- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
tamikomac
aktív tag
válasz
Lacccca87 #47201 üzenetére
Annyiért az a Netfone tényleg jó, azt én is néztem korábban.
A net állítólag nem a legacélosabb, szerintem titkolt QoS (hátrasorolás) van, mint a Vodafone XXL mobilnetnél, de ez csak az én verzióm. Ennek ellenére a 4600 Ft valóban nagyon jó. Esetleg Extraflotta vagy MOHOSZ. Én már a célegyenesben voltam a MOHOSZnál, aztán az egyik fenti Digi Flotta csomag lett.Tudtommal nem lehet azt amit szeretnél, ebben visszaolvasva találsz ezt-azt.
A Vodafone ragaszkodik az egy darab 50-es számhordozáshoz, bár tettem fel a 1270-en olyan kérdéseket, hogy nem tudtak rá válaszolni. -
tamikomac
aktív tag
válasz
Lacccca87 #47197 üzenetére
Lehet szerződni igen. 6 db ilyen "Digi Flotta" csomagjuk van. Személyesen és 1270-en keresztül is, ha van még a Diginél lévő 50-es száma valakinek számhordozással sima ügy. Mára már nincs az a fejetlenség mint volt március elején. Sőt, 1270-en ezért komoly jutalékot is kapnak, próbálnak is áttéríteni a nagyobb csomagra. Flotta Premium 25 GB Special teljesen korlátlan a belföldi normál díjas hívószámos beszélgetés, nem számít hogyan, ki rontotta el a leírást. Ott viszont már bejön a 10 Mbit/s le- és feltöltési sebesség, erre célszerű figyelni.
-
evbalazs
csendes tag
válasz
Lacccca87 #47197 üzenetére
Párszor már volt téma,sokan mentünk ezekbe a csomagokban, a Vodafone klasszikus lakossági ügyfélmegtartós és flottacsomagjai ezek (pl. Extraflottában ugyanezek vannak,bár ott a 22% inflációkövető díjemelés érvényesült, DigiMaxban maradt, így van egy komoly árelőny a digis csomagok javára), szvsz dolgozói csomagoknak azért ezek elég gyászosak lennének. Legjobb tudomásom szerint szerződhetők. Egyszer valaki írta ugyanezt az infót pár hónapja, akkor cáfolva lett.
Alapesetben a csomagokra csak digitől számhordozással lehet csatlakozni. Amit hasonló helyzetben megpróbálnék: megkérdezném, hogy ha áthozom digitől a csomagot vodafone-ra, akkor lehet-e mellé kötni újabb előfizetést. Az appban van olyan pont, ahol hozzá tudnék adni, de nekem nem kellett másik és nem próbáltam, hogy végigmegy vagy sem / esetleg utána hívnának fel, hogy nem köthetek. Ha nem lehet, akkor kicsit többért Extraflottában tudsz új előfizut kérni.
-
válasz
Lacccca87 #44509 üzenetére
Akkor erre mit mondasz?
Átvittem az egyik számomat a T-től a Digihez gond nélkül, egy év múlva vittem volna a következőt, és adateltérés miatt elutasították. Semmi változás nem volt egyik oldalon sem. Maradt a lakcím, a személyim sem változott, mégis adateltérés volt az indok. -
kovacss72
aktív tag
válasz
Lacccca87 #44509 üzenetére
Feleségem esküszik rá, hogy csak a keretet mutatták neki szerződéskötéskor, hogy hol írjon alá. A további alkalmakkor már aláírni sem kellett.
Egyébként az ideiglenes kártyára is csak annyit mondtak először, hogy ne használjuk csak miután megtörtént a számhordozás. Következőleg meg azt, hogy használhatjuk nyugodtan, de a számhordozásig kártyás előfizetésként él. Aztán amikor 2 nap után megkaptam a számlát, minden világos lett. -
ACE-
addikt
válasz
Lacccca87 #40504 üzenetére
Na most rászámoltam vezetékes telefonnal, úgy 1 éves hűséggel 5870 Ft az 1000/1000-es net. A DIGI-nél 5750 lesz május 1-től... Szóval akár válthatnék is, de a DIGI Mobil meg akkor drágább lenne...
Egyébként nekem most elvileg hűségem van 1 évig, mert decemberben igénybe vettem ezt a -500x2 kedvezményt. Ilyenkor hogy a francba változtatgathatják az árakat?
-
ACE-
addikt
válasz
Lacccca87 #40502 üzenetére
Hát nálunk van Telekom optika, de nálam csak net van, a Telekomnál meg csak netet előfizetve így is drágább. Kéne hozzá még TV vagy telefon, meg mobil előfizetés, de akkor azzal megint nem fogok jól járni... és egyébként én meg vagyok elégedve a DIGI-vel, az elmúlt 1x évben amióta megvan nagyon ritkán volt szolgáltatás kimaradás, a sebesség meg szinte mindig max-on.
-
samu2062
senior tag
válasz
Lacccca87 #39875 üzenetére
Nem. December 5 előtt kértem.
Látom itt többen is kétségbe vonják az állításomat. Na mindegy, igazam volt, mert rájöttek, hogy valami nem stimmel, vagy olvassák a topikot.
Kompenzálták egy mínusz 500 és egy mínusz 1000 ft-os számlával.
Nem dőlt volna össze a világ, ha nem teszik meg, de így jobb azért. -
trec12
addikt
válasz
Lacccca87 #38645 üzenetére
Hát a fejlesztésről annyit; maradtak még Inviteles területek xDSL-el nyugaton de semmi jele, híre nincsen, hogy esetleg fejlesztene, optikázna a 4iG.
A Digi is csak mobillal ért oda.
Nekem is úgy tűnik ki a hírekből, közleményekből, hogy a 4iG megtartaná az egész Vodát....
-
zelikocc
senior tag
válasz
Lacccca87 #37626 üzenetére
Bács megyei falu. Nekem az első napon mintha instabillá vált volna a kapcsolat, a korábbi stabil 10-13 Mbit 25 ms helyett ingadozott a sebesség mérés közben és a ping is össze vissza ugrált.
Majd 1-2 napra rá stabilizálódott.
A sebesség újra a szokásos és stabil, a ping pedig sokkal jobb mint ez előtt (18 ms).De igazából ez nem olyan számottevő dolog, szerintem egészen egyszerűen semmi sem változott a körülményeken.
-
kiro76
tag
válasz
Lacccca87 #37415 üzenetére
Elvileg nincs, de az ÁSZF-et nem böngésztem most át.
A szolgáltatás leírásában ez van:
"A mobilinternet szolgáltatás keretében a Szolgáltató a saját rádiótávközlő hálózatának végpontjához csatlakoztatott berendezéssel biztosítja az internet szolgáltatás igénybevételét meghatározott havi díj megfizetése ellenében. A Szolgáltató kizárólag Magyarország területén belül – a digi.hu/lefedettseg oldalon meghatározott besugárzási területen – nyújtja a mobilinternet szolgáltatást. A Szolgáltató a roamingszolgáltatást nem nyújtja."
[link] -
p2pp
őstag
válasz
Lacccca87 #35772 üzenetére
CellMapperen nézd meg melyik bázis lehet az és írj nyugodtan és hívd fel a Digit. Anno nálunk is volt ilyen.
De közben kiderült cseréltek 1 "dobozt" a szektorsugárzó alatt. Csak senki sem tudott róla az Ügyfélszolgálaton. (Amúgy tervezett munka volt)
Mint később kiderült. -
Foose
addikt
válasz
Lacccca87 #35551 üzenetére
Hát, ahhoz nekem nullázni kellett volna a forgalmat. De digire váltás után ezt nem tettem meg. De a telefon gyári forgalom mérőt sosem néztem mert korlátlan volt ezelőtt a netem, gőzöm sincs hogy állt ezelőtt. Na a gyári számláló szerint ma 250MB volt a forgalom. Ezért tűnt fel, hogy lett a ma reggeli felhasználható 26gb-ból hirtelen 24 gb...
-
törölt tag
válasz
Lacccca87 #35178 üzenetére
Szerintem rosszul látod a dolgokat...
- nem hiszem, hogy szóvá kellene tenni azt, ha valaki kritikus a digivel kapcsolatosan. Sokan vannak akik saját tapasztalatból írnak ezt/azt. Most akkor a személyes tapasztalatának jogosságát kérdőjelezed meg azzal, hogy e miatt "hater"-nek minősíted? Nekem pl. csak pozitív tapasztalatom van a vezetékes net+vezetékes tv-vel kapcsolatosan, de negatív a mobil. Ha leírnám a negatív tapasztalatom, akkor én is "hater" lennék a te logikád alapján? Az pedig köztudott (emberi vonás) hogy ha valami jó azt nem dicsérjük annyit, mint amennyit szidunk valamit ha rossz.
- a jövőbelátásról: ha valaki előrevetít valamit (netán még meg is támogatja logikai síkon az elképzelését), akkor az nem jelentheti pusztán azt, hogy érdekli a (távközlési) téma?
- a miért nem tőzsdéznek kérdésedre: nem kellene végletekben gondolkodni. Attól, hogy dolgokat józan ésszel is meg lehet állapítani/ ki lehet következtetni/, még senki nem fogja a pénzét tőzsdére vinni. És hogy miért nem? Mert a nehezen megszerzett pénzt még akkor sem kockáztatja az emberek 4/5-e ha csak 1% esély van a tévedésére.Én pl. 99%-ban meg vagyok győződve hogy a deal létrejön, és ugyanúgy nem kell "jövőbelátó" képesség ahhoz, hogy tudjam, meg lesz oldva a frekvenciakérdés is-mert máskülönben mi értelme az egésznek. (hogy ezt tenderrel vagy telenorral érik el, majd a jövő eldönti).
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Lacccca87 #31797 üzenetére
Ha csak ezt ... 3h26m
... mondhatnám én is hogy monarchista vagyok ,vagy hogy 2006 ( ?? FerencJóska Monarchától kronologizálva az valami kerek évszám) -ban mozdonycserével is minden (adat) jobb volt. De hogy másra is reagáljak, a valószínűség- logikát haszontalannak tartom, ha kell mégis, akkor azt mondhatjuk valószínűleg javult
-
törölt tag
válasz
Lacccca87 #27797 üzenetére
A számok csak csak a nagyságrendeket hivatottak képviselni.
1700 állomás. 100ezer/hó/állomás. Évi 2 milliárd
500 mobilos ágazaton dolgozó muunkatárs: havi 500ezer bruttó (itt most röhögtem egyet saját magamon, mert minimum ennek másfélszerese, de inkább duplája) szóval 500ezer...évi 3 milliárd.
5MHz 15 évre....10 milliárdért + havi használati díj...Évi 0,8 mrd.
Most tartunk ~6 milliárdnál.
stb-stb.De nem zavar, ha ennél pontosabban kiszámolod, mennyi is az annyi! Rajta!
-
TeeJay
félisten
válasz
Lacccca87 #26751 üzenetére
Cellmapperrel jártam már kocsival itt ott és Budapesten ahol vagyok mindenhol rendben van a DIGI, nálunk a telepen is van 2 tornyuk és bár nem világbajnok a 4G sebesség de 8-12megabit bőségesen jó mivel korlátlan legalább. Telenor ugyanitt 4 toronnyal is inkább csak 40-60megabit maximum és pénzbe kerül meg 500MB csomagom van...
B3-al már szinte mindenhol van DIGI torony a nagyvárosokban, vidék karcosabb de ott is fejlődnek. Ja és legalább van VoLTE amit a kedves Telenor nem aktivál a telefonomra miközben DIGI-n első perctől megy (Redmi Note 9S telefon) gond nélkül.
Szóval megvárom az év végét és kiderül milyen változás lesz aztán lehet elgondolkozok azon hogy amilyen sokat beszélek inkább lemondom a Telenort (havi 2400 a flotta) és váltok DIGI-re -
4Grider
félisten
-
panizzi
aktív tag
válasz
Lacccca87 #14479 üzenetére
Kellett hozzá más digi előfizetés?
Mert ezt írják a honlapon.A DIGINet Aktív 50 szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele, vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel.
Az egyszeri belépési díj az akció keretében 0 Ft.
Egy Előfizető kizárólag 1 db SIM-kártyát igényelhet.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest