Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
válasz
Anubis_9
üzenetére
nagyon picit túlparázod nem?
az én gépem is ilyen...a lényeg...
HA NETEN TUDOD AKTIVÁLNI A VISTÁD ÉS AZ ALJÁN OTT A NYOMORULT MATRICA akkor legális...egy windows NEM A LEMEZTŐL LEGÁLIS EMBER!!!
félelmetes komolyan

ha leszedek egy warezsszerveren levő windózt, aktiválom a SAJÁT LICENSZEMMEL, akkor az onnantól legális....
-
kekegsm
őstag
válasz
Anubis_9
üzenetére
Igazabol sok laptophoz meg egy lemezt sem adnak, csak recovery particio van. Es az se eredeti Microsoft winchester... :-)
Hivjad fel a Dellt, ne a boltot, ok szerintem tudnak mondani ra valamit. Nem gondolnam hogy a Dell illegalisan csinalna lemezt, viszont egy boltrol el tudnam kepzelni.
-
Anubis_9
addikt
válasz
Anubis_9
üzenetére
Beszéltem a bolttal. A válasz: amikor elkezdte a Dell ezeket a laptopokat forgalmazni, nem volt hivatalos magyar Vista, ezért a hivatalos DELL forgalmazók saját szakállukra LEGÁLISAN másolgatták a MAGYARÍTOTT VISTA-t és ezt adták el a piacon.
Ki tudja, igaz-e…
Aztán felhívtam a Microsoft-ot és elmondtam mindent. Utánanéznek, de megkértek arra, küldjek digitális fényképet a lemezről nekik. Ugyanis ha sikerült aktiválni és a laptop alján van egy címke a sorozatszámmal, még lehet eredeti is a Vista, hiába másolt a lemez.
-
polip
addikt
válasz
Anubis_9
üzenetére
nézd meg mennyire vizszintesek a lemezek...én egyszer vettem 10 DVD-t és mindegyik hullámos volt, ugyan ez volt a bajom!!
aztán vettem rendes lemezeket, el is múlt minden bajom...megjegyzem itt van mellettem 3 dell driver cd és rohadt hullámos a egész

nézd meg ezt, hátha ez a baj, a dell nem szokott sz@r írót betenni a gépbe, pláne nem latitude-ökbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Gaming notebook topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi