- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
Joco_77 #10893 üzenetére
Küldd el nekem a lóvét, két hét múlva visszakapod hiánytalanul... nem fog téged zavarni a látvány, hogy sok van a számládon
Apropó, a blizz sorcival én is szívok folyamatosan. A samanok ott állnak a viharban, és nem sérülnek. A fizikai immun ghoulok úgy suhannak át rajta, mint ha ott sem lenne. Ami viszont még durvább, hogy sokszor az amúgy is villámgyors kis késes nyomik is hipp-hop átrongyolnak rajta, és már böködnek ezerrel. Illetve be kell látnom, hogy countess runhoz a hidra jobb, mint a meteor, bár a meteor is már majd 4k körül sebez ha jól rémlik, de egyrészt durva az újrahasználati bünti, és sajnos nagyon tudni kell elé célozni.
Én most az egyedül játszhatóság miatt az orb-hidra kombón gondolkodok, még egyszer át tudom skillezni a nyanyát.Viszont: Valahol olvastam (talán???), hogy a cold masteryt nincs értelme teljesen kihúzni, mert egy szint után már nem hozza azt a resist csökkentést, amit kelle. Ez lehet valid információ???
#10889shotika
Nyugi, van lentebb. Én egy 3 ptopázos 130-as armorban rohangálok, de előbb a csicsónak szeretnék valami használhatót szerezni, mert ha egy fél pillanatig hagyom bármelyik bossal harcolni, azonnal megdöglik. Mondjuk ez nem igaz teljesen, Countesst egyedül kénytelen vinni (rendszerint cold+fire immun), nekem csak a többieket kell letakarítani róla. De tegnap egész nap semmi használhatót nem találtam egy alap 4 lukas polearmon kívül. Azt is hell bocin. Mindig nézem a youtube vidiket a tápos karikról, meg a nagy rúnatalálásokról, és belelkesedek, aztán mikor 5 óra után is kapom a kék meg sárga itemeket, akkor mindig elgondolkodom, hogy honnan a francból droppolja másoknak ezeket a high cuccokat a rendszer. Tegnap egy hell a4/2 küldi is hellen dobott valami KO rúnát...
Meg a 99-es FCR-t fel kellene vinnem 105 fölé, mert vagy 5-ször haltam meg úgy, hogy nem tudtam elég gyorsan továbbugrani... Lehet menni kellene normálra megint tristrunozni a kicsikkel, hátha legalább egy fcr gyűrűt találnék. Az a vicc, hogy eleinte volt vagy 20, aztán azzal, hogy biztos van még három másik karakteremnél is, mindet elszórtam.
Szóval ha D4-ben nem lesz legalább 5-ször ekkora közös stash a játékhoz, én meg nem veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest