Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7601) Orlin


Orlin
addikt

Valamint meg egy kérdés!Nálatok hogyan van kötve a beltérihez?Van itt nekem rca kabel meg scartA scartot vágpm a masikat annyira nem :) thx!

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#7602) Mr-Pamacs


Mr-Pamacs
senior tag

Sziasztok

Olyan gondom lenne hogy van egy Hyundai HSS 7160NA beltéri, 2 kártyás. Az egyik kártyánál 75% a jel a másiknál viszont 15-20%- körül mozog. Utóbbinál se kép, se hang, vagy csak foszlányok. Miért van ez és hogy lehet orvosolni a problémát? Tönkrement a beltéri?

(#7603) Rick4 válasza Orlin (#7600) üzenetére


Rick4
félisten

Ha jó képet akarsz, rakd vissza a régi tévét. Nem kábelfüggő a minőség, legalábbis nem a beltéri és a tévé közötti kábeltől függ.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#7604) vitezlejszlo válasza Storms (#7599) üzenetére


vitezlejszlo
őstag

Szia

Koszi szepen, ez volt a megoldas! Mindenki boldog :)

Laca

(#7605) Zolee11 válasza Orlin (#7600) üzenetére


Zolee11
senior tag

HD Tv-n élvezhetetlen az adás, én nemrég mondtam le. Mondom gyenge minőségű az adás, erre az ügyintéző: de még egyszer sem kértem szerelőt... :D Hogy mi van? Nem is tudtam, hogy a szerelő pikk-pakk beállítja a sávszélességet, és nem ezt a agyontömörített ocsmány képek fogja továbbítani a műhold, amit egy régi tv-n nem lehet észrevenni, de egy nagyobb felbontásún már igen... Sajnos eszük ágában sincs végre 2012-höz méltó szolgáltatást biztosítani, így hát elváltak útjaink. :)

no brain, no problem

(#7606) Orlin válasza Zolee11 (#7605) üzenetére


Orlin
addikt

Én is eddig régi képcsöves tv-n néztem :DDD
Sokszor olvastam már más helyeken,h xar a minőség ect...Nekem nem tünt fe.
De most tényleg nagyon-nagyon gáz.Nagyon látszik,h silány a minőség.Ha pl mondjuk hd filmet nézek elötte utána olyan a Digi mintha vissza mennék az időbe és régi vhs filmet néznék ;]
Mi is csak a digi sportok miatt maradunk.mint non sokan mások...
a szerelő tud ezzel kezdeni valamit??érdekes.

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#7607) Rav3n02 válasza Mr-Pamacs (#7602) üzenetére


Rav3n02
senior tag

Szia!

Ha dual fejed van fent, akkor valószínűleg fejhiba lesz, mert kábelhiba esetén általában azonnal 0%-ra esik a jelszint :U

(#7608) vitezlejszlo válasza Orlin (#7606) üzenetére


vitezlejszlo
őstag

Sziasztok

Aposomeknal az LCD-n olyan a digisport, hogy az valami fortelem. Mondta is, hogy szellemkepes. hat az is volt szinte, annyira rossz a tomorites :( focinal nagyon latszik :((( Ok lehet valtanak masikra...

[ Szerkesztve ]

(#7609) Rick4 válasza Zolee11 (#7605) üzenetére


Rick4
félisten

Én ezt már megmondtam 3 éve is...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#7610) smog86 válasza Zolee11 (#7605) üzenetére


smog86
senior tag

Kérj már ki egy szerelőt, ha az ügyintéző azt mondja... :DDD
Csak kíváncsi lennék a szerelő mit mondana a sz@r képre...

vitezlejszlo: Kérj te is szerelőt, hátha mond valami nagyon okosat, pénzbe nem kerül.

[ Szerkesztve ]

(#7611) misx válasza vitezlejszlo (#7608) üzenetére


misx
senior tag

Hát nálunk FullHD-s TV-n egész jó (Samsung LE32C530). Igaz, megfelelő távolságból kell nézni. Még a Spektrum szokott élvezhető lenni, az M1-M2 meg mintha nem pontosan illeszkedne a képernyőre (el van tolva?), de azt a TV2/RTLK-val együtt úgyis a földi HD-n nézzük rendszerint.

(#7612) homeoffice76


homeoffice76
tag

Jelenleg T-Home Sat TV-m van, 3 TV-n, kicsivel több, mint 5e Ft-os havidíjért. Elégedett vagyok a szolgáltatással, még az ügyfélszolgálat meg a weboldaluk is okés, de jól jönne a DigiSport és a DigiSport Plusz. Ha hasonló színvonalat kapnék a Digitől, akkor persze az is, hogy náluk csak 3.600,- Ft a legnagyobb műholdas csomag, 3 beltérivel. Nézzük, mi történt velem, a szolgáltatóváltás ügyében kifejezetten elszánt téhomos előfizetővel!

Tegnap nézem a digi weboldalán az alábbi részt, és ezt olvasom: "A szolgáltatás maximum 2 televízión vehető igénybe. A készülék(ek)et az Előfizető megvásárolhatja, vagy bérelheti."

Felhívom azért az ügyfélszolgálatot, ahol hosszú-hosszú percekig tart, mire eljutok az ügyintézőig (téhómnál ez feleennyi ideig sem tart, pedig nem tudom fejből a menütérképet, éves átlagban max. egyszer hívom őket), közben az automata is közli velem, hogy itt csak 2 TV-s előfizura van esélyem. Mondom nem rakom le, mert ezeknél állítólag minden elképzelhető, és lőn! Azt mondja az ügyfélszolgálatos, hogy ha jan. 1-jén indult volna a 3 beltéris megrendelés lehetősége, akkor értené, hogy fals infó szerepel az oldalukon és az ügyfélszolgálatuk telefonautomatájának felvételén is (megjegyzem, én akkor sem érteném), de így, hogy 2011. nov. 1-je óta (!!!) tart az akciójuk, így nem érti, de szól az illetékeseknek és javítani fogják. A telefonos ügyfélszolgálatukat nem hívtam fel újra (a fene sem fogja megint percekig hallgatni az automatát), de a weben (egyelőre legalábbis) nem javították a bénaságukat. Az milyen szolgáltató, amelyik vevőriasztó álinformációkat tesz közzé saját magáról a neten, és amikor szól nekik egy potenciális ügyfelük, hogy ki kellene javítani, akkor is sz@rik rá???

Fentiekhez járult még, amit ma itt a fórumon olvasgattam, jelesül: a műholdas szolgáltatók közül a Digié a leggyengébb minőségű szolgáltatás, ami nemcsak képminőségben, de viharok idején adáskimaradásban is jelentkezik (erről többen és többször is írtatok), amit viszont én a T-Homenál évek alatt talán egyszer tapasztaltam, amikor elment az áram! :) Szóval aki a 2 sportcsatorna miatt ügyfelük, azt értem is, meg nem is, de én más, mellettük szóló érvet nem látok, ez pedig nekem édeskevés. A kábeles szolgáltatásuk persze külön történet, AZONNAL digis tévére és netre váltanék, ha szolgáltatnának nálunk.

Fentieket egyrészt azért írtam le, hogy más is lássa az olcsóbb szolgáltatás általam megtapasztalt/másoktól olvasott árnyoldalait, másrészt pedig azért, mert szívesen meghallgatom azok véleményét, akik nem értenek egyet valamivel, amit képernyőre vetettem. Továbbmegyek: kifejezetten örülnék neki, ha valaki meggyőzne arról, hogy érdemes a Digi műholdasára váltani, hisz havidíjcsökkenés mellett lesz 2 jó kis sportcsatornám, és az adás minőségével sem lesz gondom!

Más: komplikált dolog mérni azt, hogy az adás mekkora sávszélességen és bitrátával érkezik? TV-tuner kártyával felszerelt sztg kell hozzá, vagy egyéb? Teljesen alulinformált vagyok a témakörben. A válaszokat kösz előre is!

[ Szerkesztve ]

(#7613) Rick4 válasza homeoffice76 (#7612) üzenetére


Rick4
félisten

ha 50 centinél nagyobb képátlójú tévéd van, felejtsd el a digit. a t-s jelszint, így a rossz időben maradó tartalék is a digiének duplája, csakúgy, mint a upc-nél is. Sajnos a két sportcsatival jól belenyúltak, de gondolom az ott vett jogdíjak vitték el a fejlesztésre szánt pénzt.. Így is lehet előfizetőket szerezni...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#7614) homeoffice76 válasza Rick4 (#7613) üzenetére


homeoffice76
tag

Egy 32"-os lcd, egy 24"-os monitor, és egy régi, 55 cm-es Grundig CRT működik nálunk. Utóbbi mondjuk már nem sokáig, mert vagy 10-szer be kell kapcsolni, mire "megmarad" a kép. Talán az utóbbin nem lenne gond a képminőséggel, amíg még be lehet kapcsolni! :-)

Más: tegnap elfelejtettem írni, hogy kipróbáltam a műholdas digit (egy családtagnak van, nem messze tőlem), és észrevettem egy szarvashibát. Nem tudom, hogy csak a szoftverfrissítés hiánya okozza, vagy sztenderd probléma (ha valaki tudja, megírhatná). A lényeg: ha a Sat TV-men a távirányítón nyomok egy OK-t, majd az iránygombokkal "barangolok", és 20 csatornával arrébb, mint amit épp nézek, nyomok egy jobbra lépést, akkor meg tudom nézni azt is, hogy mi lesz az adott csatornán a következő műsor. Ugyanezt kipróbáltam a digi műholdasán is, az eredmény a következő: az éppen nézett csatornán egynél többet is tudtam előre lapozni (ez jobb, mint a Sat TV esetében), de ha "arrébbmentem" 1-2 csatornával és ott próbáltam megnézni a következő műsorszámot, akkor visszaugrott az épp nézett csatornára. Szóval nézed a digisportot, az OK gombbal előhívott kis menüben átváltasz a digisport pluszra, ahol 2 perc van hátra abból, ami épp megy, de te nem tudod megnézni, mi következik utána. Óriási balfékség, de simán elképzelhetőnek tartom, hogy bekötés óta nem frissítették a szoftvert a set top boxon, szóval emiatt csak feltételesen ekézem őket.

Kiegészítés: igyekszem alaposan körbejárni a témát, és ma volt egy kis időm telefonálni, így rácsörögtem az Invitelesekre is. Az ügyfélszolgálat hosszú ideig tartó csengetés után sem volt elérhető, az értékesítés viszont gyorsan, és nagyon segítőkészek is voltak. Elmondtam nekik, hogy most 60 Mbit/s-os netem van a UPC-től és családi csomagom a T-Hometól, Sat TV formájában, 3 STB-vel, összesen kb, 10.500,- Ft-ért. A hölgy válasza a következő volt: 5x TV-csatornát és 15 Mbit/s-os netet tudnak adni, mindez 3 beltérivel 15.450,- Ft / hó!!! Invitel-területen, negyedére csökkentett internetes sávszélesség mellett!!! Miközben 1 szolgáltatóhoz vinném az előfizetéseimet, amik most 2-nél vannak, tehát elvileg csomagkedvezményt is kapnék. Röhej. Még annyit sikerült kideríteni, hogy építik az optikájukat, és azon egyedi ajánlatként 10e Ft alá is tudnának menni, de a mi utcánkban sajnos nem elérhetőek. Akinél túrják a földet, az mindenképp hívja őket és kérjen kétszer jobb ajánlatot annál, mint ami jelenleg van neki - meg fogja kapni, kellenek nekik az új ügyfelek, drága az optikaépítés.

[ Szerkesztve ]

(#7615) homeoffice76 válasza homeoffice76 (#7614) üzenetére


homeoffice76
tag

Bocsánat, kiegészítés az inviteles témához: az előbb említett árajánlatuk IPTV-re szólt, ami azért valószínűleg előrelépés lenne a jelenlegi műholdasomhoz képest. De akkor is nevetséges, hogy negyedakkora nettel 50%-ot rá kellene dobnom a jelenlegi havidíjamra.

Digitális kábeltévével (nem IPTV!!!), 1 STB-vel és 10 Mbit/s-os nettel kerülnének 10.580,- Ft-ba havonta, ami több, mint amit jelenleg kétfelé fizetek, pedig tartalmaz 1.400,- Ft csomagkedvezményt is. Mindez 6-odára csökkentett internet-sávszél és kettővel kevesebb STB mellett. Ezeknek nincs a marketingosztályukon árazó kolléga?!?!?

[ Szerkesztve ]

(#7616) v.attis


v.attis
őstag

Nálatok betették az új csatornákat?
Story 5 és a Pax bent van, Reflektor és Prizma nincs.
Digi csomagban kellene lenniük.

(#7617) homeoffice76 válasza v.attis (#7616) üzenetére


homeoffice76
tag

Újabb ellenérv a Digivel szemben, ha nem megy náluk a Prizma! Hol nézném a Rém rendes családot? :)

(#7618) Orlin válasza v.attis (#7616) üzenetére


Orlin
addikt

Hello!Keress rá:

Prizma,Reflektor

Vízszintes
11977
28000

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#7619) C.Sanders


C.Sanders
csendes tag

Üdvözlet mindekinek!
Remélem van köztetek aki tudna nekem segíteni,a problémám a következő:
Fali tartóra szerelt műholdvevő antennát le kellett venni(nem részletezem milyen okból)elég az hozzá,hogy vissza lett téve,,de azóta hiába állítgatom az antennát,,műszerrel a műhold meg is lenne,,csak a jelerősség és a szint,,sehogy se megy 10% fölé,,erre tudna-e valaki valami okosat mondani,,mi lehet a probléma,,és hogy a megoldás mi lehet?
Köszönöm a válaszokat előre is
ui.csak egy laikus ember vagyok..de szeretnék újra tv-zi

(#7620) Orlin válasza C.Sanders (#7619) üzenetére


Orlin
addikt

A fejen is kell kicsit fordítani oldalra.Az lehet segít.

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#7621) C.Sanders válasza Orlin (#7620) üzenetére


C.Sanders
csendes tag

Üdvözöllek!
Azt már próbáltam,,meg utánna is néztem már sok helyen,,de nem nagyon találtam ilyenre megoldást,,ezért is jöttem ilyen helyre,,itt sok hozzá értő..
Többféle lírást ebben a témában elolvastam hogy smint kell beállítani az antennát,,de mégsem változott semmi,,az baj,hogy a jelerősség és a szint nem jelez sosem nagyobb értéket..
Elképzelhető,hogy a fej romlott el,,és azért van?,,de nem lett csinálva semmi vele,,le lett véve,,és úgy ahogy állt semmi elállítással addig félre volt téve míg munka folyt a helyén,,most meg vissza raktam azt sehol semmi

(#7622) szabog74 válasza C.Sanders (#7621) üzenetére


szabog74
aktív tag

nem egyszerű művelet, nyaralóban én is tornáztam a létrán pár órát mire sikerült ez alapján. az említett műszer nélkül hatványozottan nehezebb...

[ Szerkesztve ]

(#7623) C.Sanders válasza szabog74 (#7622) üzenetére


C.Sanders
csendes tag

Hello!
Köszönöm a hozzászólást.az a helyzet mondtak olyant is,hogy nem azt a műholdat találtam meg,,ez rendben is lenne,mert akkor tovább keres az ember,,de egyik műhold,esetén sem jelez semmit a tv-holott a Sat finder megtalálja a holdat,,és ezt nem értem mi lehet a probléma

(#7624) szabog74 válasza C.Sanders (#7623) üzenetére


szabog74
aktív tag

másik műholdat találtál meg. nagyságrendi jelerősség különbség van pl. az Astrához képest. nekem sokat segített a google maps térképen a műhold irányát bejelölő vonal. eléggé számít továbbá az antenna függőleges szöge is.
nem egyszerű feladat gyakorlat nélkül...

(#7625) C.Sanders válasza szabog74 (#7624) üzenetére


C.Sanders
csendes tag

Megmondom az őszintét eleinte még a saját "bénaságomra" fogtam volna,de mivel abszoludt semmi előrelépést nem tudtam produkálni ez ügyben,,holott elég sokat kínlódtam vele,,íg már elég tanácstalan vagyok
Igen abban igazad van hogy jelerősség tekintetében az Intelsat nem túl erős,,,de az irányszög elég jól bemérhető,,viszont arra a végkövetkeztetésre jutottam,,hogyha itt fórumon nem jutok előrébb,,mert itt sok ember van aki eléggé jártas már ilyen dolgokban,,akkor hagyom a fenébe az egészet inkább lemondom,,nem kínlódok vele :(

(#7626) pojakcs válasza C.Sanders (#7625) üzenetére


pojakcs
senior tag

Műszer és tapasztalat hiányában nehezen fogod megtalálni a műholdat. Egyszerűbb, ha szólsz egy szakembernek.

Üdv: Csaba

(#7627) Rick4 válasza C.Sanders (#7623) üzenetére


Rick4
félisten

Ha a koaxra van kötve a satfinder, az sípolni fog minden holdnál. Ha valahol sípol, visszatekered a tekerőjét, pontosítasz az antennán, utána kiveszed a rendszerből, és megnézed, jön-e egyáltalán ingyenesen nézhető csatorna. Ha nem, rossz holdon vagy, tekered arrébb. Egy hold tévedésnél a fej kb 3 centivel lesz arrébb, szemre nem lehet kiszúrni. Kis gyakorlással egy K-Ny-ig átforgató polarmountot is fel lehet tenni és be lehet állítani fél óra alatt.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#7628) C.Sanders válasza pojakcs (#7626) üzenetére


C.Sanders
csendes tag

Az a helyzet tapasztalatom nincs,,de műszerrel ki tudtam mérni,,a tv.mégsem érzékeli,a sárga jel állandó 10 %-ot mutat,,ha az antenna műholdat talál a kék slála jelzi de a sárga nem mozdul 10%-ol

(#7629) C.Sanders válasza Rick4 (#7627) üzenetére


C.Sanders
csendes tag

Hello!
Igen koaxba van a műszer és úgy van ahogy írod,,végig is zongoráztam,az összes megkereshető műholdat,így ahogy írod milliméterről milliméterre,,a műszer talál,,de a tv nem jelz semmit,és csatornát se talál abszoludt

(#7630) Rick4 válasza C.Sanders (#7628) üzenetére


Rick4
félisten

A műszer TP frekvenciától függetlenül jelezni fog, viszont a tuner csak akkor fog megfelelő jelszintet mutatni, ha a TP egyéb paraméterei is megfelelőek, erre másik műholdon semmi esély. Rossz holdon vagy.

Gondolom miután a műszer jelez, kiveszed a sorból a satfindert, és úgy keresed a csatornákat, ugye?

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#7631) C.Sanders válasza Rick4 (#7630) üzenetére


C.Sanders
csendes tag

Igen ezt értem,,de más TP fek. esetén se talál semmit,,és azt írja sikertelen,úgy értem másik műholdnak megfeleő TP.jével is kerestem hátha a másik műholdnak néhány csat. befogja,de akkor is sikertelen minden

(#7632) C.Sanders válasza Rick4 (#7630) üzenetére


C.Sanders
csendes tag

igen olyankor kiiktatom a műszert a sorból!

(#7633) Rick4 válasza C.Sanders (#7631) üzenetére


Rick4
félisten

Mondom, a TP frekvencia csak egy dolog, ott van még az symbolrate és a fec is, ne álligasd el a cuccot, mert most akkor az se biztos, hogy az értékek még jók. A digis TP- közül itt van egy, ezt állítsd be: 12643V, SR: 27500, FEC: 3/4. Lassan oldalra húzva a tükröt beállítható, satfinder nélkül is, de egy twin fej a tuti, egyik végén a műholdvevő, másikon meg a satfinder.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#7634) C.Sanders válasza Rick4 (#7633) üzenetére


C.Sanders
csendes tag

Nem az értékekek azok jók,állítgatástól függetlenül,,mert azoknak utánnaéztem fórumokban is,,még akkor csak mint olvasgató,,de mivel nem boldogultam így beléptem,,hogy kérdezni tudjak.
A FEC. az módósítható?,mert a szimbólumsebességet frekvenciát,,meg azt hogy vízszintes vagy függőleges azt lehet állítgatni,,de a FEC. is állítható lenne?
na ha attól eltekintünt,,vagyis ezt most kihagyjuk rossz holdra vagyok állva,,,mi az elképzelésed még?,esetleg a fej az nem jó?,,bár előtte meg tv-ztem nem értem mi történhetett volna vele

(#7635) Rick4 válasza C.Sanders (#7634) üzenetére


Rick4
félisten

A FEC lehet még auto is, akkor nincsen gond. A legjobb lenne, ha a beltélrit elvinnéd valakihez, akinek digi-je vagy UPC-ja van, rákötnéd a tévére meg a fejre, egyből kiderülne, működik-e rendben. Melyik városban laksz egyébként? Ez valóban egyszerű művelet egy hozzáértőnek, igaz, simán el fog kérni 5 ezrest a kiszállás miatt.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#7636) C.Sanders válasza Rick4 (#7635) üzenetére


C.Sanders
csendes tag

Igen megnéztem közben amit írtál avval se semmi persze,,,
Beltérire gyanítasz?,de mi történt vele,,már rég megvolt és eddig semmi problémám nem volt

(#7637) Rick4 válasza C.Sanders (#7636) üzenetére


Rick4
félisten

Nem, nem a beltérire gyanakszom, hanem rád, ezért kellene máshol is megnézni, szerintem ott menni fog.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#7638) C.Sanders válasza Rick4 (#7637) üzenetére


C.Sanders
csendes tag

Igen,,nem vagyok ebben szaki, ezt vállalom,de amennyit kínlódtam vele a héten,,hát nem tudom,,nagyon érdekesnek találom

(#7639) Orlin


Orlin
addikt

masnal is akad a Prizma??

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#7640) misx válasza Orlin (#7639) üzenetére


misx
senior tag

Ja, de nemcsak az hanem a Reflektor és a F&H is! :O

(#7641) zsustyi válasza misx (#7640) üzenetére


zsustyi
csendes tag

sziasztok nekem be se fogja a prizmát :W

(#7642) Anubis_9


Anubis_9
őstag

Sziasztok!

Megválok a DigiTV műholdas előfizetésemtől. Elegem lett belőle. Szerintetek mennyiért tudnám eladni a kb. 76 cm átmérőjű antennát és a rajta lévő fejegységet?

Köszi!

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#7643) homeoffice76


homeoffice76
tag

Gyerekek, a Digi műholdasa tényleg mindenhol, mkinél ekkora fos? Miközben ez az egy szolgáltatásuk érhető el mindenhol? Ezek hülyébbek, mint az invitelesek, akikről fentebb írtam - már elnézést a kissé erős megfogalmazásért.

(#7644) Rick4 válasza Anubis_9 (#7642) üzenetére


Rick4
félisten

2 ezer a kettő max.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#7645) Anubis_9 válasza homeoffice76 (#7643) üzenetére


Anubis_9
őstag

Szerintem is fos. Nem véletlen váltottam.

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#7646) Rick4 válasza Anubis_9 (#7645) üzenetére


Rick4
félisten

Jajj, gyerekek, ne mondjatok már ilyet, hát nem tudjátok a leckét, a digi jó, a digi olcsó.. Bár nem tudom, akik eddig kajabálták ezt, most merre járnak... :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#7647) Orlin válasza Rick4 (#7646) üzenetére


Orlin
addikt

szerintem az elofizetok 50% a sport csatik vegett marad...mint mi is.bar ha egy film+ ki szednenek vagy a termeszet,doku csatikat is megnyirbalnak mar eleg lenne a valtashoz nekem!

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#7648) Rick4 válasza Orlin (#7647) üzenetére


Rick4
félisten

Igen, a többieknek az ciki, hogy a digi a két sportcsatival minden jó sporteseményt közvetít, de ebből igazi pénz és előfizetői létszámbővülés még nem lesz. A minőségen kellene fejleszteni, elég lenne egy jó közepes minőség is, manapság egyre kevesebb a CRT tv, és látszik a különbség.

Pl most is egyszerre megy a M.U. és a Chelsea meccs, ilyen eddig magyarországon nem volt, hogy egyszerre menjen két jó meccs a tévében. Sőt, általában a TV2-n a BL meccsekből mindig egy gyengébb, feltehetőleg olcsóbban közvetíthető meccset adtak.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#7649) homeoffice76 válasza Rick4 (#7648) üzenetére


homeoffice76
tag

Igazad van, és ha egymás mellé tesszük a 2 dolgot, amit írtál a Digiről (minden jó sporteseményt adnak + a fos minőség miatt nem tudnak dinamikusan bővülni), akkor azokból az következik, hogy zsákutcában vannak. Ugyanis a jelenlegi előfizetői létszámuk mellett a sportesemények által termelt reklámbevétel nem lehet elegendő az események jogdíjára. Ha az lenne, akkor a Sport TV rájuk licitált volna minden téren, ugyanis sokkal több előfizetőhöz jutnak el, ezáltal sokkal drágábban értékesíthetik a reklámperceket, mégis azt mondták, hogy annyiért már nem éri meg nekik, amennyit a Digi rááldozott. Ahhoz meg utóbbi túl kis cég, hogy "kivéreztesse" a 2 nagyot. Szóval nem tudom, mennyibe kerülne a nagyobb sávszélességen és bitrátával történő közvetítés, de biztos vagyok benne, hogy nemcsak engem tart vissza a gyenge minőség a váltástól. Pedig havonta kb. 1.600,- Ft-tal még olcsóbbak is lennének, mint most a Sat TV.

(#7650) homeoffice76 válasza Anubis_9 (#7645) üzenetére


homeoffice76
tag

Kösz az infót, engem ez a fórum győzött meg arról, hogy ne váltsak Digire (meg a béna ügyfélszolgálatuk és weboldaluk, amiről az első, 7612-es hsz-emben írtam).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.