Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Akita

tag

Csabi, köszönöm válaszod. Végigolvasva mostani megjegyzéseid felfigyeltem hogy hammer nélkül több idő a szervek megszerzése. Leírásodban a hammerre 1 pontot javasolsz. Elég az?
    A defiance-on én is gondolkodóba estem, de persze nem használtam az eszem és csak most néztem utána hogy tényleg :)) Hiába na "a gondolkozás a legnehezebb munka, ezért csinálják olyan kevesen" :)) Most sem kívánom erőltetni, inkább rád hagyatkozva kéredzném még: 3 sox fegyvernek flailt javasolsz az alacsony str igény miatt. Sorcizás és necrozás alatt összekapartam egy Sigon's-t amihez 85 erő kellett amit rá is tettem. Ez persze sokkal több mint ami a flail-hoz vagy bármi egyszerűbb 3 lyukas fegyverhez kell. Vagy ezt az erő dolgot másképp kell értelmezni? Az igazsághoz tartozik, hogy eddig azt sem tudtam hogy a defnél ha ráteszem a kurzort a sorra akkor kimutatja a block értékét %-ban. Efféle összefüggést kell keresnem a fegyverek erő igényénél is? Ez azért érdekel, mert szeretnék minél nagyobb sebzési értékű 3 lyukas fegyverből Blac-et csinálni. Vagy a smite használatakor nincs is jelentősége milyen nagyot sebez a fegyver?
    Még egy kérdés lustaságból :))) A saját palád felszerelését figyelembe véve mennyit pakoljak a dex.re? Egy palával beszélgettem tegnap, aki azt javasolta 75%-os block értéknél nem kell több amit nem csak a dex érték befolyásol hanem a holy shield is. palám most 31-es szintű 85 erőnél többet egylőre nem tettem, a dexet meg pakolászom csak úgy ész nélkül találomra, a többit meg életre.
    Csabi, ha nem untad halálra magad míg ezt olvastad, igazán örülnék ha elmondanád a gondolataidat.
    Előre is köszönet érte.

Új hozzászólás Aktív témák