Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1451) Bandus99 válasza desigo (#1448) üzenetére


Bandus99
őstag

Nem akarnek nagyon kotekedni, de nem szokas egy uj cuccosnal atfutni a hasznalatit?

Persze ettol meg kerdezhetsz nem ez a gond, csak valoszinusitem, hogy bele sem neztel, ezert kerdezel.

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#1452) Kiskutya válasza Rick4 (#1447) üzenetére


Kiskutya
veterán

ok koszi a pixelesedes neha engem is idegesit a nemet csatornak viszont nem nagyon erdekelnek. nemet csatiba max olyan erdekelne amin megy az f1 szabadedzes arrol tud valaki valamit?

hmm...

(#1453) Rick4 válasza Kiskutya (#1452) üzenetére


Rick4
félisten

többek között ezért szoktam nézni a német rtl-t, sokkal bővebb az infó mindenről, de van olyan futam, amit a magyar felvételről ad, ők meg élőben nyomják....

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#1454) gandalf


gandalf
tag

a forma 1 mindég élöben van a magyaron is, csak van mikor felvételröl megismétlik..

Gandalf The Grey

(#1455) Lala6 válasza gandalf (#1454) üzenetére


Lala6
őstag

Van ahol adják a szabad edzéseket is élőben.

(#1456) kerelyfe válasza gandalf (#1454) üzenetére


kerelyfe
csendes tag

A montreali, ill. indianapolisi versenyeket, melyek magyar idő szeritn este 8 körül vannak, csúsztatva adják, nem élőben!

(#1457) Kiskutya válasza Lala6 (#1455) üzenetére


Kiskutya
veterán

igy van en nem a futamot hanem a szabadedzest kerdeztem amit a magyar teveken nem kozvetitenek meg felvetelrol sem max osszefoglalo van!
talan valamelyk orf csatornan adjak de nem vagyok benne biztos.

sot megvagyok a szabadedzesek nelkul is csak ha lenne ra modom akkor a nemet csatik kozul max azt neznem.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

hmm...

(#1458) Kiskutya


Kiskutya
veterán

na meg 1 kis AXN erdekesseg ejfeltol ment a jericho 14. resze amit meg nem lattam es gondoltam megnezem de valahogy lemaradt a magyar hang a filmrol:( mind a 3 hangsavban csak angol ment es felirat sem volt.....
en meg friss vagyok a diginel es meg birom ezeket de kezdem megerteni Rick4-et ok hogy olcsobb mint a upc de szerintem az ilyen bakik 2700 ft-ba se fernek bele(ha a digi hibaja volt)
arra mar ne is beszeljek hogy az eloso fagya ota megprobalkoztam kikapcsolni a belteriket es mar 3x sikerult lefagynia ujra.
[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

hmm...

(#1459) mcmike válasza Bandus99 (#1451) üzenetére


mcmike
őstag

Kinek van manapság erre ideje? Inkább rájövök magamtól. Az gyorsabb... :DDD

LIDL Richard featuring Billy Auchan...

(#1460) Rick4 válasza Kiskutya (#1458) üzenetére


Rick4
félisten

ez is egy ok a sok küzül..... egyszer eljutsz oda, hogy ha 3 ft a rántott hús, de rágós, inkább megveszed azt, ami drága, ( vagyis megéri az árát) de jó....szal azt mondom, ha még olcsó is, én ne legyek kisérleti nyúl. én a sport klubbal jártamígy, rendszeresen szaggat a műsor, 5fps sel nem túl érdekes focimeccset nézni.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#1461) o.gaby


o.gaby
tag

Az AXN-el kapcsolatban nekem is kezd a tökö... kilenni, mert ez a kedvenc csatornám, és vagy késik a felirat vagy teljesen eltűnik. A magyar hangsáv pedig hol van hol nincs. De azt ne mesélje be nekem senki, hogy ez az AXN hibája, mert akkor panaszkodhatnának azok akik kábelen kapják, és a directesek is. Ez szerintem tuti a digi hibája. Már alig várom, hogy lejárjon a hűségem és nézek más után. Hála az égnek mára 4 földi szolgáltató között választhatok és jön még a két műholdas.A Földiek szintén hasonló árban vannak és ott van txt, több tv-re osztható és legalább nem függ a vételtől. Ja és azt ne felejtsük el, hogy több csatorna.

Én aki eddig Digi-s voltam mára már ott tartok, hogy ha lejár a hűség fel is mondom rögtön.

Hát ennyi :((

(#1462) Rick4 válasza gandalf (#1454) üzenetére


Rick4
félisten

kivéve pl mikor a tengeren túlról nyomják, magyar idő szerint este 8kor van a futam, de 10kor adják le. lehet, hogy épp ez időmérővel történt meg, de ez a forma1nél olyan, mint egy első félidő..

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#1463) Kiskutya válasza o.gaby (#1461) üzenetére


Kiskutya
veterán

ezert jo hogy en huseg nelkul kottettem, meg tesztelgetem aztan ha tele a tokom akkor leszerelem es beviszem az egesz cumot!

hmm...

(#1464) Füleske


Füleske
addikt

Humax 1 és 2 - re van új szoftver !
-PPV menüpont
-vegyes beáll/ dinamikus csatornafrissítés

(#1465) Lala6 válasza Füleske (#1464) üzenetére


Lala6
őstag

Jaja, én már letöltöttem, de csak az egyikre, megvárom, hogy lesz-e fagyás :))

(#1466) kano válasza Füleske (#1464) üzenetére


kano
nagyúr

A din. csatornafrissítés már volt korábban is. ;)

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1467) Oliverda válasza Kiskutya (#1457) üzenetére


Oliverda
félisten

Na, egy F1 fan! :D A szabadedzést a DSF adja élőben, a szombatit meg a német RTL. Ezeket pedig az Astra 1 műholdon találhatod meg. Tehát kell plusz egy tányér fejjel meg egy DisEqC kapcsoló. 60cm-es tepsi is bőven elég. ;)

Én is felraktam azt új szoftot! :DD Ez ilyen frissítős nap volt mert a Nokia N70-emen is pont ma frissítettem firmware-t. :)

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#1468) Rick4 válasza Oliverda (#1467) üzenetére


Rick4
félisten

ennyi erővel szereltessen be egy upc directet, és akkor lesz EPG-je, teletextje, és még a csatik is fognak jönni vacakolás nélkül..

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#1469) Oliverda válasza Rick4 (#1468) üzenetére


Oliverda
félisten

Az drágább.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#1470) gandalf válasza Rick4 (#1468) üzenetére


gandalf
tag

semmivel nem jobb mint a digi minöségben söt..ráadásul több csati van (volt( a digi alapcsomagjában..

Gandalf The Grey

(#1471) gandalf válasza o.gaby (#1461) üzenetére


gandalf
tag

érdekes vélemény..

melyik földi társaságnál ban neked 2700ft alapért ennyi csatit + az axn?
az axn hiba meg axn hiba, semmi köze a digihez, mert a multkor mikor szarakodott a hang, egy upc-s haverral egyeztetve nála is fos volt..

kicsit nézz utána mielött sarat dobálsz :D

Gandalf The Grey

(#1472) gandalf válasza Rick4 (#1462) üzenetére


gandalf
tag

miért is?

ha ennyire fanatikus vagy köttesd be amit a haverom, valami set top boxa van, szegedröl kap neten keresztül kódókat, de ott élöben nézi pl. belsö kamerás nézetböl az f1-et kommentár nélkül ha akarja, a foci vb-t meg ugy leste, hogy az éppen játszott 4 meccs közül lehetett ugy állitani a lejátszót, hogy ha a másik meccsen akárhol izgi esemény volt átkapcsolt ill.osztott képernyön beadta..

ja, hogy az a cucc 250k-ba kerül...

ez van..

nem tudom itt páran mit vártok, ill. mintha páran az UPC szónokai lennétek, holott az drágább és semmivel nem jobb..lásd amit fenntebb irtam..itt a helyi kábeltv-s adásról meg inkább nem nyilatkoznék, mert az egy dolog, hogy kb 2x ennyi mint a digi HBO-k nélkül, de olyan ramaty a minösége, hogy inkább nem mondok semmit..a mühol néha kockáz, de ez meg bazz tele van interferenciákkal meg minden szarral..a sport klub nálam pl. tökéletes, igaz nem nézem minden este..mármint a digin..a beltérim sem fagy érdekes..


ennyi

Gandalf The Grey

(#1473) sam63


sam63
csendes tag

Én sem értem mi a problémája egy két emberkének a DIGI-vel. Nekem most már vagy 2 éve tökéletesen műkszik. Felhívnám a figyelmet ha a forma 1- et akarja valaki percre pontosan nézni akkor ezt is át lehet fordítani az Astrára. Miért nem teszi.Én 4 műholdra állítottam rá úgy hogy alkoholos filccel feljelöltem a tartóra. Ha kedvem meg időm tartja 1 perc alatt átfordítom a kivánt irányba. Még fordító sem kell mert tök egyszerű. Az AXN -ről meg annyit, hogy én is sokat nézem de én nem tapasztalok ilyen tragikus problémákat mind amiket itt leirnak. Különben meg a kábel nálunk a városban sz...r. Így egyeltalán nem bántam meg. Bár egy munkatársam nem rég beköttette és úgye ő Audi A6 - ossal jár és 2 nap múlva vissza vitette. Azért mert az országot járva úgy tapasztalta, hogy DIGI-je csak a parasztoknak a putrijaikon, UPC-je meg az újgazdagoknak a palotájukon van. Akkor én egy elégedett paraszt vagyok. Na jaaa...
Talán aki itt fikázza a DIGI-t annak lehet hogy egy kicsit nagyok az elvárásai, nem biztos, hogy a DIGI a rossz.

:C :DD :C

(#1474) Kiskutya válasza Oliverda (#1467) üzenetére


Kiskutya
veterán

koszi ha lesz kedvem meg idom es turelmem hozza akkor megcsinalom:)

hmm...

(#1475) Kiskutya


Kiskutya
veterán

nem ertek itt par embert valaki leirja a velemenyet es mar azonnal tamadjak! en nem vagyok a upc embere a netem is externetes pedig chellot is hasznalhatnek! az axn hibara oda is irtam zarojelbe ha a digi hibaja! az teny hogy vannak a kabeles cumokkal is gondok es vannak a digivel is es azert vannak ezeke a foruomok hogy ezeket megbeszeljuk ha en azt irom hogy fagy a belteri meg meg rossz az axn-en a hang vagy szar a kep a hallmarkon az epg-rol meg ne is beszeljunk akkor ezt nem azert irom mert upc embere vagyok vagy csak fikazni akarom a digit! tudom hogy 2700ft-ert ne varjon az ember csodat de ha van 1 szolgaltatas amiert fizetunk akkor az mukodjon normalisan!
aki meg meindig nem ertene az f1-es kerdesem nem erdekel hogy percre pontos legyen en a szabadedzest kerdeztem amire mar meg is kaptam a valaszt!
meg azt megjegyeznem hogy nem akarom /pill lecserelni a digit mert nekem nem kell direct a kabelen meg itt nyiregyhazan ha jol tudom nincs viasat explorer es histoty ezeket pedig gyakran nezem!

hmm...

(#1476) szabi9811


szabi9811
tag

A Hálozat tv már H poláron van?
A digi csomagjai közt márt szerepel.

(#1477) Lala6 válasza szabi9811 (#1476) üzenetére


Lala6
őstag

V poláron van még.

(#1478) Lala6 válasza gandalf (#1471) üzenetére


Lala6
őstag

AXN-nél az a legnagyobb bajom, hogy a románt adják és nem a CE-t (ami a upc). Nem értem a román nyelvű reklámokat :)

(#1479) Rick4 válasza gandalf (#1472) üzenetére


Rick4
félisten

én nem az upc szónoka vagyok, csak mindössze annyi, hogy nem eszem teszkó csipszet, nem hordok kínai pólót, vannak elvárásaim, onnantól, hogy a digi elvileg jobb minőséget produkál, mint a upc direct, lett volna elvárásom, de sajnos ez édeskevés. a haverod berendezése érdekel, ha tudsz priviben több infót küldeni, megköszönném. Még egy félreértés: nem vagyok fanatikus, de ha már fizetek valamiért, legyen az akár egy 3ftos pillanatragasztó, egy kifli, vagy épp a digi, ne kelljen már mérgelődnöm miatta, mert egy nagy kalap xar...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#1480) Kiskutya válasza Rick4 (#1479) üzenetére


Kiskutya
veterán

szerintem a digit nem kellen ezek koze sorolni(nem hiszem hogy a digin mulik valakinek az igenyessege) mert azert hogy en digit nezek meg nem kell kinai polot hordanom es nem is hordok! a lenyeg hogy jo lenne ez ha kicsit odafigyelnenek 1-2 dologra! itt inkabb az a baj hogy a meglevo hibakat bas*nak orvosolni! egyebkent sok mindenben egyetertek veled!

hmm...

(#1481) Rick4 válasza Kiskutya (#1480) üzenetére


Rick4
félisten

pont ezt mondom én is, lett volna elvárásom a digitől.......de innentől elég kínai póló szintre süllyedt a dolog. olcsó, de legalább xar.... :(

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#1482) gandalf


gandalf
tag

nem szar, ezt mondom..nála nem fagynak a beltérik, jobb mint a kábel v. upc nekem ennyi elég..épp ezt mondtuk, nem kell leszarozni mert neked nem jön be..a kábeltv-t meg majd lesd meg szépen 104cm-es lcd televizión és akkor ha a digi vagy más müholdas adásnál izgat a szar kockásodás, ott a hajad fogod tépni annyi szentszar bejön a kábelen..legalábbis álunk a t-kábel ilyen sajna..

Gandalf The Grey

(#1483) Rick4 válasza gandalf (#1482) üzenetére


Rick4
félisten

olyan tévén nézem, elhiheted, és kihullott a hajam, mikor megnéztem egy filmet, vagy reklámot, sajnos kockás rendesen, a kábelen viszont érdekes, hogy nem az. ha választhatok, hogy egy meccset megnézek a sport klubon, akkor a digin megtehetem kockásan, esetenként 5-6 fps-sel nézve, vagy a t-kábelen kissé szemcsésen, ami jó eséllyel 3 mérettől már alig észrevehető. Sajnos azért szarozom, mert az, én voltam a legkevésbé szarozós, relatíve leírva a sok csati a kedvező árral jól hangzik de ez azért még kevés. csak hát azóta hozzám is be lett kötve, és egy szóban véleményt alkotva ez jön ki....Az, hogy mennyi csatit nyomunk, mehet a reklámban, hogy mennyi pénzért adjuk, az is odafér, de ezért kifizetve a pénzt csak annyit kérek, hogy menjen minden csati normálisan, és még ezt sem tudják, és onnantól, hogy egy hiba fennáll hetek- hónapok óta, sajnos nyugodt szívvel mondom ki ezt... Hát ez itt a fene nagy probléma.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#1484) Sorcerer


Sorcerer
csendes tag

Üdvözletem! Örülök hoyg megtaláltam a digi topicot!

Remélem tudtok segíteni! Tavaly Július óta van digink. Elég jó meg vagyok vele elégedve. Egy gondom, van csak.
Megkerestetem vele az összes csatornát, beállítom a nekem kedvező sorrendbe ugyebár, M1, M2, TV2, RTL klub stb. És egy idő után nem tudom meghatározni, de megint összevissza rendeződik, és megjelenik néhány ismeretlen csatorna is. Egyébként az 1002-es műholdra vagyunk állítva, minden jol jön, magas a jelszint. Nem tudom, mi a probléma, hogy mitkellene álligatni. Már probáltam minden félét. Egyébként az a beltéri van, amit ha jol tudom második szériaként emlegetnek. :U Amelyiken nincs óra tudjátok. Na a szoftver verzió száma meg tavaly májusi. Mi a teendő? :F Lécives segitsetek!!! :R :R :R

(#1485) Füleske válasza Rick4 (#1483) üzenetére


Füleske
addikt

Sportklub eleve szar minőség , akárhol is nézed... mondjuk nem csak a minőség hanem a műsor meg a kommentátorok is , szóval ha annyira igényes vagy miért nézed ezt a csatornát ? :F

(#1486) Rick4 válasza Füleske (#1485) üzenetére


Rick4
félisten

nézd, nem tudom, neked mitől lesz egy műsor jó vagy rossz, van ott pár bundesliga 2es meccs, ami engem érdekel. nincs gond 2 hete a t.kábelt nézem, érdekes, nem vacakol...más kérdés, van e értelme a műsorstruktúráról addig beszélni, míg nézhetetlen maga a csatorna. szerintem nincs.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#1487) Kiskutya


Kiskutya
veterán

lcd teven minden szar a dvd meg a hd felbontason kivul! lattam mar upc kabel/direct meg digit is es egyik sem jobb rajta!
egyebkent ha az axn az epg megoldodna akkor nekem teljesen megfelel nem vagyok valami nagy teve nezo.
az meg hulyeseg hogy a tv szolgaltato alapjan iteljek meg valakit hogy igenyes vagy igenytelen e:)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

hmm...

(#1488) Jarod1


Jarod1
addikt

Sziasztok,
Na szóval már pár hete van, Itt vége a UPC-nek, rengetegen váltottak mert ez 1 lakótelep. ;)
Nos kicsit szokatlan hogy Scarton megy a TV-be és ráadásul a TV-n csak 1 scart van,
Faxa és csak a felébe kerül mint az UPC..

(#1489) Palika71


Palika71
őstag

A DIGI ár-értékben marha jó.
Ami ennél jobb megoldás a TV-zésre, már százezrekkel többe kerül. 8set-top-box, HD-TV vétel) Persze szeretném én is, de nekem nagyon nem ér ennyit a TV.

Mindenki a maga szintjén nyomorog!

(#1490) Kirk27


Kirk27
csendes tag

Hi

A műholdak pozicióját hol lehet megnézni? Valaki próbálta már, hogy lehet-e a digitv beltérijével más műholdat is nézni?

(#1491) Sorcerer


Sorcerer
csendes tag

Üdvözletem! Örülök hoyg megtaláltam a digi topicot!

Remélem tudtok segíteni! Tavaly Július óta van digink. Elég jó meg vagyok vele elégedve. Egy gondom, van csak.
Megkerestetem vele az összes csatornát, beállítom a nekem kedvező sorrendbe ugyebár, M1, M2, TV2, RTL klub stb. És egy idő után nem tudom meghatározni, de megint összevissza rendeződik, és megjelenik néhány ismeretlen csatorna is. Egyébként az 1002-es műholdra vagyunk állítva, minden jol jön, magas a jelszint. Nem tudom, mi a probléma, hogy mitkellene álligatni. Már probáltam minden félét. Egyébként az a beltéri van, amit ha jol tudom második szériaként emlegetnek. Amelyiken nincs óra tudjátok. Na a szoftver verzió száma meg tavaly májusi. Mi a teendő? Lécives segitsetek!!! :R

(#1492) Bandus99 válasza Kirk27 (#1490) üzenetére


Bandus99
őstag

Lehet vele
Alapban parabola mozgatas nelkul a Thor3 jon meg be.
Aztan mozgatassal ez bovitheto (pl Astra)

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#1493) Bandus99 válasza Sorcerer (#1491) üzenetére


Bandus99
őstag

Nem ismerem a belteridet csak tippelek, Nem lehetseges hogy az ABC sorrend es a csatorna szam lista alapjan sorrend az ami bekever neked?

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#1494) Overmind


Overmind
aktív tag

Üdv all!

Nemsokára elvileg lesz digi-tv-nk, és nagyon kellemetlen, hogy nincs német adó, mert nyelvvizsgára készülgetek. Láttam, hogy az astrát be lehet vele fogni. Ez könnyen megoldható, vagy kérjem meg a szerelőt, ha lehet úgy lője be, hogy azt is fogja? (gondolom két szép szememért nem csinálja meg, pedig jó lenne...) Amúgy mindegy nekem melyik német adó jön be, csak vmi legyen, mert az online adók sajna akadoznak, uis 4-en használjuk a netet. Szóval érdemes a szerelőt zargatni vagy gyerekjáték a befogása?

(#1495) o.gaby


o.gaby
tag

Sajna forgató motor nélkül egyszerre nem fogsz német adót és digi-s csatornákat is nézni. A digi poziciója mellett csak a thor műhold val és az astra és a hotbird egy kicsit balra van. Tehát muszály hozzá forgatni amugy nem fog menni.

(#1496) o.gaby


o.gaby
tag

Most néztem a román digi-s oldalt és ott már a kínálatban van az AXN két új csatija is. Szerintem ebből már nekünk semmi nem lesz.
Mondjuk egy kicsit szivatás szerintem, hogy mig a románoknak ott vannak a mi csatornáink addig nekünk semmi plusszt nem nyújtanak.

(#1497) Kiskutya válasza o.gaby (#1496) üzenetére


Kiskutya
veterán

igen lehetne megint 1 kis turbozas csatik teren mert itt nyiregyen a kabel upc is benyomta a normal axn csatit a masik kettovel megint lehetne 1 kis elony!

hmm...

(#1498) Sorcerer


Sorcerer
csendes tag

Üdvözletem! Örülök hogy megtaláltam a digi topicot!

Remélem tudtok segíteni! Tavaly Július óta van digink. Elég jó meg vagyok vele elégedve. Egy gondom, van csak.
Megkerestetem vele az összes csatornát, beállítom a nekem kedvező sorrendbe ugyebár, M1, M2, TV2, RTL klub stb. És egy idő után nem tudom meghatározni, de megint összevissza rendeződik, és megjelenik néhány ismeretlen csatorna is. Egyébként az 1002-es műholdra vagyunk állítva, minden jol jön, magas a jelszint. Nem tudom, mi a probléma, hogy mitkellene álligatni. Már probáltam minden félét. Egyébként az a beltéri van, amit ha jol tudom második szériaként emlegetnek. Amelyiken nincs óra tudjátok. Na a szoftver verzió száma meg tavaly májusi. Mi a teendő? Lécives segitsetek!!!

Légyszives valaki!!!! :O :O :O

(#1499) Rick4 válasza Sorcerer (#1498) üzenetére


Rick4
félisten

nézd csak: [link]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#1500) Sorcerer


Sorcerer
csendes tag

Ezt már olvastam, ez nem megoldás... Mondtam mindennel probálkoztam már, a készülék leírása semmit nem ír.. Mert hülye azért nem vagyok, olvasni még tudok... :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.