Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
válasz
wikings2 #4810 üzenetére
Hozzátenném hogy nekem kb 400 tranzakcióm volt és egyszer sem kellett jelentenem senkitse.
Most éppen nl ben nyomlok és a stratégiám lesz hogy szedek karikkal hell hellforge ből kavicsokat szóval huzatom magam más haverokkal.
És eladom őket fg be amikor egy ladder pul is lesz vagy 80fg és keresni fogják az ultra gazdagok amúgy is akiknek ez nem fáj
Ebből meg jól felszerelem magam nl re ami marad ugyan úgy olcsó
De ezt fordítva is eljátszhatod
Amúgy tudni kell még hogy a fórum nagyon népszerü b.netesek körében, szóval felteszel valamit egy 50topics/lap os oldalra és kb 20 másodpercet van ott annyira sok az üzlet.
Szóval gyorsan megy mint a karikacsapásNekem 1 napba telt mire rájöttem dolgokra ,de megérte mert így most akármit eltudok adni, gyorsan.
(Régen csináltam low rune packokat (pl 10 Ral runáért kaptam 4fgt) és 4fg egy Hr
Mindenki csodálkozott mikor a hetedik karim rohangált annihilussal
Üdvözletem
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest