- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
Nem tudtam, hogy rajta van az előző szállítás.
Nálam már át is frissült a gariidő a support alkalmazasban a vásárlás dátumára.Ez volt nálam:
Megjött ma a HP Pavilion laptopom.
A Support assistant a garancia kezdő dátumára augusztusi időpontot ír, vajon miért?
Tudom, hogy a számla a lényeg, de ez normális amúgy?
Csak nem azt jelenti, hogy be volt már üzemelve?Ezt a választ kaptam egy forumtarstol:
Nem azt jelenti, hanem azt, amikor a HP beaktiválta a gari idejét. Semmit gondot nem jelent, a számla vagy garjegy a lényeg. A kereskedelmi láncban sokszor előfordul, hogy a disztirbútor és a végfelhasználó között hónapok telnek el, de ez nem kerül be a HP online rendszerébe. Vagy csak majd később, de addig sem gond.Ezért gondoltam, hogy talán Nálad is ez van
-
Grande Ale
őstag
Nem kicsit döbbentem ma meg.
Ha emlékeztek rá, visszaküldtem a laptomom ( [link] ), szinte nulla volt a wifi térereje.
Ma bent voltam a Media Marktban, volt kitéve ugyanolyon gép.
Mondtam a problémát az eladó srácnak, nagyon rendes volt, kipróbáltunk egyet.
Meg voltunk győződve, hogy jó lesz, nyilván az enyém volt a rossz.
Basszus, hát nem. A Media wifijéből egy csíkot látott, a környező wifiket fogta ugyan, de nulla.
Rányomott egy mellette kirakott gépre, azt hiszem Lenovo, minden full.
Döbbenet. Csak néztünk, azért ez nem semmi. -
Grande Ale
őstag
Hát, azért nagyon sajnálom ezt a gépet, megmondom őszintén...
Megjött ma a ram is, amit a Crucialtól rendeltem hozzá, sajnos nem kell beletenni.
Azért ilyen támogatást, mint a Dellnél, ritkán látni.
Van egy Os recovery tool eszközük, szerviz tag alapján letölti az eredeti Dell-es képfájlt és egy az egyben visszaállítja a gépet gyári állapotba, mint ahogy kivettem a dobozból.
Le a kalappal.
Simán vennék következőre is dell gépet, ha tudtok ajánlani kb ilyen kategóriát, mint ez volt, szívesen fogadom. Persze a wifi ha lehet legyen jobb, mint ennél. -
Grande Ale
őstag
válasz
Tsebacsi #70530 üzenetére
Köszi szépen!
Korrekt a Média Markt, elallhatok a vásárlástól úgy is, hogy online áruhitellel vettem a gépet. Valahogy visszarakom a linuxot,(az életben nem telepítettem még), aztán megy vissza.
Azért megkönnyebbülten, megmondom őszintén!
Nem szívesen kértem volna még egy ugyanilyen gépet, nem bízom benne ezek után, bár nyilván ez volt hibás, meg az összes ilyen. -
Grande Ale
őstag
válasz
Tsebacsi #70526 üzenetére
JRN95B3
Mediamarkban vettem, simán ac van már írva, de ax volt, tuti.
Nem is ez a lényeg, hanem hogy gyakorlatilag a wifi hatótávolsága nulla, 200 mbit helyett 1 ha van, a hp-n simán megvan majdnem full a nappaliban is. Ez nagyon gáz, ez gyakorlatilag használhatatlan. -
Grande Ale
őstag
-
Grande Ale
őstag
Értem köszönöm!
Még valami: telepitettem az összes frissítést, de a wifi igy is nagyon lassú, ha a router mellett vagyok, akkor 5 ghz-én oké, de a másik szobában egyszerűen szinte nulla. 2,4-en a router mellől is max a sebesség fele. Hp gépünk wifije hasít ez mellet, ez nagyon nagy csalódás!
Lehet ezzel valamit kezdeni? Nem is irja, hogy ax-s, a Hp kiírja, hogy wifi 6, elvileg ez is az kellene legyen, nem? Qualcomm QCA61x4A 802.11ac Wireless Adapter, ez van benne. -
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Kérhetek egy kis segítséget?
Megjött végre a laptopom, dell5502.
Telepitenem a Windows 11-et, elindul a telepítés, majd azt írja, hogy ez a számítógép nem alkalmas a Windows 11 futtatására.
Kell valamit a biosban állítsak? -
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy ilyen laptopot: [link] [link]
Remélem, több mint két hét után ki is küldi a héten Media Markt.
Szeretnék bele még nyolc giga ramot, nyolccal jön eleve.
Ez az oldal szerint ez való bele: [link]Kérdésem az, hogy megrendelhetem szerintetek a ramot, vagy várjam meg a gépet a biztonság kedvéért? Amúgy jól gondolom, hogy ez való bele?
Akciós, nem tűnik rossznak az ár sem. Innen érdemes rendelni, vagy tudtok esetleg jobb alternatívát?
Teljesen mindegy, hogy telepítés előtt, vagy után kerül bele a ram, vagy jó lenne már úgy telepíteni, hogy benne van?
Sosem szedtem még szét laptopot, YouTube video szerint nem tűnik nagy durranásnak beletenni, neki merjek állni, vagy vigyem szervizbe?Bocsi, ha sok kérdés volt, előre is megköszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11850H / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX A3000
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest