- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
FehérHolló #31424 üzenetére
-
premete
veterán
válasz
FehérHolló #31418 üzenetére
Kulcsot nem kér az oem, töltsd le és tedd pendrive-ra, majd mehet fel.
-
akoska23
aktív tag
válasz
FehérHolló #29950 üzenetére
Na erre nem gondoltam. Van service tag igaz már nem ollvasható de a biosban is látszik. Megnézem mit ír a dell honlapja.
-
albi31
aktív tag
válasz
FehérHolló #29927 üzenetére
Itt van egy cikk,érdemes elolvasni!
-
_adaml21_
őstag
válasz
Az ára, meg hát azért küllemre nem épp egy MacBook...
-
lamazonia
tag
válasz
az árán kívül nem nagyon tudok róla
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
FehérHolló #28914 üzenetére
A másik topikba meg azt mondták, hogy ez nem éppen normális
Köszi az infót!
-
vwpolopg
őstag
válasz
FehérHolló #28911 üzenetére
De ez rendes bekapcsolt állapotban csinálja... alvást, hibernálást nem próbáltam, sosem szoktam használni őket. Rossz dolog-ez vagy tök normális és ne aggódjak?
A töltő egyébként egy da90pe3-00.
-
sgery
őstag
válasz
FehérHolló #26120 üzenetére
A hőmérő proginál a szorzó és a frekvencia folyamatosan ugrál a terheléstől függően (mindez dokkolóban) így gondolom nem kapcsolta ki.
Azért gondoltam, hogy túl meleg ez, mert anno volt egy hp 8710-es notim ami még játék közben is hideg volt és szinte sose ment maxon a venti. Továbbá ez a noti sem épp túl olcsó kategória...
-
premete
veterán
válasz
FehérHolló #25915 üzenetére
Ott sem lehet fogdosni, viszont a leírást ott is el kell olvasni, ott a méret, és hogy van rajta vízszintes és függőleges, négybetűs lyuk is. Mondjuk a szakítás egy égő csikkel megoldható, ha megunja valaki.
Komolyra fordítva a szót, nekem az jön le az esetekből, hogy sokan el sem olvassák, hogy mit, és milyen célra akarnak venni; sokan azt hiszik, hogy a notebook egy hordozható asztali, amiben minden cserélhető, és játékra ugyanúgy alkalmas.
Az esetek 90%-ában nem is akarják hordozni, csak azért veszik, mert a szomszéd Pistikének is van. A 15"-osok és nagyobbak eleve nem nagyon használhatóak rendeltetésszerűen, mert sem buszon, sem vonaton, sem repülőn, sem a kompakt autóban, de a legtöbb vendéglátóipari egységben sincs annyi hely, hogy ki lehetne nyitni.
Arról nem is beszélve, hogy alapból azokat a notebookokat, amelyek a madarasteszkóban és hasonló helyeken ki vannak téve, 100K alatti áron, meg se szabadna venni, a drágábbakat is csak fenntartásokkal, de ott mindegy, hogy a számtech eladót, vagy a péket kérdezi az ember a paraméterekről. -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
FehérHolló #25859 üzenetére
oké, csak reménykedtem hogy így is megoldható.
-
SzaboZE
addikt
válasz
FehérHolló #25851 üzenetére
Eszerint, a mSATA és a minipcie slot foglalatok kialakítása ugyanolyan, azonban az mSATA vezérlésre képes sloton a plusz jel vezetékeket rá kell kötni a gép sata vezérlőjére. Ha ez nem történt meg, akkor nem lesz képes a gép az ssd vezérlésére. Ha tehát a slotra mSATA van írva, akkor az fogja tudni az ssd-t kezelni, ha más (WWAN, WLAN, UWB, DMC stb) akkor nem biztos. Ha az ssd-t betéve a slotba a biosban megjelenik az eszköz, akkor fogsz tudni bootolni róla. Meg kell nézni, hogy a slotjaidra mi van írva (mivel többféle lap is van a 6520-akban, ezért biztosat akkor tudsz, ha leszeded az alját).
-
SzaboZE
addikt
válasz
FehérHolló #25851 üzenetére
Mivel jómagam nem próbáltam és nem találkoztam a megoldással, ezért írtam, hogy "gyanítom" és "szerintem". De bármilyen gyakorlati tapasztalatot szívesen látunk, azzal is csak okosabbak leszünk. Mivel nem a gyártó által publikált megoldásról van szó, így hivatalos választ nem fogsz rá kapni. Vannak ilyen dolgok, mindent senki nem tudhat pontosan
Mindenesetre egy ssd megvásárlása előtt én biztosan jól körbejárnám a témát vagy keresnék másik megoldást. A dvd helyére tehető keret jónak tűnt, gondolom ott az előlap illesztés miatt lett elvetve a megoldás (nem figyeltem a fórumot mostanában, most olvasgatok vissza).
-
SzaboZE
addikt
válasz
FehérHolló #25846 üzenetére
Gyanítom a huszas szériában sincs vezérlő.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
FehérHolló #25832 üzenetére
Sőt, ha a bios nem lenne elég, ott van a support center is, ami szintén elárulja
-
premete
veterán
válasz
FehérHolló #25817 üzenetére
Bocsánat, hogy megkerestem.
-
premete
veterán
válasz
FehérHolló #25815 üzenetére
Ha leveszed a alját, asszem 8 csavar, ott lesz 2 minipcie hely, egyikre wwan van írva, a másikra msata. (az a kisebb, azt hiszem).
-
premete
veterán
válasz
FehérHolló #25813 üzenetére
Én a minipcie-s ssd-t választanám, elég a rendszernek 30 GB is, az olcsóbb jóval. A Caddy-k pedig, amiket apróban árulnak, nem sokat érnek, nem lehet cserélgetni, ahogy a linkelt gyárit.
-
norrberth
addikt
válasz
FehérHolló #25808 üzenetére
-
vilmaboy
őstag
válasz
FehérHolló #25808 üzenetére
+1
-
premete
veterán
válasz
FehérHolló #25806 üzenetére
Miért nem teszel az msata ssd-helyre? Egyébként meg is kerestem Neked. Van bizony külön hely:
Ilyen ssd megy bele. -
norrberth
addikt
válasz
FehérHolló #25806 üzenetére
Rég jártál erre
-
mynames
senior tag
válasz
FehérHolló #19497 üzenetére
Hát ha az a helyzet mint az 5010-nél akkor pont 5 van. Nem kicsit szívtam vele anno...
-
m.tomi4
tag
válasz
FehérHolló #19526 üzenetére
és garancia vesztéssel jár az ha szétszedem?
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
FehérHolló #19535 üzenetére
Nem, hyperthreaddel én xeonokat használtam linuxszal
-
norrberth
addikt
válasz
Nagyon hasznos ez a link, az egész gépröl van mindenfélre rajz, köszönöm.
-
norrberth
addikt
válasz
FehérHolló #19529 üzenetére
És ez mi? baj hogy bevan kapcsolva? vagy mi ez a Intel Hyper-Threading Technology.
-
norrberth
addikt
válasz
-
norrberth
addikt
válasz
FehérHolló #19519 üzenetére
Na ezt jó tudni!! köszönöm!!
-
kk831228
addikt
válasz
FehérHolló #19505 üzenetére
Aha!!
-
kk831228
addikt
válasz
FehérHolló #19503 üzenetére
Igen a service tag alapján nem válogatja ki hogy mi kell! Nekem se válogatta ki! Egy páróra sz...ás volt mire jó lett minden (n5110)! A wifi meg a bt3 -al szokott gond lenni mert valahogy egy driver csomag működteti mindkettőt és ha nem jó a driver valamelyik nem működik! Úristen 3 hozzászólással többet írt most mi lesz a topikkal??
-
EstiloL2
tag
válasz
FehérHolló #19497 üzenetére
Hali!
Nekem sajnos nem egyértelműek, mert nem nagyon értek hozzá. Mindegyiket le kéne tölteni?Ja, meg nem engedi letölteni, rögtön telepíteni akarná :S
Meg a notebook.hu intel HM65 chipsetet ír, a dell honlapján meg csak HM67 van. Akkor most mivan?
#19495 polip: Nem a legdrágábbat választottam, írtam, hogy nem ott vesszük, amit linkeltem. Olcsóbban vesszük, mert ismerős meg tudja szerezni
- A hozzászólásodat elküldés után 5 percig szerkesztheted. Légy szíves használd ezt a funkciót!
[ Módosította: Ndruu ]
-
EstiloL2
tag
válasz
FehérHolló #19492 üzenetére
FehérHolló, mondtam, még nincs meg, azért szeretném előre leszedni
-
wwhy
veterán
válasz
FehérHolló #19492 üzenetére
következő kérdés: mi/hol van a BIOS?
-
EstiloL2
tag
válasz
FehérHolló #19490 üzenetére
És mi is az pontosan, és hol keressem?
-
Csaba105
csendes tag
válasz
FehérHolló #19466 üzenetére
Szia!
Azért vettem 32bite oprendszert, mert csak 2GB memória van benne, Telepítő driverek, pedig a kereskedő szerint már nem jár ebben a szériában. A DELL matricát Én vágtam el.
Csaba
-
SzaboZE
addikt
válasz
FehérHolló #19455 üzenetére
Teljesen hektikus. Régen még Latitude-ben is volt pl D800, D810. Manapság leszoktak róla és csak a gamer gépekben van rá lehetőség egyes esetekben. Inkább az a jellemző, hogy a gép választható 2-3 különböző integrált videokártyával (amit persze utólag már nem tudsz variálni, csak alaplap cserével).
-
doser0717
aktív tag
válasz
FehérHolló #19459 üzenetére
dokkoló - a leírásban annyi van, hogy felsorolás szerűen benne van a VGA.
-
doser0717
aktív tag
válasz
FehérHolló #19457 üzenetére
Azt már vágom. Van olcsóbb dokkoló (12e), meg vannak drágábbak (20e körül) aminek a leírásából arra merek következtetni, hogy az már fogad vga-t.
Hozzám képest akár mágus is lehetsz...
Szóval köszi a félig OFF segítséget! -
doser0717
aktív tag
válasz
FehérHolló #19455 üzenetére
Akkor ha így vágod: a dokkolóba asztali pc-be való vga-t kell venni?
-
runner 125
nagyúr
válasz
FehérHolló #19428 üzenetére
Rábíztam a csajra.
Google-ban találtam egy DELL zöldszámot, amit felhívattam vele, s másnap küldték a bill.-t futárral. -
runner 125
nagyúr
válasz
FehérHolló #19426 üzenetére
Köszönöm.
Egyébként - e kapcsán - a letört N betű probléma megoldva, mégpedig úgy, h csak simán küldtek egy új bill.-t, melynek a berakását a userre bízzák.
A lényeg, h ok minden vele.
-
McLaca
őstag
válasz
FehérHolló #19420 üzenetére
Azért a 350Hz-et, mert a Win7 saját mixere csak egy frekvenciát enged kiemelni, így a 350Hz tűnt a legjobb választásnak (de vagy egy hétig próbálgattam... Ha alacsonyabb frekit emelek ki, egész korrekt "basszust" nyomnak ki a hangszórók, de nagyon halkká válik és furává a hangzás). Viszont ezt sem tüskeszerűen emeli ki, hanem a környező frekvenciákat is, egy görbe mentén, szóval úgy 200 és 500Hz közt egy hullámban.
MP3 kódolásban egyetértünk, végül is tiszta a minta, ebben nem nagyon tud veszteséget csinálni.
Füles témában 2-3 rongy körül már Nd mágneses szinte mind, felette meg kötelezően. De igazából ha csak frekvenciaátmenetet vizsgálunk vele, akkor már a 2000ft-os kategória is jó, mert az is megszólal 20Hz-nél és elnémul 20kHz-nél.Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
FehérHolló #19417 üzenetére
Személyes tapasztalat, és valamennyi elméleti háttere is van. A hangdobozok ugyebár nem véletlenül dobozok, az öblös tér teszi az alacsony frekvenciás hangokat hangosabbá, ettől fognak "döngeni" a mélyek. Egész tudományága van a megfelelő hangdoboz méretezésnek. Nos, ez a tér hiányzik az E6410 hangszórói mögül, és emiatt az alsó tartomány úgy 600Hz-ig eléggé össze van esve, tehát inkább éles, magas, zsebrádió szerű a hang az 1kHz fölötti hangok hangossága miatt (azoknak nem igazán kell a "tér"). Namost ha az alsó, összenyomott tartomány közepét, a 350Hz-et kitoljuk, felhangosítjuk, akkor a "doboz", a tér hiányát ellensúlyozzuk, és kiegyenlítettebbé válik a hang. Amúgy miért nem próbálod ki?
Drága füles amúgy felesleges, neodímium mágneses füles kell, az 18Hz alá is képes menni. Nekem egy mezei 3500Ft-os pana fülesem van (ami sokak szerint igen jól sikerült, és messze hozza a sokkal drágább kategóriák hangminőségét - nos, ez szerintem is így van
), meg egy pár jó fülem hozzá (20Hz-et még kényelmesen hallom, a 15-öt is, ha van eszköz, ami meg tudja szólaltatni).
Ezzel próbálgattam (bár MP3, de az csak 16kHz fölött vág csúnyán), a noti saját hangszórói 100Hz körül kezdenek hallhatóan szólni, 150Hz már egyértelmű. Fülesben természetesen már a 20-at is hallom (majd' lerángatja a fejem...
)
Üdv!
-
LOTR
addikt
válasz
FehérHolló #19413 üzenetére
jáj
persze, elírtam most nézem csak, na a modemre akartam rákérdezni, hogy az vajon az lehet e és közben eszembe jutott a kamera is, hogy még nem telepítettem... -
McLaca
őstag
válasz
FehérHolló #19415 üzenetére
A hangkártya tudja a 30-at is. A 350Hz-cel nincs baj, csak mivel a hangszórók körül és alatt semmi hely nincs, így nincs a hangnak dinamikája, viszont a 350Hz kb. az a tartomány, amit kiemelve, teltebbnek hat a hangszórók hangzása. Hozzátéve: E6410-re igaz.
Üdv!
-
LOTR
addikt
válasz
FehérHolló #19411 üzenetére
köszi, így megoldódott
na még 2 kérdés és azt hiszem akkor teljesen kész is vagyok
van az eszközkezelőben egy olyan sárga felkiáltójelem, hogy pci egyszerű kommunikációs vezérlő
kamerát még nem telepítettem szerintem, ez lesz az?és ami a fontosabb
intel ssd-m van átállítottam biosban ata módra az ahci-t, azt vissza kell állítani, és ha igen hogyan?
a dell honlapról a sata drivert nem tudtam feltenni, valami hibát írt, de a chipsetnél feltett valamilyen sata drivert, nem tudom ez menniyben befolyásolja az előző kérdésem -
Chaser
legenda
válasz
FehérHolló #19331 üzenetére
Amilyennek lenne kell
végre már megint képek vannak hozzá nem rajzok mint sok modellnél, akkor mindenféleképp esélyes játékos.
szerk: Én a FHD verziósból láttam egy 5520-ast, hát überbrutál kijelző. Azon volt TP meg többsoros egérgomb is, a HD-soknál valszeg nincs. Iponon viszont volt egy teszt és azt mondták nagyon jó a kijelzője, ami meglep, mert HD-ban néha elég tér cuccokat használnak. A másik meg akuidőre 65nm-es c2d-vel írtak valami 4-6 órát. Szóval jó gép lehet ez sandyvel. Simán megvenném a c2d-s verziót mert az nagyon olcsó..csakhogy nincs bennük backlit és ujjlenyomatolvasó. Jól tudom hogy utóbbit pl fórum, email, stb belépésekre is tudom használni? Nekem mondjuk csak ilyenekre kellene.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
FehérHolló #19327 üzenetére
Hm. Ez a frekvencia-dolog érdekes, kíváncsivá tettél, hogy megnézzem külső kártyán, HP NC6120-on meg a Dell E6400-on. Milyen programmal csináltál pontos frekit hangkártyára?
Mondjuk LMMS-sel valamit csak össze lehet hozni, de lehet, hogy az nem túl pontos.A túlmelegedésnél nem találom a fórum topicot, de arról volt szó, hogy az inteles gépek melegebbek voltak normál üzemben, mint az nvidiások, és arra jutottak, hogy a heatsink pipe átmérője jelentősen eltér. Volt is róla fotó, de nem találom hirtelen, mindenesetre ha rákeres az ember, tényleg kétfélét lehet találni E6400 heatsinkből, egy vékonyat és egy vastagat.
Természetesen az nvidia jobban melegszik önmagában, ezzel nem is akarok vitatkozni
(Személy szerint én feltoltam maxra a powersave módot, de még így is átlag 60 fok körül van az nvidia mag.)Utazó akku meg epic
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
FehérHolló #19323 üzenetére
@FehérHolló: intellel voltak túlmelegedési gondok, voltak képek is, hogy az nVidia heatsinkje kb. 3x akkora, mint az inteles verzióé. Tudom, erről olvastam az utóbbi 2 hétben ^^. Mondjuk ez korai biosokkal volt, de olvass utána, ha nem hiszed, kérlek.
Utazóakku létezik hozzá.
A hangnál meg nem a hangkártya rossz, hanem a hangszóróRendes hangfalra kötve ez elég egyértelműen kijön. (Összehasonlítottam egy jobb (mondjuk nem profi szintű) 24 bites hangkártyával ugyanazokon a hangfalakon, nem volt akkora különbség, mint vártam.)
-
Chaser
legenda
válasz
FehérHolló #19323 üzenetére
E6400 kell . Jól néz ki, tudja ami nekem kell. Őszintén szólva egy c2d nekem elég. E6410-re ránéztem tegnap, lenne is egy elfogadható vétel, de abban nincs backlit. Valamelyik vidiben alátoltak valamit, csak nem dokkoló lett volna? Én utazóakunak néztem
Hangzást azért reméltem jobbnak, mert hasonló a hangszórók elhelyezése mint az új xps-eknél, de nem létfontosságú. Eredetileg 6910p-t szerettem volna, de nagyon nem akar összejönni, lecsúsztam az überbrutál 125k-s ajánlatról 3 év garral + dokkolóval + utazóakkuval..apróknál meg nem találtam igazán értelmes ajánlatot ennek fényében. Ennél eltekintettem volna a backlittől
-
tom1976
csendes tag
válasz
FehérHolló #19304 üzenetére
szia!
köszi!időközben megoldottam!
most már van netem is.--minden 5110 tulajnak "lötyögősek" a touchpad billentyűi?nekem annyira fura.mondjuk a billentyűzet minősége után nem csodálkoznék,ha ez ilyen lenne gyárilag.pl.:a k és i betűim nyikorognak...
az alátámasztás meg kritikán aluli.a 2.5 éves msi-n sokkal jobb volt.
amúgy szerintem nem rossz gép.üdv!
-
Muton
addikt
válasz
FehérHolló #19286 üzenetére
Köszönöm!
-
SzaboZE
addikt
válasz
FehérHolló #19280 üzenetére
Mivel a DELL csak rendelésre gyárt - nem készletez - ezért ha van valakinél raktáron, az csak a saját berendeléséből származik és egyenkonfig. Így viszont érthetően nehezen tudnak egyedi konfigot adni, ebből is származhat a rendelési idő, ami egyébként egy általános legyártási idő.
-
tom1976
csendes tag
válasz
FehérHolló #19276 üzenetére
Érdeklődtem a boltosoknál és azt mondták,hogy a pécsi meg a budapesti üzletük egymásra várt,ezért nem hozták eddig.Holnapra ígérték!
Reménykedem!
Egyébként van futárcég,amelyik felhív pár órával a várható érkezés előtt,meg előző nap jön az email. -
reziscc
csendes tag
válasz
FehérHolló #19276 üzenetére
Ez azért hülyeség, hogy "Várj egy kicsit még, ha az van odaírva, hogy elérhető, az azt jelenti, hogy nincs raktáron." mert raktáron van.. Nekem is így volt kiírva és rendesen kihozták. Akkor nincs raktáron amikor az van kiírva, hogy a termék nem elérhető...
-
superecneB
őstag
válasz
FehérHolló #19247 üzenetére
-
premete
veterán
válasz
FehérHolló #19196 üzenetére
Egy Audi Q7-es nem kellett volna neki még mellé ajándékba?
Kőláda volt, nem koporsó, ha így jobb, és csak a csontok kerültek bele. -
premete
veterán
válasz
FehérHolló #19193 üzenetére
Ingyen Krisztus koporsóját sem őrizték, van, amelyik konfighoz adnak, van, amelyikhez nem, ott felárért lehet mindent kérni hozzá, még mindig olcsóbb, mint utólag megvenni: [link]
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #19129 üzenetére
Felhívtam Dell zöldet, meg Getronicsot (márkaszervíz) is. Mindkét helyen kinevettek, hogy ilyen nem létezik.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
FehérHolló #19104 üzenetére
@FehérHolló: még egy érdekesség, aminek a megfejtésén dolgozom: eddig ubuntu 10.10 volt fent, Unityből kifolyólag Mint 11 ment a helyére. Az érdekesség, hogy 1,5x annyit bír az akksi, ami elsőre hibának tűnt, a második lemerítés után kénytelen vagyok elhinni, lehet, hogy érdemes futni a Linux Minttel egy kört.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
FehérHolló #19104 üzenetére
@FehérHolló: ja, ami fontos: GNOME felületben van egy tálca applet, "CPU Frequency Scaling Monitor" néven. Érdemes betenni valahova, és a "conservative" vagy az "ondemand" módra tenni (bal egérklikk hozza elő a menüt ehhez), ez engedélyezi általában a cpu scalinget.
@viko81: köszönöm, működik!
Ráadásul a dellfand nevű cucc, mint külső progi, képes a dell általi tábla alá is levinni a fan speedet, és így sokkal korrektebb. -
Ghoston
csendes tag
válasz
FehérHolló #19091 üzenetére
Kösz a gyors választ. A súly és méret nem lényeg, egyetemista vagyok, otthon albérletben vagyok, de hetente/ 2 hetente hazamegyek és csak ilyenkor szeretném magammal vinni a masinát. A jelenlegit nem viszem kávézóba/etc. és utazás során sem használom. Csak annyira kell hogy mobil legyen mint azt fentebb le is írtam.
A bővítéses válasz kicsit kristályosította a képet.
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
FehérHolló #19065 üzenetére
Köszönöm!
-
faresz5
aktív tag
válasz
FehérHolló #18991 üzenetére
Köszönöm, valami a windows-al lehett, mivel nem írásvédett könytárban volt, és a többi drivert engedte felrakni, aztán egy újraindítás után már felrakta a biost is.
Köszi az ötletettÜdv: Faresz
-
Zé_Mester
őstag
válasz
FehérHolló #19018 üzenetére
nem, nem talál az semmit se
szétverem esküszöm
-
quaker63
csendes tag
válasz
FehérHolló #19015 üzenetére
Gyáva népnek nincs hazája...meg BIOS frissítése sem
-
tom1976
csendes tag
válasz
FehérHolló #19009 üzenetére
köszi a tanácsokat
úgy látszik megnyugtató választ csak a service tag tudna szolgáltatni.
ezen mit kell "látni",hogy tuti helyszíni garis-e? -
nono0327
csendes tag
válasz
FehérHolló #19002 üzenetére
Ez mondjuk könnyen elképzelhető! Még nem döntöttem el, hogy hol vegyem, de több helyen is láttam így és ezért tettem fel a kérdésem.
-
viko81
csendes tag
válasz
FehérHolló #19004 üzenetére
lol 2 szer ment el. sry
szerk 2: látom editelted. vmiért én se tudom 100%-ra de 5110 nincs szervízes gari csak helyszíni, lehet ez később változni fog de per pill így van
-
nono0327
csendes tag
válasz
FehérHolló #19000 üzenetére
Ugyan az!
[link]
De akkor lehet, hogy a garanciánál van a kutya elásva? -
nono0327
csendes tag
válasz
FehérHolló #18996 üzenetére
Elvileg 3 év helyszíni!
[link] -
Chaser
legenda
válasz
FehérHolló #18977 üzenetére
1 év. Ugyanúgy tudnának szerviz gart is adni ahogy sok más gépre eddig adtak is. Másutt ettől függetlenül lehet csak szerviz gar van, mint ahogy sokszor csak 1 év az alapgar is.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #18975 üzenetére
Javítás:
Valószínűleg még akkor sem tudnám,hogyha kottára pontosan leírnád, hogy mire akarod használni.Chaser: Mennyi garanciát kell a hatályos törvényt szerint vállalni? Mert lehet, hogy azzal van összefüggésben, hogy a kívánt időintervallumra csak NBD-t tudnak adni.
-
Chaser
legenda
válasz
FehérHolló #18969 üzenetére
Minden 5110 itthon nbd on-site garos amit eddig láttam. Nem szoktak ezzel variálni, az 5010-ből csak szerviz garos verziók voltak, ebből meg csak nbd-sek lesznek az 99%. A 1525-ök nbd-sek voltak, a 1545-ök nem, a 1564-ek sem, az 5010 sem...épp itt volt az ideje.
-
horvathd
aktív tag
válasz
FehérHolló #18966 üzenetére
-
McLaca
őstag
válasz
FehérHolló #18908 üzenetére
Sem a Vostro 1400-asomat, sem az E6410-esemet nem kell atomjaira szedni procicseréhez. Csak a hátlapot kell leszedni (V1400-nál a procitakaró fedlapot), és a hővezető 4 csavarját (meg a procirögzítőt a foglalaton) és már cserélhető is.
Bullzeye: épp te próbálsz minket meggyőzni arról, hogy a fű nem hogy kék, de nem is fű, hanem fa...
Bénőd édesanyja pedig ha nem tud úszni, egyedül bizony, hogy ne közelítse meg a vizet! Vagy keressen egy úszómestert, aki elkíséri a vízhez, vagy egy úszásoktatót, aki megtanítja úszni - ha már hasonlatokkal élünk. De továbbra is azt mondom, hogy megfelelő nyelvtudás, logika és értelmi képességek birtokában a dell support oldala tökéletesen használható.
ECDL-lel azért példálóztam, mert a letöltés tananyag benne (nekem nincs ECDL vizsgám, nekem képességem és affinitásom van a számítógép használatáraÜdv!
-
kretenallat
senior tag
válasz
FehérHolló #18910 üzenetére
regi gep, nincs ra garancia mar, meg mint mondtam, mielott ujratettem a windowst, mukodott megint remekul, hibak nelkul
-
Chaser
legenda
válasz
FehérHolló #18904 üzenetére
Az egyik tag 5110-ben cserélt itt, ahogy kivettem a szavaiból nem egy leányálom
de aki szokott vackolni notikkal megoldja, kezdőknek azért nem ajánlanám.
Rocko007: Nem a gép bővítéséről volt szó gar ügyben, hanem cpu cseréről. Ez én úgy tudom garvesztéssel jár együtt.
joni55: Sztem nem fogod elvinni amint kérsz egy árajánlatot. Pofátlan pénzeket elkérnek ám ilyenekért
Egy ismertebb boltban mondtak nekem 1x 10-15k-s árat cpu cserére, + a cpu ára, de azt meg náluk kellett volna megvenni 5-6x-os áron mint apróban találnék
ha már bontani kell valamit az fizetős móka, oldd meg vagy tegyél le róla
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
FehérHolló #18888 üzenetére
Attól még lehet koszos
Egyébként nem csak ott lehet por, a ventillátor is képes összegyűjteni, én magából a ventiből zavarok ki rendszeresen porszörnyeket.
-
quaker63
csendes tag
válasz
FehérHolló #18865 üzenetére
Bocsánat! De, engem" barmoztak" le...én erre bátorkodtam azt írni, hogy személyeskedve(?), hogy "okos".....ha ezzel megbántottam volna valakit, akkor elnézést.
-
polip
addikt
válasz
FehérHolló #17332 üzenetére
mert a márkabolt az márkabolt és nem garanciális szerviz
-
Incubus
tag
válasz
FehérHolló #17312 üzenetére
Köszönöm a korrigálást!
üdv RG
-
Incubus
tag
válasz
FehérHolló #17281 üzenetére
köszi, közben megtaláltam.
üdv RG
-
válasz
FehérHolló #17301 üzenetére
Úgy értem pl akkor csipog, mikor felugrik egy outlook üzenet.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #17272 üzenetére
-
ats123
csendes tag
válasz
FehérHolló #15443 üzenetére
Köszönöm a segítségedet.
-
norot
csendes tag
válasz
FehérHolló #15445 üzenetére
Igen, a Truecrypt ingyenes, vagy nem tudom miért kérdezed vissza. Valóban helyesebb lenne azt írni, hogy véletlenszerű bitek sorozata, mindenféle struktúra vagy keret nélkül, de egyszerűen nem volt kedvem ennyit gépelni. Azt hittem mindenki tisztában van az idézőjel jelentésével.
De látom sikerült kiragadnod a lényeget a hozzászólásomból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged