Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
premete
üzenetére
Lehet csak szándékosan minőségi cellákkal kaptátok az akkukat?...
Én egyszer se dicsértem T420-at, nem tudom miről beszélsz.premete: 1x se írtam olyat, hogy sz@rul menne a Marsnak, tényleg nem tudom miről beszélsz
Amit írtam és igaz is, filléres tételekre nincs pénz amit naponta használnánk és kopnak, pl hirdaulikus kézi emelő - béka -. Fizetésemelésre szintén nincs, mert az évi x milliárd netto bevétel a makro és mikrogazdasági mutatók alapján nem teszik lehetővé a komolyabb emelést
...Ami még igaz, pár nagy multit megvettek és abba tolják a kp-t, hogy kifizessék, de ez egyik sem titok. Csongrád-Bokros továbbra is gyártó és Pest a "telephely".
Ne ferdítsél, nem áll jól
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe SSD gar
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS Rog Strix Magyar Gamer Laptop 144Hz 3MS i7 10750H 16GB GTX 1660 Ti 6GB
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amit írtam és igaz is, filléres tételekre nincs pénz amit naponta használnánk és kopnak, pl hirdaulikus kézi emelő - béka -. Fizetésemelésre szintén nincs, mert az évi x milliárd netto bevétel a makro és mikrogazdasági mutatók alapján nem teszik lehetővé a komolyabb emelést
...Ami még igaz, pár nagy multit megvettek és abba tolják a kp-t, hogy kifizessék, de ez egyik sem titok. Csongrád-Bokros továbbra is gyártó és Pest a "telephely".