- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Convi aura felesleges, egy jól megépített smiternek nem jelenthet gondot uber mephi sem. Persze kellenek charmok invbe, amiből egy kis extra light resi jön, de azon kívül semmire sincs szüksége egy smiternek, se élet, se mana, se semmi, torch sem kell, csak egy anni. Convi aura egyébként tényleg úgy működik ahogy fentebb AtHoS leírta, vagyis, ha egyel nagyobb a convi aurád mint mefié (jelen esetben 21), akkor a tied érvényesül.
Szerintem egy hétköznapi smiter, megfelelő mennyiségű light resivel simán veri mephit:
Guillaume's Face - umed
Black Weapon
Herald Of Zakarum (ummed vagy pdiamonded)vagy 4 pdiamonded 40+ allresis elite pala shield
Smoke Armor
Thundergod's Vigor
Marrowwalk
Dracul's Grasp - lehetőleg 15 str-es, más nem is fontos erről a kesztyűről
Dwarf Star
Raven Frost
The Cat's Eye vagy Highlord's Wrath15 sisak + 72 zaka vagy 115-120 pala shield, 50 smoke, 35 LR highlord + 30 anya = zaka nélkül 200 allres, ami hellen számolva 100, erről lejön a 125, amit mefi aurája lezabál, ergó -25 light resin állunk, ezt kell 75%-ra felvinni charmokkal, vagyis 100 light resit kell keríteni. Fogunk 3 darab 30% light res GC-t, berakjuk invbe, és máris +65% Light resünk van. Ha elite pala shieldünk van, akkor 240+ allresünk lesz összesen, vagyis hellen 140, erről mefi lezabát 125-öt, szóval még így is pluszban vagyunk, elég akár 2 darab 30% light res GC is. A zakán kívül mind-mind filléres dolog, gyakorlatilag pgemekből kirakható az egész, ha ügyesek vagyunk, de nem hinném, hogy 1-2 napi kitartó mfeléssel nem lehetne megoldani. Sőt, az annit bele sem számoltam még, ami ugye még 10-20 allres, ami szintén nem kevés. Megvan mindenünk ami kellhet überre, precastolható life tap, sok-sok light resist, naccsomó ias, bár erre kevésbé lesz szükségünk. Megfelelő mennyiségű CB (75%, több nem kell, mert egyszerűen nincs rá szükség, előző ladder végén teszteltem
). Sőt van light absorbunk, cold absorbunk, fire absorbunk is. LVL 80-ra kész vagyunk vele. Nem egy nagy dolog, de szerintem ennél drágábbat akkor éri meg csinálni, ha naponta többször is megyünk UT-zni, vagy ha gazdagok vagyunk
. Én személy szerint a CoH-ra esküszöm és a Zakára esküszöm, de embere válogatja ^^.
/e: Sőt, sisakba mehet ort rúna is akár, ami 30% Light resit ad, ergo charmokból 15%-al kevesebbet kell összeszedni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lightyear - befektetési app
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest