Amit fentebb is olvasni lehetett volt egy kis freki tili toli. Azota mintha nagyobb lenne a kesleltetes meg gyengebb is a kapcsolat (Pl astoria kornyeken).
-
Lacccca87
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
2 sim eseteben, hivasnal nekem is tiltja a 2.simet ami a digi. Ez normalis. Nagyon keves telefon van ami egyszerre ket sim is aktiv tud lenni.
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Digi aktív 50 ( csak adatkártya) be van roaming adatkeret?
Üdv. -
-
Lacccca87
addikt
válasz
EnemyEnergy
üzenetére
2es 3as 4es en vegig van.
-
Lacccca87
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, mutatja a telo a full tererot a 4g ikonnal de semmi nem tolt be vagy semelyil uzenetapp nem kuld es fogad. A varos vegen megint jo volt de oda a szepgalmi torony sugaroz, az eddig is jol mukodott.
-
Lacccca87
addikt
Sátoraljaújhelyi torony lazszodik, de internet az nincs rajta. Full terero mellet semmi.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Renwick
üzenetére
Latod, kb ennyit is er manapsag az elemzok munkaja. Kb hoaxokat tolnak meg megrendelesre gyartanak futoszalagon elemzeseket, termeszetesen az elemzesek mogott kb hasonlo terjedelmu jogi szoveg is van hogy ne keruljenek szarba ha nem jon be a talalgatasuk.
Digire vetitve, pedig az itteni elemzoknek meg a logikai levezetes csak csak megy es talan meg valosaghoz kozel is kerulhet. Csak ott rontjak el hogy a vegen az altaluk levont konkluziot tenykent kozlik, pedig fingjuk sincs a jelenlegi helyzetrol.
-
Lacccca87
addikt
Az a baj hogy itt egy ket "hater" meg önjelölt jövőbelátó szeretne itt minden kiszivargo infot betudni annak hogy az ő jóslatuk teljesuljon.
Ilyenkor azert elgondolkodom hogy ha ennyi kutatomunkat vegeznek akkor mit keresnek itt a forumon? Miert nem tozsdeznek es tennek a penzuket is erre. -
Lacccca87
addikt
Korabban linkelt valaki ehhez hasonlo terkepet ahol ado eszkozt is be tudtad allitani, plusz hely es magasag es megmutatta a lefedettseget. Szerintem hasonloan csinaljak ezt is.
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Akinel van felszerelt torony/adó és van rálátása a társasház költségvetésére ( évi 1x biztos ha tulaj), máshol is rengeteget késik a Digi a fizetéssel? Most kaptuk meg a 2020-as pénzügyi jelentést és az 1.6M ból sikerült 300e -et befizetnie a kasszába. Ez kicsit fura nekem... -
Lacccca87
addikt
Korábban olvastam egy Zirc közelében lévő állomásról, de most nem találom név szerint. Eről van már valami info hogy beüzemelték-e?
-
Lacccca87
addikt
A csak adat kartyat lehet a tobbibszurke zona.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Innen talán elszivárog valamennyi térerő majd Zirc-re is, habár a doborzat miatt nem bízom benne.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Sátoraljaújhelyen nincs torony. Ha jól emlékszem engedélyezetés alatt van. Viszont Széphalom mellett van az nincs jelölve a térképen.
-
Lacccca87
addikt
-
Lacccca87
addikt
válasz
csacsi67
üzenetére
Az ne zavarjon senkit hogy a "nagy" veszteség szinte nem is jár pénzmozgással.
8.5mrd Értékcsökkenési leírás. Szeretem amikor olyanok elemeznek beszámolókat akiknek lövése sincs róla ( pl HWSW cikkírói)
Ha így nézük akkor üzemi szinten plusszosak lennének nem számítva az egyéb ráfordításba könyvelt egyszri tételeket.
Ezen felül a hitelek kamatai amik megterhelik az eredmény de az jelentősen. Itt jó lenne tudni hogy piaci hitelek vagy az anyától kapottak vannak túlsúlyban. Utóbbi eseténem egyi kzsebből a másikba esete van.... -
Lacccca87
addikt
Saját vélemény/spekuláció:
Folytatják a hálózatépítést hogy lassan de biztosan növekedjen a lefedettség. Mellette Vodaval fognak megegyezni a hálózat használaton hogy kipótolják a hézagokat meg az esetleges kapacitás hiányt. -
Lacccca87
addikt
Akit érdekel MKB ban netbankar es mobilappohoz vegre lehet 50 es szamot hozzaadni.
-
Lacccca87
addikt
Veszprem es Budapest kozott vonaton eleg lyukas a lefedettseg, es ahol van ott is gyenge. Azert Szekesfehervar utan tobbet vartam mivel az firgalmasabb utvonal a balaton miatt. Remeljuk zaros hataridon belul azert javulni fog a lefedettseg igy hogy ujraindultak a melosok mindenutt.
-
Lacccca87
addikt
válasz
trec12
üzenetére
Ha el tudják adni sikeresen, és adatkorlát nélküli mobilnetet "vezetékesnek" - adják mellé a routert simmel - akkor még ez is egy opció lehet de csak nagyvárosokban az 5G lefedettség szerint. Ez mondjuk konkurencia lehet olyan helyeken ahol ezer éves DSL van bekötve és horror áron szolgáltatva ( pl Pest öreg belvárosi utcái)
-
Lacccca87
addikt
válasz
maxima
üzenetére
Szerintem teljesen rendben van. Sajnos a kedves ügyfelek kezdenek átesni a ló túloldalára és még a diginek kellene megtiszteltetsének venni hogy használja a szolgáltatásukat.
Szerintem ez nem így működik, és egyik fél sem fölényeskedhet a másikkal, sem a Digi sem a fogyasztó. Kölcsönös tisztelet az elvárahtó minimum. -
Lacccca87
addikt
En mondjuk borsodi reszen amit nem ertek az a Szephalom melletti torony. Ezzel 1 telepulest tudnak lefedni ami pici is. Ha felraktak volna Ujhely fele a tv toronyra akkor legalabb 4x akkora teruletet lefedtek volna.
-
Lacccca87
addikt
Akkor jon a birosagi kor..... [link]
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Ha már elhoztam egy Aktív50 -es sim-et ami csak mobilnetes szerződés, de akkor még nem tudtak adni hozzá stick-et ezt utólag kérhetem ingyen vagy már fizetnem kellene érte?
Köszönöm.
Üdv.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). De gondolom előbb utóbb erre is kitalálnak valamit hogy visszaadják maguktól a felhasználók.
amiről néha telefonálni is kell hogy tudjunk de fontosabb a normális adat csomag a sebesség meg bőven elegendő a felhasználáshoz.

Feltéve ha nem milliárdos árbevételű céget kezelsz.
Köszönöm az infot.