Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #3772 üzenetére
Nem pazarlás a defiance, mivel UT Smite palánál NEM TUDSZ másra tenni pontot
. Maxolt defianc-szal is kb lvl 80 kész van, nincs szükség további skillekre
.
"What is Magic Damage?
When we refer to magic damage to players, we are referring to elemental damage (Fire, Cold, Lightning). For example, the magic prefix on items that reduces magic damage reduces elemental damage. "ÉRDEKES!! A Magic Damage ugye az, amit a Hammer sebez, vagy a Boner nec, AS-en mégis az elementális sebzést tartják Magic sebzésnek, szal nem tudom, hogy a MDR pontosan mit csökkent
.
A sima DR maximum 50%-ig emelhető az 1.12-es patchben, de a pontos műkődése lövésem sincs hogy megy. Szerintem tuti nem veszi le a fizikai sebzés felét, mint ahogy semmi sem 1:1-ben működik diabloban
.
Mondjuk csont nélkül tévedhetek, de szerintem nem, az a baj, hogy ennyire már nem merültem bele a D2-be, sosomhoz nem nagyon volt szükség ilyesmire, meg a smiteremmhez sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Netflix
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest