Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
első tapasztalatok a D630-amról:
KURVAJÓÓÓÓ!!!!
gyönyörű, iszonyat gyors, teljesen néma, akksi fullra levett fényerővel, működő wifi és BT mellett közel 6 óra!!!!!
pöcökegér elég szenzitív de m aj megszokom
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Deathjay^
tag
Igazatok volt. Minden mevol a cdn is csak valamiért elkerülte a figyelmem. Most már minden töéletesen jó az eszközkelőben. Egy másik kérdés. Kártyaolvasóba benyomtam a telóm MMC kariját de semmi nem történt. MI lehet a baja?
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
wwhy
veterán
Az op.rendszert lehet nem kérni vistás a kinézett masina, de mivel van többgépes jogtiszta Vista-m, inkább spórolnék (vagy bővítést kérnék ebben az árban).
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Bash
addikt
Vannak olyanok, akiknek sikerült már: User refund for no Windows option.
http://bashtravel.com/
-
polip
addikt
már miért ne lehetne OS nélkül kérni?
én úgy kérem le a disztributortól, ahogy akarom...ha OS nélkül kell, akkor úgy!
a D630.am is előtelepített vistás gép volt, de oprendszer nélkül kértem, olcsóbb volt 15K-val...
bárkinek tudok hozni bármilyen dellt oprendszer nélkül
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Deathjay^
tag
egy olyan kérdésem lenne, hogy a legújabb catalíst mért nem akar menni? a bewin betöltése után, kidob egy üzit.
-
Siffredi
senior tag
galdani!
Lenne egy felvetésem arra vonatkozóan, miért is olcsóbbak a laptopok az általad említett boltban! Szerintem az oprendszerrel (mármint annak hiányával) és a garival játszanak (mivel ha jól láttam, csak fél év garit adnak egyes modellekhez)!
Azért olcsó húsnak híg a leve, vigyázni kell!
Szerk.. például a vostro 1500 (mert én azzal szemezek nagyon) szerintem már drága...
Üdv!
-
bwoay
nagyúr
válasz galdani #5067 üzenetére
a teljesség igénye nélkül (fejből írom, munkahelyen vagyok):
VGA
audio
chipset
BT
wi-fi
modem
LAN
touchpad & pointer stick
smartcard readerúgy emlékszem, hogy 9 driver kellett, ez meg pont annyi,
tehát remélhetőleg nem hagytam ki semmit.de 620-asod van, igaz? annál megy a BT a gyári drv nélkül is,
csak nem világít a LED
én még felraktam a QuickSetet,
meg érdemes a Dell system software-t a patchek miatt.
nomeg egy BIOS frissítés mindenképpen ajánlott,
oprendszer telepítéstől függetlenül.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Deathjay^
tag
válasz BluEyes #5064 üzenetére
Igen. elkezdtem felrakni kiírja, hogy a .NET Framework 2.0 kell neki minimum. Leszedem a 2.0-t felrakom Catalystnak nem tetszik. Ok. Leszedem a Framework 3.5-t erre már ne mírt ki semmit fel ment szépen és jött a reboot. Betölti a wint és jön valami hibaüzi, hogy nem tud betölteni valami file-t
-
BluEyes
őstag
válasz Deathjay^ #5071 üzenetére
Elég a .net 2.0, a CCC-nek van rá szüksége. A driver telepítése nálam sem volt zökkenőmentes. Nekem az Ati vga-t nem volt hajlandó megismerni, azt állította, hogy nincs ilyen
Valami gebasz van nálad a telepítéssel. A helyedben előlről kezdeném, leszedve, amit eddig felrakott. Csinálj egy uninstallt a driverben lévő eltávolítóval, majd reboot után futtasd ezt hogy a maradékok is eltűnjenek. A CCC-t is leszedném, meg a 3.5 frameworköt is.
A drivert ne a Setup.exével, hanem az Eszközkezelőben, jobb katt, Illesztőprogram frissítése módszerrel tedd fel, a listából ne a Dell .... valamit válaszd, hanem az alap Ati..vgad típusa.. legyen a kiválasztott, így rendben felmegy. Az SMbus drivert is frissítsd, erre jó a saját könyvtárában a setup.exéje.
Ezután jöhet a 2.0 .net. A Control Centert csak ezután tedd fel, a saját setup. exe a könyvtárában jó lesz. És igen, én általában minden új eszköz, driver stb. telepítése után rebootot nyomok (1 perc sincs), így az újdonság biztosan működik már a következő eszköz telepítésekor. Így alig van telepítési problémám. Javaslom a jövőben neked is ezt az elvet.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Quent1n
senior tag
válasz galdani #5067 üzenetére
Sztem nem kell félni a Vistátol. Nekem bő 1 honapja megyeget Inspiron 6400ason és a kezdeti nehézségektől eltekinteve semmi de semmi bajom nincs vele. Mondjuk ehhez fel kellett tennem az elérhető tapaszokat de mostmár elég jo kis oprendszernek tünik. Az SP1 pedig csak javithat a megitélésén. Ha nem kaptam volna a notihoz tuti nem váltanék rá, de igy nem bánom h ez van. Egy-két programmal adodtak problémáim. Pl: Photoshop CS-t nem birtam uninstallálni csak manuálisan, de ezenkivül semmi fagyás kékhalál ilyesmi miota a kis javitások fenntvannak. Persze a 2GB ram alap mert a Vista már elinuláskor 39%ot lezabál belöle. Ami negativum h javitások előtt bizony ez is dobott kékhalált meg pár hibát, illetve az aktiválással elvoltam egy jo orát, mert nem fogadta el a serial-t, igy be kellett telefonálnom és hosszasan cseverésznem egy felvidéki, enyhén akcentusos csajjal mire sikerült. Az tuti, h most egy darabig le nem szedem.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
McLaca
őstag
válasz Quent1n #5074 üzenetére
Nem fél a Vistától senki szerintem. Egyszerűen még bőven nincs rá szükség. Mi indokolja a Vistát XP helyett?
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
galdani
csendes tag
Örülnék ha valkai konkrét véleményt mondana az INspiron 1720-as gépről...315.000 igaz nincs oprendszer...Használ valkai ilyen gépet? Ha nem akkor megveszem és beszámolok róla szívesen válaszokat előre is köszönöm
galdani
-
wwhy
veterán
Nagyon láma kérdés: 15,4"-es esetében full billentyűzet létezik? (akár más márka is) vagy egyszerűen nem is férne el
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz galdani #5082 üzenetére
Akkor még egy indok a 17 mellett. Habár ma láttam a MM-an olyan gagyi (nem Dell ) 17-ket, hogy ihaj sajnos Dell nem volt, de láttam a másik jelöltem (Toshiba) néhány pédányát (A200-as sorozat), hát az is Q jó
-
wwhy
veterán
válasz VaniliásRönk #5089 üzenetére
Akkor gondolom hamar elérném az előttem linkelt 315e-s árat gondolom, h egy T7300 (2.0GHz/4MB/800) felára nem 10e Ft ha házilag teszem bele a ramot, akkor gondolom ugrik a gari, nem?
-
Anubis_9
őstag
Barátnőm D520-as laptopjának a leírásában az van írva, hogy van benne kártyaolvasó, de égen földön nem találom rajta. Most akkor kellene lennie vagy nem? Ha igen, merre találom?
[link]Bocs a láma kérdésért...
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Deathjay^
tag
válasz Quent1n #5074 üzenetére
KÖszönöm a kimerítő válaszokat, de még a hozzászolásom előtt megoldódott a problémám. Ugyan azt csináltam amit Te. Annyi különbséggel, hoyg a Frameworkot nem szedtem le. Igazából az lehetett az oka, hogy a Framework után nem lett újra indítva a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest