Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz Chaser #30250 üzenetére
1991 óta vannak folyamatosan saját laptopjaim, a cégeseket nem is számolom, és még egy sem esett hirtelen 10-20-40%-ot, és egyet sem kellett cserélnem, még 4 év után sem: mindegyik állandóan a laptopokban volt, max, szerelés esetén vettem ki őket, úgyhogy nekem nekem ne akard bemesélni, hogy a hóembernek jó a meleg; vannak itt elegen, akik elhiszik, hogy tönkremegy az akku, ha fel van töltve rendesen/ha nem veszed ki a laptopból.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz mghltm #30251 üzenetére
Amelyik laptopban kilógó az akku, nem tud túlmelegedni, azok bírják sokáig: ha nem kilógó, hanem benne van a házban/esetenként a legmelegebb helyen/van benne beépített rezsó (dedikált vga néven) azok könnyen tönkremennek. A Latitude E-osztályt ez a veszély nem fenyegeti, múlt héten volt nálam egy E6510-es, 2.5 éves elmúlt, de az akku csak 17%-ot veszített az új állapothoz képest.
-
Chaser
legenda
válasz premete #30252 üzenetére
Az én 1525-ömben is hirtelen esett 25%-ot a sanyo egyik napról a másikra. Akkuról nagyon ritkán volt használva, szóval nem lehet kopásra fogni. És sokan számoltak be kisebb-nagyobb ugrásról. Arról nem beszélve hogy egy ideje volt szerencsém elég sok akkuhoz, láttam épp elég sanyot, panasonicot. Gyári új sanyo simán felmegy pár feltöltés után 100% fölé, egy darabig tartja is. Aztán hoppancs. A mostani panasonicom 79%-osan került hozzám, elég mostohán bánhattak vele. Fél éve van nálam a gép az akkuval, párszor használtam akkuról a gépet és felugrott 84%-ra a kapacitás, azóta is ott van. Mióta hozzám került dupla annyi ciklus van benne, de felfelé "kopik" Hogy neked mákod volt annak örülj, nem az a jellemző.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
premete
veterán
válasz Chaser #30254 üzenetére
Igen, és a cégnél a több ezer D630, E6410-eseknek is mindnek mákja van.
Az agyondicsért lenovo t420-ast pedig az összeset javítani kellett már újkorában (hűtés miatt).Ez kb. olyan komoly, mint amikor írtad, hogy szarul megy a Marsnak, amikor hármuknak, fejenként 17 millárd dollár a vagyona, illetve hogy a csongrádi állateledelgyár a top, és a budapesti központ "telephely".
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz premete #30255 üzenetére
Lehet csak szándékosan minőségi cellákkal kaptátok az akkukat?...
Én egyszer se dicsértem T420-at, nem tudom miről beszélsz.premete: 1x se írtam olyat, hogy sz@rul menne a Marsnak, tényleg nem tudom miről beszélsz Amit írtam és igaz is, filléres tételekre nincs pénz amit naponta használnánk és kopnak, pl hirdaulikus kézi emelő - béka -. Fizetésemelésre szintén nincs, mert az évi x milliárd netto bevétel a makro és mikrogazdasági mutatók alapján nem teszik lehetővé a komolyabb emelést...Ami még igaz, pár nagy multit megvettek és abba tolják a kp-t, hogy kifizessék, de ez egyik sem titok. Csongrád-Bokros továbbra is gyártó és Pest a "telephely".
Ne ferdítsél, nem áll jól[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Chaser #30256 üzenetére
Legújabbról biztos nem is tudsz, nappal, gyár elöl az őrzött parkolóból eltűnt egy megpakolt pótkocsi. Senki nem látott semmit, de valaki megint jól járt Na ezért nincs pénz semmire amire kellene...
-
premete
veterán
válasz Chaser #30256 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt, hogy a "telephelyen" dolgoztam (bár akkor a vidéki gyártás még tervben sem létezett), mai értékben havi 2 millás bruttó fizuért, és VW Passat fullextrás (gyöngyházmetál színt is én választhattam a VW Kampernél Eisenstadtban) cégautóval, korlátlan priváthasználattal, Európa területére.
-
zeno113
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni hogy van egy DELL INSPIRON N5010 laptopom intel pentium procival és
intel integrált hd videókártyával.Az a problémám hogy a napokban újra telepítettem windows 7 prof.
oprendszerrel mert már régen volt újra telepítve és állandóan lefagyott.Minden simán ment jól
sikerült egyet kivéve.Egyszerűen nem tudom a képernyő felbontást 1024x768-nál feljebb állítani.
Nem is engedi csak ez a max felbontás pedig hd led kijelzős a masina.A telepítés előtt működött.
Beléptem az eszközkezelőbe és ott nincs felkiáltó jel.Tehát elvileg minden működik.
A drivereket felraktam.Lehet hogy hiányzik valami?Segítsetek légy szíves!Üdv.
Zénó -
addikt
válasz premete #30253 üzenetére
Azért az sem mindegy mennyit használják a gépet, Nekem még nem volt olyan laptopom aminek az akksija 1,5 évnél többer bírt volna, pedig csak üzleti szériás gépeim voltak, Dell E és Lenovo T. A mostani E6420 is jó ha egy órát bír az eredeti 6 helyett, és másfél éves sincs.
-
Chaser
legenda
Ez sajnos ilyen, nagy a minőségi szórás. Megkockáztatom flottás rendelésnél minőségibb darabokat adnak, kis rendelésnél meg ami van. A panasonicot, LG-t lehet nyúzni keményen. x200-amban LG volt, igaz nem sokat használták, kb 50 ciklus volt benne, de 2.5 éves létére 100%-os volt, ilyet még csak panasonicknál láttam. Mondjuk azok 500 ciklussal is simán vannak 90% felett több évesen.
-
sdombi
tag
10 hónapos e5420, samsung cellás 19%os elhasználódás (alapból 6%-osan érkezett)... nem tartom túl jónak, hogy kb mire egy éves lesz az akksi már csak a 75%-át fogja tudni az eredeti kapacitásának... de ez van
-
cellpeti
nagyúr
nincs 64bites Quick Set?
Ez az operációs rendszer nem támogatott
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
valaki találjon nekem egy normálisat pls, mert nekem nem megy
-
nemcso
őstag
válasz cellpeti #30274 üzenetére
A második hozzászólásnál szerepel egy olyan Quickset, ami Latitude E4300 -hoz is jó lehet : R304287.exe
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
scotchbonnet
csendes tag
Sziasztok
Az n5010-esem garija decemberben lejár, és szeretném kitisztíttatni, ezt garanciával meg lehet valahogy oldani? -
kiskaktusz
addikt
válasz scotchbonnet #30284 üzenetére
A garancia a meghibásodások okozta károkra vonatkozik, tehát nem a garanciális munkálatok alá tartozik a tisztítás, viszont ha keményen melegszik, akkor kicseréltetheted a hűtőt garanciában és akkor már ki is tisztítják a gépet. Ajánlom a Humansoft kft.-t.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
choco01
addikt
válasz kiskaktusz #30286 üzenetére
Úgy értettem hogy, ennyi elég vagy tegyek még valami merítgetős-töltögetős lépéseket.
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
SzaboZE
addikt
válasz scotchbonnet #30284 üzenetére
Remélem nem arra gondolsz, hogy koszos a gép és ezt a szervíz dolga tisztogatni Ha túlmelegszik, akkor hűtő csere javasolt.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
hossszú
őstag
Sziasztok!
D430-ba jó a Toshiba MK6028GAL winchester?„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
SzaboZE
addikt
válasz cellpeti #30291 üzenetére
A google első találata... Emberünk elég amatőr módon szedi szét, én inkább egy rendes nullás kereszthornyos csavarhúzót javasolok hozzá és egy pici laposat.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz cellpeti #30295 üzenetére
A google azt is tudja Amúgy abban horror a BT kártya kiszedése, le kell bontatni az egész felső részt. Lehet egyszerűbb egy combo wifi kártyát beszerezni
-
cellpeti
nagyúr
köszönöm szépen a segítséget
-
octavio
csendes tag
Sziasztok!
Dell d620-as notim olyan tüneteket produkál, hogy pár perc videólejátszás után a kijelző elfeketedik, de a lejátszás megy tovább, hang is van, nem lefagy. a kijelző mozgatására néha nagyon halványan megjelenik az asztal, de csak olyan háttérvilágítással, mintha a kikapcsolt képernyőbe lenne beleégve. Újraindítás után megint megy egy darabig. A gép asztalon van, tehát mozgatva nincs közben.
Szerintetek mi lehet? Kijelző szalagkábel, inverter, vagy fénycső? Tud valaki pesten ajánlani egy árban és időben is korrekt szervízt, vagy bontót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest