Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron 1525, már mindenhogyan próbáltam, Win7, XP, külön driverek, bios frissítés, de állandóban lefagy, újraindul.
Viszont most megfigyeltem, mert gyerek is elkezdte használni és főleg flash játékoknál jön elő, de persze máshol is (gondolom ahol nagy flash tartalom van a weboldalon, mert általában csak böngészésre használják).
Valami ötlet?Impossible is nothing
-
akyyy
senior tag
egyébként egy inspiron 5520-asba ha később venni szeretnék egy SSD-t, akkor milyetérdemes és hol venni? kicsit le vagyok maradva teknikailag, szóval valami támasz kéne
-
sdombi
tag
válasz Megvagyok #29595 üzenetére
Sztem jobban jársz ha inkább a szervizt hívsz, habár tény, hogy a dell-nél az otthoni szerelgetés meglehetősen lazán kezelik, azonban saját tapasztalatból tudom, hogy anno így csináltam egy MSI laposnál, ahol frankón túlhúztam egy csavart, ami csak jobban tönkretette a dolgot és amikor beküldtem szervizbe, instant meg is vonták a garanciát. Szóval ha zavaró a kilengés, akkor érdemes szervizelni (6430 gondolom még tuti garis...)
-
aktív tag
Sziasztok
Egy új (4 napos) inspiron 3521-ről lenne.Elíndítás után kb egy órával a ventillátora bekapcsol és egyszerűen nem áll le folyamatosan fújja ki a levegőt.Van olyan hogy a kijövő levegő már hideg de a venti még mindíg megy.Ez minden bekapcsolásnál jelentkezik ha filmet nézek ha játszom ha csak böngészek.Az előző laptopom egy inspiron m5010-es volt és annál sohasem tapasztaltam ilyet.Még terhelés alatt sem ment a hűtése szakadatlanul órákon keresztül.Ha valaki tud segítsen.Köszönöm
Wot nick : Lanoka_
-
Megvagyok
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy tudja-e valaki, hogy meg lehet-e húzni(és ha igen hol?) az E6430-nak a zsanérját? Ugyanis észrevettem egy pár mm-es lötyögést a zsanér és a ház illesztésénél, sajnos szemmel láthatóan mozog a zsanér .
Köszönöm!! -
kutyuska
aktív tag
válasz Bdanyy #29590 üzenetére
Az itt leírtak most is érvényesek:[link]
Érdemes még garanciával rendelkező darabot keresni. Megéri, még az esetleges gari hosszabbítás is.( 125$ +1 év ) A garit honosítani érdemes ha külföldről származót veszel ( Általában svéd vagy angol )
Itt a PH-n is találsz ilyet.
64GB-os SSD már szűk lehet, érdemes inkább 128-ast keresni.
Az utólagos csere drága megoldás lehet.
Ha magyar billentyűzetet is szeretnél szánj rá 4-5 ezer Ft-ot.
A 3G-s modemje 7,2Mbps-t tud.
A gyári 4 cellás 90%-os akkuval 2-2,5 óra az üzemidő W7-tel, de linux-szal 0.5 órával több átlagos használat mellett ( webes alkalmazások, szövegszerkesztés, ).
Az utángyártott akku lutri lehet.
Az ebay-n vettem 6 cellást ( +15 dkg ) a ráírt kapacitás 80%-t tudja, de így is 3,5-4,5 órát bír és csak 8 ezer volt.
Király kis gép[ Szerkesztve ]
" Babra munka, de megéri! "
-
atillaahun
veterán
Sziasztok,
van egy Latitude D520-asom (XP-vel), és egyik napról a másikra egyszer csak elhallgatott végleg.
Ha rádugom a fülest azon szól rendesen, csak az elülső külső hangszórón nem.
Mitől tud az elromlani?Vagy lehet ez szoftveres gond is? Hangkártyát újratelepítettem, de nem hozott változást.
Próbáltam még szétszedni, hogy a hangkártya környékén nem látszik-e valami, de nem lehet, hiába tekertem ki az összes csavart, még mindig tartja valami a hátuljánál. Nem akartam jobban feszegetni nehogy eltörjön.[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Latitude E4200-ről pls írjatok tapasztalatokat, tervezek egy ilyen gépet venni. Itt a topicban nem sűrűn fordult elő rákeresve.
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Erről a laptopról [link] van valakinek tapasztalata?
Ez a 5520-as sorozat mennyire megbízható?
[ Szerkesztve ]
-
GRaul
őstag
válasz mghltm #29586 üzenetére
köszi a gyors válaszod.
Ezt kaptam amikor beírtam a service tag-et.
Warranty Information
Next Business Day Warranty with an end date of 1/20/2017. See the Warranty Tab for details.
Next Business Day Warranty with an end date of 1/20/2014. See the Warranty Tab for details.úgyh tényleg 4 év.
Akkor ha jól értelmezem akkor a dell engedélyezi a merevlemez otthoni cseréjét úgy, hogy a garanciát nem befolyásolja? Ha így van akkor szuperPhanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
mghltm
addikt
a garancia idejet es tipusat a bios-ban/gep aljan talalhato service tag segitsegevel tudod ellenorizni a dell oldalan
par csavar eltavolitasa utan ki tudod cserelni a hdd-t, nem veszik el a garanciad a gepre.
mas: miota lett ~25mb-os pdf a service manual? a regebbi html jobban bejott nekem
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
GRaul
őstag
sziasztok!
Most kaptam egy Dell Latitude E6530as céges laptopot.
Állítólag 4 év garival vásárolta meg a cégünk.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a merevlemez kicserélése azt elvégezhetem itthon úgy, hogy a gari ne vesszen el?Köszönöm a válaszotokat!
Üdv Misi
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
DNReNTi
őstag
válasz geckowize #29582 üzenetére
Szia,
A http://www.support.dell.com/ oldalon a service tag beírása után kiderül minden. Az is hogy milyen garancia vonatkozik rá és az is hogy meddig érvényes.
A next business day a legegyszerűbb, csak felhívjátok az egyik 80-as számot és ott elmondanak mindent, majd a helyszínen történik a csere. A többi már kalandosabb.
[ Szerkesztve ]
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
geckowize
őstag
Hello!
Baratnomnek van Egy Dell M5040-es notebookja, besz*rt A vinyoja valahogy, a gariztatas h zajlik? Van garanciafutar ugye? -
DNReNTi
őstag
-
akyyy
senior tag
Az ősszel vett inspiron laptopom space billentyüje elkezdett kopni (miden laptomon ugyanott kezd el kopni)
lehet ezzel valamit kezdeni? vonakozik rá garancia? elég csunyán fog kinézn iegy idő után
-
soldi3r
veterán
válasz LaptopSystem #29575 üzenetére
azt a 100 megas particiot intezd a hdd-re, ugysem zavar sok vizet, a windows meg mehet az msata-ra
E30 (oo=[][]=oo)
-
őstag
-
soldi3r
veterán
válasz LaptopSystem #29573 üzenetére
ha jol sikerult kifaggatnom a guglit, csak a boot particiot nem tudja lekezelni az msata-rol
E30 (oo=[][]=oo)
-
őstag
-
SzaboZE
addikt
válasz LaptopSystem #29569 üzenetére
Én nem vagyok benne biztos, hogy az m4600 tudja az msatát.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
őstag
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
őstag
-
őstag
Sziasztok
M4600-ban mitől lehet,hogy az Msata SSD nem megy Boot Errort ír ki
az M4700-ban pedig tökéletesen működött!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
SzaboZE
addikt
válasz sziku69 #29566 üzenetére
Értettem én, amit írtál, de tényleg nem tudok erre mit mondani. Attól, hogy a sim kártya tele van (mivel lenne tele, max sms üzenettel) kéne működnie. Ezer gond lehet vele, távolról nem fogjuk tudni megmondani mi a gond. Amit meg kell nézni: driver rendben van-e (eszközkezelő), engedélyezve van-e a kártya biosban, a kapcsolóval, sim kártya máshol megy-e.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
mghltm
addikt
dell d630-asba csak a 360-as bt modul kompatibilis? esetleg az egy generacioval korabbi/kesobbi eszkozoket is kezeli?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-
sziku69
őstag
-
meowmeow
csendes tag
Sziasztok!
Egy kb. 1 hónapos Vostro 3460-am van, vettem hozzá ssd-t, beraknám az odd helyére, csak normális optibay-t szeretnék venni hozzá, amire lehetne rakni a gép színéhez hasonló előlapot, hogy elfogadhatóan nézzen ki. Mit ajánlanátok?
Köszi előre is.
-
-
sziku69
őstag
-
-
choco01
addikt
-
gorbi
csendes tag
Sziasztok,
most vettem egy inspiron7520-at és az a bajom, hogy képtelen vagyok váltani a vga-k között, de inkább nem veszi figyelembe az amd kártyát benne = bizonyos játékok és programok el se indulnak, arra hivatkozva hogy nem megfelő a teljesítmény.valami tipp?
-
sziku69
őstag
Sziasztok. Van a fiamnak egy dell 430. Van benne egy 3g modem. Modemben benne a sim kártya. Reggel a mobilnet indításakor kiírta, hogy a simkártya megtelt. És persze nem tud csatlakozni a nethez.
Találkozott már valaki ezzel a hibával? A sim kártya kb fél éve lett beletéve a modembe, azóta nem vettük ki belőle. Szóval tanács kellene -
Fishor
senior tag
válasz SzaboZE #29542 üzenetére
Nem hiszem, hiszen a G 54Mbps lenne, itt pedig ilyen minimális Mbps ek jönnek mostanában. Azt még aláírnám, hogy a routerrel is lehet gond, de akkor meg arra nincs magyarázat, hogy a másik routerrel is csak iylen 22 mega volt maximum a sebesség, holott az asus laptoppal 40+. Valami banális problémában bízom, főként driverre, valahogy megpróbálom kinyomozni milyen wifikátya van benne és valami új driverrel próbálkozni.
Üdv: Fishor
-
ribery22
tag
válasz asdf74 #29548 üzenetére
Szia!
Igen megcsinálják. Kb. 5 perc, már nem emlékszem pontosan de 2 vagy 4 csavart húznak meg és a gépet sem kell szétszedni, de az esetleges törött zsanér miatt visznek egy pót fedlapot is.
(Legalábbis 2 éve így volt)
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
asdf74
tag
Sziasztok! Van egy Dell Studio 1558-as lapim, április 1-ig garanciás. Kicsit mozog-lötyög már
a lehajtható kijelző. Az lenne a kérdésem hogy ezt megcsunálják e nekem hogy megint
szépen patentul működjön. Gondoltam még van egy kis idő a garanciából miért ne csináltatnám meg.
Prémium garanciás a cucc, régen alaplapcserém is volt házhoz kijöttek, 1óra alatt kicserélték.
Előre is köszi!!! -
porcukor`
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy E6400 friss Windows7 64 bit installal. Minden megy, kivéve a mobilnetet.
A Mobile Broadband managert elindítva, azt írja, hogy: "A mobil szélessávú eszköz nem kommunikál".
Az eszközkezelőben rendesen látszik az 5530-as kártya, SIM kártya a helyén. Próbáltam már telenorossal és vodafoneossal is, de nem hinném, hogy ott lesz a baj, hogy független, inkább csak nincs aktiválva valahogy az eszköz.Billentyűzet bal tetején sem égnek a ledek (Wifi, BT, 3G - egyik sem). A Wi-fi ettől függetlenül megy, ha bekapcsolom jobb oldalt. A kapcsoló mellett van egy kis gomb térerőrajzzal, de nem csinál semmit, ha megnyomom.
Felraktam a Dell Control Panelt de semmi nem utal arra, hol tudnám bekapcsolni az eszközt. SE Wireless managert nem sikerül letöltenem a SonyEricson oldaláról.
Van valakinek ötlete? Köszi!
-
Ispy
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Dell Latitude E5530 notebookot és mostanában azt csinálja, hogy néha-néha a touchpad lefagy és az egér nem mozdul, de a gombok működnek és a kis ikonon a tálcán is látszik, hogy a touchpadot használom. Ez mitől lehet?
Köszi,
Ispy"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
DNReNTi
őstag
válasz Buster17 #29543 üzenetére
Szia,
2 db DDR2 slot van benne, melyek a specifikáció szerint 256 MB, 512 MB, 1 GB, és 2 GB modulokat tudnak fogadni, ám a maximum memória 2GB! Akkuból létezik 6 és 9 cellás (szerintem már csak után gyártott).but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Buster17
addikt
Hali!
Dell Inspiron 6400 laptopba milyen akksi és milyen ramok valók? -
premete
veterán
válasz Fishor #29540 üzenetére
Olyan sincs, hogy "Dell noti" wifije rossz, mert nem egyféle Dell van, és akár egy típust is szerelnek 3-4 különböző kártyával, nem mindegyik "N"-es, tehát konkrétumok nélkül sokat nem lehet kitalálni: mondjuk ha gondom lenne, kihívnám s szerelőt, és másnap rendben lenne, vagy ha nem garis, vennék bele egy Intel 6205-ös, vagy hasonló kártyát. Persze, az sem árt, ha az ember feltelepíti a legfrissebb drivereket alapból, én is feltettem az Inteltől a legújabbat, hotspotostól, mywifistől.
Nézd meg Aidával, hogy milyen wifi van benne, látatlanban senki sem tudja megmondani, max. egy jósnő jó pénzért.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Fishor
senior tag
válasz premete #29539 üzenetére
Nálam 300 as router van 40 es nettel. Itt jött az asussal 42 tegnap, de a dellen csak 16-22 körül.
Az 54megás rotuer meg tesóméknál van (övéké a dell noti) de siralmas sebességekre képes, a legmagasabb is ilyen 9 mega volt. Ezért gyanakszom a Dell notira, mert náluk is az asussal sosem volt sebességgond a wifivel. Meg mondom a gyári driverek közt is van rengeteg féle, és kb a 3. amit feltettem azzal sikerült egyáltalán életre kelteni a wifit. Az 1. két driver ami szintén erre szólt gyártói honlapon nem csinált semmit. Félek, ha varilni kezdek a driverekkel, nem fogja megint felismerni a wifit. Azt meg nem tudom milyen wifi van az inspiron 5720ban. Mondom a honlapon is van vagy 10 féle networkös driver, nem tudom melyikkel lenne jó.
Egyébként kábelen jön a 22mega itt is, csak a wifivel vannak gondok.Üdv: Fishor
[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
válasz Fishor #29536 üzenetére
Szia,
Ilyen problémát okozhat, hogy a router esetleg túl 'telített' vagy túl szélső csatornán forgalmaz. Én először ezt nézném meg, de mivel azt írtad másik lapossal kiválóan megy valszeg nem a router a ludas. Célszerű drivert frissíteni, ha nem dell kártya van a gépben, akkor a megfelelő gyártó oldaláról tölts le vezérlőt. Ha továbbra is ilyen hitvány a sebesség, esetleg érdemes megnézni a laptopban fizikailag rendesen rajta vannak e az antenna kábelei a wlan kártyán. Bármilyen hihetetlen volt a kezemben már olyan lapos aminek a wifi antenája volt hibás...but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
SzaboZE
addikt
válasz Fishor #29536 üzenetére
Ha 54-es a router, akkor kihasználtad a maximális sávszélt, ami kb 20-22Mbit.A wifi sebességébe ezen kívül szépen beleszólnak a szomszédok is, ha nagy az áthallás a csatornán, akkor még szakadozhat is.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 5720 notebookom. Az a gondom, hogy a wifi sebessége csapnivaló. Itthon 40-es net van, és ezt az Asus laptopom simán tudja is wifin keresztül, míg ez a noti csak max 22 megát tudott, de jellemzően jóval kevesebb. Egy másik helyen ahol használva van 54megás router van, 20 megás nettel, itt a legjobb mérési eredményem 9 mega volt, de most ilyen 0,15 le meg 1,2 mega feltöltési sebességeket mérek, és az oldalak is alig akarnak bejönni rajta. Amikor telepítettem a gépet a wifidriver már ott is gondot okozott, és csak hosszas próbálkozások után sikerült működésre bírni egyáltalán. Szóval mi a gond? A dellek wifije ilyen rossz, vagy a drivert kéne frissíteni vagy mi a teendőm?
Üdv: Fishor
-
DNReNTi
őstag
válasz ronavolgyi #29518 üzenetére
Szia,
Ilyen hibám nekem is volt, igaz quadro-val de a lényeg ugyan ez. Frissítsd a VGA drivert, az megoldja, ha a DELL oldalán nem találod (sajnos van ilyen...), akkor szedd le az Intel oldaláról. Nekem anno akkor jött elő ha Flash alkalmazás, pl youtube ment. Cseréltem drivert a legfrissebbre és jó lett. Hátha neked is sikerül.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
M3xx
tag
Sziasztok!
BIOS frissítés hogy működik? 7520-as Inspironról van szó, most szedtem le a Dell honlapról a friss firmwaret. Nem csináltam még ilyet, kell valami biztonsági mentés, vagy mint egy sima driver telepítés elvégezhető?
-
Muerte
addikt
válasz ronavolgyi #29525 üzenetére
Na jó,ne várjunk egy hónapig akkor... Írd be ide a service tag-et vagy privátba és majd letöltöm vagy belinkelem neked azt ami kell.
-
Muerte
addikt
válasz ronavolgyi #29521 üzenetére
"pár driverrel" Ott van minden gyári driver a dell support oldalán,csak ki kell választani a megfelelőt és feltelepíteni,de ha azt sem tudod milyen hardver van a gépedben akkor egyszerűbb ha megkérsz valakit aki vágja a dolgokat és segít.
-
Vasinger!
nagyúr
-
mghltm
addikt
válasz Vasinger! #29516 üzenetére
nincsenek a dell-eken lenovo-fele nyilasok, inkabb cseppallonak neveznem a folyadekallo helyett
-
Muerte
addikt
válasz ronavolgyi #29518 üzenetére
Az integrált vga-hoz nem jó driver-t tettél fel.
-
ronavolgyi
csendes tag
Sziasztok. Dell vostro 1015 ös gépem van. 3.éve,hibátlan! DE egy hete újra raktam a vin7et ugyanazt ami előtte is fent volt,és azóta folyamatosan elsötétedik a kijelző,és ezt a hiba üzenetet kapom.. (előtte ue ezzel a vin7el nem volt gond.) http://kepfeltoltes.hu/130208/1292165355N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
a dell magyar weboldalról letöltöttem már vagy 3-4drivert de mindig hibát ír ki.. :/ Ha esetleg valaki tudna segíteni privát üziben nagyon megköszönném. -
őstag
Szerintem 240 körül már érdemesebb egy kicsit hozzá spórolni és egy Precision-t bevállalni. Az aztán gép, nekem elhiheted :-)
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
premete
veterán
A Latitude más felhasználói réteget céloz meg, és más anyagokból készül, üzleti célra, nagyobb strapabírással, MIL-STD 810G szabvány szerint tesztelt tartós Tri-Metal™ borítás, porbevonatú alsó rész és folyadékálló billentyűzet jellemzik.
A Dellnél a legalsó, belépő consumer szint az Inspiron Utána felfelé:
Vostro
Latitude 5xxx
Latitude 6xxx
Precision
A Dell forgalmazza az Alienware márkát is, az játékokban a csúcsgépük.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
EstiloL2
tag
Hali, én is L2-zöm Nekem Dell Inspiron 7520-am van, ez a legjobb 240 körül.
-
premete
veterán
Ha asztali gépre való játékokat nem akarsz futtatni, akkor 15.6"-os Dell Latitude E6530-as, HD4000 intel vga, HD+ kijelzővel, i5-ös 32xx procival, 8 GB rammal, 128 GB-os Samsung 830-as (PM830 Dellnél) ssd-vel, 3 év helyszíni garanciával egy darabig kiszolgál. Ez kb. megvan 260 ezerből.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
thre
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, a lehető legjobb teljesítmény/ár érték arányú laptopot szeretném megvenni. dell-en gondolkodtam mindenképp (még max toshiba). mindenképp kellene legalább 15'' (de inkább 17''es). A processzorokkal sajnos nem vagyok tisztában teljesítményre mennyi különbség van köztük. i5 i7-re gondoltam (játékra is lenne használva)
Köszi, üdv:
thre
-
Vasinger!
nagyúr
Miért fogad ez az üzenet, ha drivert akarok letölteni:
Sorry, the requested file could not be downloaded.
Invalid File I.D. The file does not exist.Eléggé sokszor jön elő. Kb. a fele drivernél ezt írja ki.
-
_adaml21_
őstag
Dell E6530-ról letöröltem az előre telepített Windowst, és kínkeservesen, de nagyjából minden drivert fel tudtam tenni.
Egy dolgot viszont nem találok, és fogalmam sincs, hogy honnan tudnám leszedni: az a program (driver) hiányzik, ami kijelzi, ha mondjuk fényerőt, hangerőt, stb. állítok.
Illetve nem tudom, hogy hol találhatom meg azt, hogy az akkunak egyéni töltést állítsak be (tehát pl csak 90 %-ig töltse fel, és 50% alatt kapcsoljon be a töltés).Ha valaki tudna ebben segíteni, nagyon örülnék neki!
Illetve: SSD-t tettem a vinyó helyére, vinyót pedig az ODD helyére. Meghagytam a vinyón a recovery partíciót, rajta a Factory.wim fájllal. Ha ezt valahogy fel lehetne varázsolni az SSD-mre, annak nagyon örülnék, nem kéne bajlódnom a driver-vadászattal, és engem nem különösen zavar az előretelepített OS.
-
-
mghltm
addikt
válasz VANESSZA1 #29501 üzenetére
-
őstag
16 Gb Dell Original 1600 MHz RAM , ha érdekel valakit
Minőségi, Dell 100% kompatibilitás !
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PayPal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest