Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1103) Rival válasza Rival (#1078) üzenetére


Rival
aktív tag

A történet ott kezdődik, hogy amikor megjelent a Hyundai HSS-1160NA-hoz való legfrissebb firmware (v1.29), akkor az üzenetre, mely szerint letölthető, azt válaszoltam, hogy nem, később, mivel nem szerettem volna, ha minden beállításom elveszne (legalábbis mindenhol azt írták, hogy elvész).

Ma viszont egyszer csak feltűnt a menüben a PPV (pay per view) menüpont, és az EPG-ben is a kredit kijelzés. Nem tűnt el semmi, minden csatorna és műhold beállítás megmaradt, de a kütyü időközben, suttyomban frissítette magát. Se szó, se beszéd... erre varrjatok gombot... :)


Tegnap első bekapcsoláskor viszont kiírta, hogy a v1.29-es szoftver be lett töltve, és nyomjak OK-t. Újraindult, és tök üres volt minden... :O Mondjuk sebaj, legalább nem nekem kellett megtennem... :) De ami nagyon jó ebben a szoftverben, hogy az ABC sorrend működik, és több műhold beállítása is sokkal kellemesebb, nem kell annyit szarakodni, mint a korábbi verziókkal. Határozottan most a legjobb a beltéri, mióta két éve használom... Hajrá... :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.