Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8951) Orlin


Orlin
addikt

Másik fórum:

"Megerkeztek a Digihez a HD-s belterik igen jol olvassatok HD-s belterik es SAT-os vevok :-) a tipusa Kaon NA1000HD.

A HD -s csomag elmeletileg tavaszal indul Simulcrypt lesz nehany csat a UPC-tpl amit a roman FOCUS is ad valamint a Digi sajat csatornai az osszes HD-ban lesz feladva, illetve lesz meg nehany ami a Romania elofizetoket erinti ( PROTV HD, TVRHD)"

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#8952) NagyDave válasza Orlin (#8951) üzenetére


NagyDave
tag

Na végre! :C :DD Digisportot jó lenne HD-ban nézni :) Egyébként remélem nem lesz egy vagyon a beltéri, bár erre is lehet számítani...ja meg ugye gondolom HD csomag...na kíváncsian várom a fejleményeket.

[ Szerkesztve ]

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...

(#8953) Watt25


Watt25
veterán

Meg ugye lesz csak kártya opció, ugye?

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#8954) NagyDave válasza Watt25 (#8953) üzenetére


NagyDave
tag

Na, az is nagyon szuper lenne! Én is bízok benne :))

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...

(#8955) Mate válasza Watt25 (#8953) üzenetére


Mate
nagyúr

Ez a digis topic :D Azért ennyire ne menjünk a jövőbe, örüljünk, ha végre, talán, egyszer, majd, idén, lesz hd mediabox :)

(#8956) norbert999 válasza gejzinho (#8948) üzenetére


norbert999
aktív tag

Köszönöm!

(#8957) gejzinho


gejzinho
csendes tag

Sziasztok,
Lassan 3 hete (egész pontosan január 7.-e a feladás dátuma) elküldtem írásban (levélben) a (Digi)műholdas szolgáltatást felmondó nyilatkozatomat( a honlapjukról letölthető hivatalos nyomtatvánnyal). Ebben 20.-val kértem a szolgáltatás megszüntetését.
Azóta erre semmilyen visszaigazolást, visszajelzést nem kaptam. A szolgáltatás (adás) sem szűnt meg..
Normális ez, magyarul ugyan papíron már megszűnt a szolgáltatás csak technikai, adminisztratív, átfutási okok miatt él még az adás tovább néhány napig(hétig), vagy egyszerűen csak ilyen tetű a cég hogy nem vesznek tudomást a levelemről, hátha 1-2 hónappal még le tudnak húzni?
Mondjuk mindegy, mert úgy érzem a január 20.-a utáni időszakra szóló nekem kiküldött csekkjeiket, számláikat már én sem fogom megkapni.. Ilyen ez a posta :DDD

(#8958) Mate válasza gejzinho (#8957) üzenetére


Mate
nagyúr

Tudod bizonyítani, hogy elküldtél egy felmondó nyilatkozatot? Ha igen, akkor tehetnek egy szívességet, ha nem akkor lehet gond abból, ha nem fizetsz. Amúgy Magyarországon műholdas digisek vannak még egyáltalán? Mármint egy székház, garázs egy bérelt hely a piacon ahol mint valami munkahelyet működtetnek?

(#8959) gejzinho


gejzinho
csendes tag

Lehet hogy hülye voltam, de hagyományos postai levélben adtam fel a cég budapesti címére (1134 Bp, Váci út 35.) a honlapjukról letöltött hivatalos felmondási nyilatkozatot. Nyilván megkapták, de ezt sajnos nem tudom bizonyítani. Hülye voltam hogy bíztam a korrektségükben...
Felhívom az ügyfélszolgálatot is, és max. egy újabb immáron ajánlott levélben, újra elküldök egy felmondási nyilatkozatot, ami mellé azért mellékelni fogok egy másik levelet is amelyben ezért a geci húzásukért, természetesen cizellált, vállalható formában, és az oda illő terminólógiát használva, de elküldöm őket a jó k...va anyjukba...

(#8960) Mate válasza gejzinho (#8959) üzenetére


Mate
nagyúr

Telefon helyett inkább emailben írj nekik. Általában arra gyorsabban válaszolnak, illetve nyoma is marad, hogy mikor küldted el nekik.

(#8961) Argos válasza gejzinho (#8959) üzenetére


Argos
őstag
LOGOUT blog

Bármilyen hivatalos levelet - sőt, nem árt már a személyes levelezést is- csakis, kizárólag ajánlva szabad feladni.
Amúgy, ha bemész bármelyik digi üzletbe és viszed magaddal a box-(ka)t, távirányítót, SCART kábelt, ott leadhatod és egyúttal felmondhatod a szolgáltatást.
Én is így fogok tenni, mivel a héten bekötötték a trés IPTV-t, úgyhogy a digi -műhold- mehet a levesbe, az üzlet - és minőségpolitikájával.

...elmúlik...

(#8962) Sérnyovác


Sérnyovác
tag

jan 10-én mondtam fel faxon, emailon és másnap a telefonos szolgálaton, tegnap jöttek a beltéri egységekért, nem sietnek. Szintén T-H IPTV lett a minősége sokkal jobb, azért még olvasom a fórumot, 6 évig voltam digis, ha lesz kábeles még visszatérhetek. (10-15 év múlva) Kíváncsi vagyok az új beltérikre milyen minőséget fognak tudni és mennyibe kerülnek, ja a tányér megmaradt a TV-n rákerestem a műholdakra thor és intelsat 56 db csatorna jön ingyen a zenecsatornák szinte mind, valami HD-ban+ karma, shop, orosz, moldova sport, BBC cctv, sky stb tv-k

(#8963) gejzinho válasza Sérnyovác (#8962) üzenetére


gejzinho
csendes tag

Elvileg az én tévémben is van beépített műholdas tv tuner. Ha a Digi tányértól bejövő antennakábelt közvetlenül a tévére csatlakoztatod foghatod a műholdról érkező ingyenes adásokat Digis beltéri nélkül is?
Pár hete ezt, még digisként ezt megpróbáltam, talált is egy halom csatornát (többségében a Digi kínálatában lévőket), de mindegyikre azt írta ki hogy nincs jogosultságom a megnyitásukra. Ha már nem leszek előfizető változtat ez ilyen értelemben valamin?
Azt hogy a Digire állított tányérral és digis fejjel milyen szabadon fogható csatornákat, milyen holdról lehet fogni, arról hol találhatok pontos infót?

(#8964) Sérnyovác válasza gejzinho (#8963) üzenetére


Sérnyovác
tag

Nekem a tv felkínálta a thor 0,6 w és intelsat 10,AKÁRMI műholdakat ezekre kerestem, a kereséskor csak a szabad csatornákat kértem ill. a kódoltakat nem, valamint az összes tp-n keresés, ha gondolod leírom a műholdak pár működő tp beállításait. Lehet kéziben is keresni.

(#8965) stmiklosi válasza gejzinho (#8963) üzenetére


stmiklosi
tag

Szevasz!

Tessék, a Thor/Intelsat szabadon vehető (FTA) csatornái...

http://hu.kingofsat.net/tv.php?&pos=0.8W&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear
Üdv: StMiklos

Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510

(#8966) gejzinho válasza stmiklosi (#8965) üzenetére


gejzinho
csendes tag

Szia,
Köszönöm. Hát nem túl vastag és vonzó kínálat, ezért aligha fogok itt a kábelekkel bűvészkedni. :) Egy kicsit már off, de úgy láttam hogy például a Hot Bird műholdon ennél azért sokkal erősebb a szabadon fogható csatornák választéka és színvonala. Gondolom ehhez is jó lenne a Digis tányér és fej, csak az kicsit máshová kéne pozicionálni.
Na mindegy, holnap délelőtt jönnek és szerelik a UPC Directet. Elcsábultam az ingyen HBO Max Pak (3 hónapig) és a szintén negyed évig ingyenes HD csomag lehetőségétől :U és a jobb képminőségért. Egy évig (2014 februárjáig) az övék leszek :)
2 év után viszlát Digi :R Egy darabig jó voltál, főleg egy hagyományos CRT tévé alá :C De az idő eljárt feletted, és az új tévém alá már kevés vagy :W
De mint régi sorstársaim, figyellek majd Titeket, olvasom majd a hsz.-eket, és ha valóban olyan szuper lesz valamikor majd ez az új hamarosan várható HD-s cucc a Digi műholdasnál is, egy év múlva mint új előfizető (egy rakás kedvezményért ;] ) majd visszakuncsorgom magam :DD

(#8967) stmiklosi válasza gejzinho (#8966) üzenetére


stmiklosi
tag

Szevasz!
Amit nem látsz: a 80cm-es tükör. Amit látsz: a fókuszban lévő fej a Thoron áll, ami mellette van (igen provizorikusan egy darab drót, egy aba bilincs és egy fej) az a Eurobird9 -et "nézi". Ez volt a kezdet.
Ez régi kép, a mostani lenne: Fókuszban a Thor, jóval mellette egy HotBirdös (közé beférne még a W4 Syrius, volt is ott), még odébb az Astra(19,2).
A Thor és a Hotbird twin fej (2 kábel megy róluk 2 beltérihez), az Astra szimpla.
Persze van 2 Diseq kapcsoló is, ami váltja a fejeket, egy 2-es, egy 4-es.
Nekem UPC az előfizetésem, de csak kártya, minden eszköz (hiba, garancia) az enyém, így viszont egy kártyával 2 készüléket használok. Készülék: egy HD-s Ariva, 2 SD-s DM500S, meg használaton kívül egy Opticum még a Digis "boldog időkből". (Van még azért PC műholdkártya is).
A gyakorlat: jelszint a Thoron mindig elég (jöhet eső, hószakadás), alig rosszabb a Hotbird, az Astrán kevés az időjárástartalék, de azért használható. Azért ne feledd 20 fokkal kinn van a fókuszból a fej, úgyhogy jó az..
Sok sikert, üdv: StMiklos

[ Szerkesztve ]

Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510

(#8968) Argos


Argos
őstag
LOGOUT blog

Nos, pápá digi.
Ma felmondtam a szerződést.
Bebattyogtam az ügyfélszolgálathoz - fontos! a csak értékesítési pontokon, nem lehet szerződést bontani-, előttem épp egy másik srác is felmondást intézett.
Az egész pikk-pakk megvolt, leadtam a box-t, SCART kábelt, távirányítót, kártyát, igazoltam magam, megnézte a befizetéseket - járt volna még vissza némi pénz, de mondtam, hogy felesleges a papírmunkával szöszölni-, így csak aláírtam egy papírt és keziccsókolom'.
Látszott a kishölgyön, hogy az utóbbi időben nagy gyakorlatra tett szert a felmondások intézésében. :P
Az mondjuk kicsit fura volt, hogy meg se kérdezte, hogy miért, avagy netán nem akarok-e mégis maradni, talán valami kedvezmény meglobogtatása... na, nem mintha változtatott volna a dolgokon, de azért mégis.
Ám, lényeg a lényeg, majdnem pontosan hat év után, véget ért a kapcsolatunk. :)
Azért, majd én is benézek még ide, érdekel mi lesz ennek a vesszőfutásnak a vége.

...elmúlik...

(#8969) Mate válasza Argos (#8968) üzenetére


Mate
nagyúr

Pont most mondod le, mikor 2020 előtt jönnek a HD boxot és 2025 körülre még hd adást is szereznek? :D

(#8970) Sérnyovác


Sérnyovác
tag

Üdv!
Egy smart kártya nélküli HUMAX III digis beltéri egységgel mit lehet kezdeni, jó lehet még valamire? Felmondtam a szerződést és a beltéri megmaradt + tányér fej a ház bekábelezve.

(#8971) Argos válasza Mate (#8969) üzenetére


Argos
őstag
LOGOUT blog

Na, hallod... ilyen az én formám. Bár, ha szaladok, tán még ott van a jó öreg - ~6 éves... :U - boxom a pult alatt, felmarkolom és visszaköttetem.

Vaaaagy... :P

(#8970) Sérnyovác:
Könyv-/ajtótámasznak, jégkaparónak.
Párosítva vannak a beltérik a kártyákkal. Bár, lehet van szaki, aki tud olyan hack-t neked, amivel tudod fogni, mondjuk a Szabad Európát rajta. :)

[ Szerkesztve ]

...elmúlik...

(#8972) proper


proper
őstag

beszerelték ma a upc-t, hát a digi elmehet a sunyiba a minőség nem kicsit észrevehető
a hd csatornák meg mint egy álom :))

(#8973) Amarth válasza proper (#8972) üzenetére


Amarth
aktív tag

Üdv a klubban :)

Porfestés Szegeden, rövid határidővel!

(#8974) Argos válasza proper (#8972) üzenetére


Argos
őstag
LOGOUT blog

Így-így. (csak nálam ugye T. )
Egy lapon se lehet említeni, a képminőséget a digivel.
Pláne, hogy tegnap összekötöttem HDMI-vel és van 1080i beállítás a box-on (meg egy rakat hülyeség, kvízjáték, fácsé :U etc... :P )
Kicsit olyan, mintha megérkeztem volna XXI. századba. ;)

(mondjuk, az is hozzátartozik, hogy kontaktos a tápkábel, úgyhogy ezt még cseréltetnem kell, meg a nagyon SD-ben sugárzó adókat képtelenség ki-zoomolni annyira, hogy ne csak a 40" közepén legyen... de, ami HD az meseszép)

...elmúlik...

(#8975) Watt25 válasza proper (#8972) üzenetére


Watt25
veterán

Nincs ebben semmi meglepő.

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#8976) Mate


Mate
nagyúr

Én most épp annak örülök, hogy végre beüzemeltem a saját tvmre is a digit, így tudom nézni a bl meccseket és még jobban látom a különbséget upc digitállal szemben, pláne pl. sport 1HD-műholdas digi...

(#8977) Orlin


Orlin
addikt

http://www.digiportal.hu/news.php?item.751.1

HD témához!

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#8978) Argos


Argos
őstag
LOGOUT blog

Sry, nem keresem vissza, említette itt valaki, hogy több hete vár a digi reakciójára..
(Fentebb írtam, hogy cserélni kellene a box-t, mert kontaktos a tápcsati aljzat.)
Pénteken ('13.02.01.) csörögtem az üfeszre, kb. de. 10 körül, délben hívott a srác, hogy mikor jöhet, egy órakor már az új box virított itt. Plusz, jövő héten jön vissza és átkötöm hozzájuk a gáz- ill. a villany-szolgáltatást, 5/3% kedvezményért..
nc.

...elmúlik...

(#8979) Orlin válasza Argos (#8978) üzenetére


Orlin
addikt

Anno hozzám is pár nap alatt kijöttek a hiba bejelentés után!

Amúgy kiváncsi vagyok mit hoz magával a HD.Úgy olvastam,h a UPC-vel "közös" projekt.Kiváncsi lennék mit kap a UPC cserébe ;]
Nem sok mindent tud adni a Digi max 1 sport csatit :P

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#8980) Orlin


Orlin
addikt

Már rendelhető a DIGI műholdas HD beltéri egysége

[link]

ASZF:

[link]

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#8981) AtHoS válasza Orlin (#8980) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Szóval személyesen ÜSz-on lehet befizetni a kauciót és havi 500 HUF bérleti díj vagy megvásárlás 15k-ért.

Viszont, ha nem lehet bekötni, akkor visszautalják a pénzt. Ez érdekes lesz, ha az igénylő nem rendelkezik bankszámlával. De majd kitalálják, hogy ÜSz-on át lehet venni a lóvét ilyen esetben :DDD

Ha megveszi az ember, akkor jó lenne tudni mit "mókoltak" el a készülékeken és esetleg lehetne kérni, hogy ezt szépen állítsák vissza gyári kialakításba, ha lejár az előfizu. Hasonlóan a mobilszolgáltatók általi készülék függetlenítéshez

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#8982) RaPiDsHaRe válasza Orlin (#8980) üzenetére


RaPiDsHaRe
aktív tag

Ha jól olvasóm az AFSZ-t akkor a Dual beltérit most nem adnak. :o
De, hogy még én fizessek azért, hogy kihozzák a HD és az SD beltérit :W .

Ezek az új beltérik ugyan kikapcsolnak vagy csak elveszik a képet mint a régiek, feleslegesen ne fogyasszon 20w-ot, ha nem nézi senki.

[ Szerkesztve ]

(#8983) stmiklosi válasza AtHoS (#8981) üzenetére


stmiklosi
tag

Szevasz!
Alig hiszem, hogy erre volna lehetőség
"hogy ezt szépen állítsák vissza gyári kialakításba"
Nem hiszem, hogy egyezik a szolgáltató politikájával, mert akkor 15000-ért "árusítana" egy HD-s beltérit, márpedig a mai piacon ennyiért nem kapsz.
Hogyan? Kihozatok egyet, "elvesztem", kifizetem a 15-öt és van egy HD beltérim?
Más kérdés, hogy mit tudna "gyári kialakítás".
Üdv: StMiklos

Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510

(#8984) AtHoS válasza stmiklosi (#8983) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ha lejár a hűség és megvettem a beltérit, akkor miért ne lehetne kérni az általuk beiktatott korlátozások visszaállítását? Viszont azt jó lenne tudni, hogy mit is változtattak, mert nem hinném, hogy azért tesztelgették a készülékeket ennyi időn át, hogy extrát varázsoljanak bele.

Legalábbis a mostani beltérik szoftveres mókolásaiból kiindulva.

Amúgy meg a vételi árból lehet következtetni, hogy milyen ármagasságban szerzik be az ilyen kütyüket nagyobb tételben. A 15k-s vételi ár nem hinném, hogy jócskán a beszerzési ár alatt lenne. Digi sem jótékonysági intézmény szvsz.

read-only mode on the forum

(#8985) Orlin


Orlin
addikt

Jó lenne tudni mi lesz HD-ban mondjuk.

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#8986) stmiklosi válasza AtHoS (#8984) üzenetére


stmiklosi
tag

Szevasz!
Természetesen tesztelni kell..
Mert olyan programot kell rátenni, hogy műholdon keresztül tudjanak rajta módosítani, közben persze "tiltják" a felhasználói beavatkozást, elkerülendő hibabejelentések garmadáját, mert a kuncsaft akár unalmában is nyomkodva rendesen el tudná "varázsolni".
Kell bele persze csatornarendezés, új csatornák felvitele esetleges új transzponder hozzáadása.
Nekem ugyan UPC-m van (ahol más lehetőségek is vannak), ahol szintén meg tudják csinálni ugyanezeket a műveleteket műholdról "távbeavatkozással", de miután én csak egy kártyát vásároltam, az összes eszköz és telepítés az enyém, az általam használt műholdvevőkre (mert azt sem tudják milyenek és van ráadásul 3 féle) ők nincsenek "hatással", csak én tudom milyen lecserélt program fut rajtuk, mert az eredeti csak a szabadon vetőkre ad lehetőséget.
Hivatalosan, ingyen nem hiszem hogy bármit hajlandók csinálni. A telefonszolgáltatók sem ingyen függetlenítenek általában.
Üdv: StMiklos

Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510

(#8987) AtHoS válasza stmiklosi (#8986) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Persze tudom, hogy ingyé nincs semmi, ezért nem is írtam még véletlenül sem ilyet :B

Más:
Átolvastam még egyszer a linkelt ÁSZF részt és ráakadtam a duál kártyás esetre (ilyen van nálunk üzemben).
Szóval szerelő hozza ki a HD beltérit és egy egykártyás "hagyományosat", majd beüzemeli a két "új" beltérit.

A "hagyományos" beltéri jellemzően milyen típus lehet? Ezt újra meg kellene szokni.
Illetőleg ilyenkor lehet kérni fejcserét mondjuk twin fejre?

read-only mode on the forum

(#8988) Mate


Mate
nagyúr

Meg kell őrizni a dobozt? :D Ha elveszik 500 Huf...

(#8989) Lacpac válasza AtHoS (#8984) üzenetére


Lacpac
őstag

Anno a HHD is úgy adta a szolgáltatását (ADB 5800sx beltérivel 60K-ért) hogy a box saját tulajdon lesz. A szolgáltatás felmondása, után (ha lejár a hűség) pedig oldják a korlátozásokat.
Na ebből megvalósult a saját tulajdon. Viszont ajtókitámasztón, porfogón kívül semmi másra nem lehetett használni.
Jópár év eltelt, mire megoldás született egy Enigma2-es szoftver feltöltésére. Mondanom sem kell, hogy a HHD-nak nem sok köze volt a megoldáshoz.
Először a T-s ADB-n sikerült futtatni. Ezek közül is sokan végezték a kukában. Lejárt a hűség, szolgáltatást visszamondták. A beltéri meg nem volt másra jó. Beszéltem pár emberrel, aki kidobta az övét (most már bánatára).

[ Szerkesztve ]

(#8990) stmiklosi válasza AtHoS (#8987) üzenetére


stmiklosi
tag

Szevasz!
"Nekem ugyan UPC-m van"...
Valószínűleg úgy van, ahogy írtad, dualos vissza és kapsz egy HD meg egy sima beltérit.
A TWIN fejet nyilván kérni kell, ha nem volt eddig is az, hány koax jött be eddig a fejtől?
Üdv: StMiklos

Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510

(#8991) Mate


Mate
nagyúr

Szerintetek mekkora tányért érdemes venni digihez? Mostani tányér szerintem 80-as twin fejjel. kb. 80-as a jel a közelebbi boxon, a távolabbin jóval kisebb, de ott 4 kábelből van összerakva a kábelezés, most lesz cserélve szerintem ott is felmegy a jel 75-re. Az elegendő lehet HD-hez vagy érdemes feljebb tornászni? Ha érdemes feljebb nyomni mivel érdemes próbálkozni fejcserével vagy tányérral? Esetleg mivel 3-4 éve van felrakva lehet elég kicsit pontosabban beállítani?

[ Szerkesztve ]

(#8992) szeva000


szeva000
addikt

hali!
Most ezek a férgek a digifilm+ -t tiltották?Még a múltkor ment,most meg korlátozva(igaz alig nézek tv-t,mert sok a meló mostanában)....Nem volt elég a Discovery csatornák szétqrása????Nah asszem mondom is vissza ezt a szemetet.....pont azokat néztem,most ezért az 1-2 csatornáért nem fogok fizetni.Vigyék Indiába vagy ahová akarják

[ Szerkesztve ]

(#8993) Mate válasza szeva000 (#8992) üzenetére


Mate
nagyúr

a digifilm tudtommal fizetős már jó ideje, eddig ajándékba kaptad.

(#8994) szeva000 válasza Mate (#8993) üzenetére


szeva000
addikt

eddig??már a kezdetektől előfizető vagyok...most jöttek rá?:D
De amúgy is a minőség a nullával egyenlő,még megvárom mi lezs HD-ban értelmes képminőségben,azután agyőőőő....vicc az egész szolgáltatás és minőség.

[ Szerkesztve ]

(#8995) molvany válasza Mate (#8993) üzenetére


molvany
senior tag

A Digi Film fizetösnek is indult. Csak a Novemberi beindulásnál ( kedvcsinálónak ) 3 hónapot adtak mindenkinek ingyen. A 3 hónap Január 31 - el letelt, tehát nincsen potya tovább :C
Eddig amit láttam, nekem még 30 ft - ot sem ér meg, nem hogy havi 300 - at :(

WhatsApp :+491737182060

(#8996) szeva000 válasza molvany (#8995) üzenetére


szeva000
addikt

jóóó,nem is ez a gond,hanem a discovery csatornák...asszem ezzel nem egy előfizetőt veszítenek az idióták.

(#8997) Mate válasza szeva000 (#8996) üzenetére


Mate
nagyúr

Amúgy is rohamosan csökken az előfizetőszám, talán HD megállítja, de kétlem. Ahogy ismerem őket van 10 boxuk, azon felül akinek kell az majd ősszel kap. 15.000 rugó is egy vicc, illetve az is, hogy még mindig nem tudni milyen csatornák lesznek HD-ben. Gondolom UPC-s közös ügyletük lévén megkapják majd a Sport1HD-t. A jó az lenne, ha UPC is megkapná HD-ban a digisportokat. Akkor lenne érdekes a lemondások száma :D

[ Szerkesztve ]

(#8998) AtHoS válasza stmiklosi (#8990) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Egy szál koax jön a fejtől és persze nem jön egyetlen vertikális frekin lévő csati sem.

read-only mode on the forum

(#8999) szeva000 válasza Mate (#8997) üzenetére


szeva000
addikt

Én még kb 2hónapja(ha jól rémlik) írtam nekik levelet,hogy ezt az undorító,nézhetetlen minőséget mikor akarják HD-ban adni(főleg sport adók,természet...akkor még volt discovery is)....nah azonnal rám akartak sózni 60000 körül hd beltérit,de hd adás nélkül.....ááááááá :W ....köcsögök...az a baj itt mi ki vagyunk ezeknek a senkiháziaknak szolgáltatva....vagy ez...vagy a mindig tv és semmi más gyakorlatilag....kábel kilőve,internet is százszoros áron az inviteltől........Nesze neked abszurdisztán....
de rájöttem,inkább nem nézek semmit,mint ezeknek egy fillért is adjak....sajna a netet meg kell hagynom,az létszükséglet....de ez is vicc,hogy egy lom 15/5M-ás netért 12k-t fizessek telefonnal,ebből 2k lebeszélhető,ami már lassan 10-el sem jön :W ,ráadásul azért mert már kezdetektől előfizető vagyok...ez a nagy köszönet....új előfizetőknek meg minden kedvezmény mellé megvan és olcsó is.Ezek is mennek a süllyesztőbe...(báár a vodafone-nal is így voltam és mikor végleg betelt a pohár,felhívtam őket,hogy azonnal miként tudom minden előfizetést visszamondani,mert nem vagyok hajlandó 15000-et fizetni....2órán belül 4000ft lett az előfizetés+kedvezményekkel....asszem megint elő kell venni az igazi alpári paraszt stílust és itt ez működik rendesen:D

(#9000) szeva000 válasza szeva000 (#8999) üzenetére


szeva000
addikt

jah...15/1Mbit az a net :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.