Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
"Továbbá garanciába újrapasztázzák? lassan 3 éves lesz és mielőtt lejárna a gari gondoltam kitakarítottam és újrapasztáztatom ha megcsinálják egyáltalán."
Alapvetően a garanciális szervíz feladata a meghibásodások javítása. Tehát ez nem valószínű, mivel nem hibás a gép. Ha viszont annyira melegszik, hogy kikapcsol, lelassul, akkor intézheünk egy hűtőcserét. Esetleg ha behozod, akkor ránézek (BP III kerület)
Ilyen takarítás, pasztázás egy nem garanciális gépnél 9500+áfa nálunk.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
somasz
Topikgazda
Üdv!
Előttem egy dell e4300, 2 gb rammal (micron) minden szép és jó. Bővíteném 4gb-ra samsung rammal, de nem bootol, csak villog a caps lock visszajelzője. Próbáltam másik samsung-gal is, ugyanaz, sőt két samsunggal is, szintén. Egyesével is próbáltam őket, és csak a micron rammal hajlandó bootolni. A ramokat másik gépben nem tudom kipróbálni, mitévő legyek? A gép garanciás még, így lehet beviszem SzaboZE-hez, ha ez az ő asztala, illetve ha nem tudom megoldani magamtól.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Az normális hogy a Latitude E6400 nak nyöszörök az alja?
Ha a hasamon van ágyban fekve, levegővételkor folyamatosan nyekereg, de akkor is ha kézbe veszem.
Továbbá garanciába újrapasztázzák? lassan 3 éves lesz és mielőtt lejárna a gari gondoltam kitakarítottam és újrapasztáztatom ha megcsinálják egyáltalán.vagy hogyan lehet a legegyszerűbben kitakarítani belülről?
-
kiskaktusz
addikt
32 bittel használhatóbb lenne, mert hiába gyorsabb a 64bites OS+szoftverek, ha több ramot kérnek, és ugyebár nálad abból van kevés.. Én is 2GB-val vettem a gépet, s amíg nem bővítettem, addig biza 32 bittel használtam..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
cosmo
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Igen, gyanús hogy kevés lesz neki az a 2gb ram, na de ennyire?win7 64 bit van fenn.
Terveztem a 8 gb ram beszerzését de teljesen abban a hitben vagyok hogy a laptop egyszerűen sz@r...Bár a tyúbos videókon nézve mindenki minimum 6gb rammal tolja.
Mind1, abba belevágok, remélem sokat dob majd rajta.
Azért ezen az i3 2350-es procin meg a gt525-ön csak nem múlik...
Talán még egy ssd is segítene....Amúgy az nvidia control panelen a physx-et csak az integrált kártyára tudom "behúzni". Ez teljesen normális?Vagy csak hdmi-n megy a physx?
Powered by AMD
-
ATM_automata
őstag
válasz zlotty #24993 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget. A végére minden meglett és össze állt a dolog. Annyit mondhatok, hogy ritka macerás volt egy samsung vagy egy asus noti telepítésével össze vetve. Áldom az eszem, hogy a Vostro-t előtelepített Win7-el vettem, ott nem volt ekkora szívás a telepítés.
What else?
-
zlotty
tag
válasz ATM_automata #24991 üzenetére
-
SzaboZE
addikt
válasz ATM_automata #24991 üzenetére
A webcamnek nem kell driver, win7 felismeri.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
ATM_automata
őstag
válasz mghltm #24990 üzenetére
Ez de beteg....ha service tag alapján nézem, akkor szinte semmit nem dob, ha alapból kiválasztom, akkor meg listázza ugyan azt, és külön még választani is kell...sok logika nincs benne...érdemes megnézni mondjuk egy asus support oldalt...az se a világ csodája, de legalább megtalálom rajta amit keresek...már órák óta sz.pok ezzel a szarral....
Webcam drivert továbbra se találom. Te látod valahol?
What else?
-
mghltm
addikt
válasz ATM_automata #24989 üzenetére
valaszd ki az operacios rendszert es tobb mint 40-et latsz
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
mghltm
addikt
válasz ATM_automata #24987 üzenetére
ne a service tag alapjan keresd meg, hanem laptop -> inspiron -> n5010
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
ATM_automata
őstag
Szeretnék kérni egy kis segítséget újfent. Újra kell telepítenem egy Inspiron N5010
Service Tag: 77N9SP1 gépet. A dell support oldalán viszont egy csomó drivert nem találok. Se webcam, de wifi driver nincs fent, ugyan úgy hiányzik a funkció gombok szoftvere stb. Tudna valaki segíteni, hogy hol találom meg? service tag alapján szinte semmit nem dob ez a szutyok support oldal.What else?
-
wanted5
őstag
manapság 2GB RAM.... hogy is mondjam, elég karcsú, főleg, ha win7 van rajta és úgy akarsz játszani
a mai árak mellett érdemes 4 vagy 8 GB-ra bővítenimeg csak megjegyezném és cáfolj meg, hogy eredeti játékkal játszol (de sokszor a torrentes cuccok nincsen jól "megcsinálva" és még egy atomreaktoron is szaggatnak)
szerk: jah és azt is nézd meg hogy az enegriaprofil nem energiatakarékoson van e
[ Szerkesztve ]
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
vilmaboy
őstag
valahol lehet konfigolni, hhogy adott program csak az integrált vagy csak a dedikált vga karival menyen. ez esetben nem váltogatja teljesítményfüggően. csak azt nem tudom fejből, hogy hol lehet...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
cosmo
aktív tag
Sziasztok!
Lehet nem idevágó téma de nem tudom hol kérdezzem meg.
Szóval, van egy dell n5110 notim a következő paraméterekkel:
core i3 2350m
2gb ram
gt525m videokártyaAzért vettem mert szerettem volna ha a mai játékok is elfutogatnak rajta, nyilván nem fullon.
A problémám a következő:
feltelepítettem a gta4-et de egyszerűen olyan szinten szaggat hogy képtelenség játszani vele.Esetleg 800x600-ban minden low-on elfutogat. Biztos hogy az nvidia kártyáról megy mert az intelről még szarabb.Vajon mi a franc lehet a gond?Felraktam már a patchet, van hely a winyón, csináltam a játéknak külön profilt az nvidia kártyán.
Kevés lenne neki a ram?
Ha rossz helyre írtam, légyszi mondja meg valaki hogy hol kérdezősködjek?
Powered by AMD
-
Avicularia
veterán
Tegnap visszakaptam az N5010-es laptopomat,amire nem lehetett windowst telepíteni.
Sajna belefutottam az itteni hosszú hétvégébe,úgyhogy 5 napig a postán dekkolt.
Sajnos nem tudtam meg mi volt a baja,alaplapot és memóriát is cseréltek benne,pedig kíváncsi lettem volna mi baja volt. Végül is a lényeg,hogy újra jól működik.
Ja és a svéd dell simán javította a Magyarországon vett laptopot,csak azon problémáztak kicsit,hogy céges vételnek látták a rendszerben,mivel a hrp-ből van,de ez nem okozott gondot végül is. -
Carasc0
őstag
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
SzaboZE
addikt
válasz kiskaktusz #24973 üzenetére
A középső tüske nem érintkezett, elképzelhető, hogy egy picit kihúzódott a táp csatlakozója a gépből.
-
SzaboZE
addikt
válasz alufelni #24972 üzenetére
A dell gépek, ha nem ismerik fel a tápot, akkor egy csökkentett energiafelhasználási módban működnek. Ilyenkor visszaveszik a cpu teljesítményt és nem töltik az akkut.
-
alufelni
tag
válasz kiskaktusz #24973 üzenetére
Haha,az jó,nekem egyszer alkalmazás bezárásáról írt ki egy vicceset.:
-Végre az alkalmazás elindítása nem sikerült- -
-
gyenge47
aktív tag
Hali
N5110 egyik napról a másikra valamiért nem működik akksiról. Tálcán azt írja ki, hogy 62% os töltöttségen van, és 'csatlakoztatva, nem töltődik' boldogít. Ami még kiborít, hogy akksiról egy másodpercet sem működik, ha kihúzom a tápot azonnal leáll. Ebben az az érdekes, hogy mindössze 1 éves a gép és 3-4 órát lazán kibírt eddig akkuról, mivel szinte mindig hálózatról volt használva..
valaki?
-
gilfoyle
őstag
Van lehetőség a BIOS régebbi verziójának visszatételére?
Az új A13 van fent tegnap óta és a gép hőháztartása nem az igazi... 8-10 fokot emelkedett a proci hőmérséklete és a ventillátor állandóan megy. -
rkakoma
csendes tag
válasz alufelni #24963 üzenetére
Hat siman rafizetnek egy Dell Inspiron 15R Special editionert cserebe
(az csak 70fokra megy fel eros hasznalat mellett azert nem mind1)
Koszonom mindenkinek a gyors hozzaszolasokat ahogy ma atnyalaztam a forumot eleg jo kozosseg alakult itt ki
[ Szerkesztve ]
Friendly Neighborhood IT Guy
-
-
SzaboZE
addikt
válasz rkakoma #24960 üzenetére
Hűtő cserénél a paszta rajta van az új hűtőn, úgyhogy az is cserélődött. Mennyi ideje volt ez a beavatkozás? Mert akár fél év alatt le tud romlani annyira a hűtése, hogy gond legyen. Amúgy szerintem lehet, hogy CPU csere kell ha az alaplap csere sem segített, elképzelhető, hogy valamiért nagyon melegszik.
-
rkakoma
csendes tag
válasz kiskaktusz #24959 üzenetére
Felolem legyen 90-100fok meg forro (bar a palmrest kozel elviselhetetlen sajnos) de annak csak meg kene szunnie hogy kikapcsoljon a gep csakugy. Ertem en hogy valoszinuleg a sajat vedelmeben kapcsol le, de nemkene hogy idaig jusson a gep.
-
kiskaktusz
addikt
válasz rkakoma #24955 üzenetére
Az i7 hírhedt a melegedésről, az új inspiron vonal meg az elcseszett hűtéséről. Nem fogsz jobb eredményeket elérni. i5-tel kellett volna venned, az nem sokkal rosszabb teljesítményben, viszont nem melegszik annyira.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
vilmaboy
őstag
rendben a gép nem lesz gyorsabb csak gyorsabban működik... Akkor most a tyúk volt előbb vagy a tojás? Mivel a gép leglassab egységét felgyorasítottuk így az op gyorsabb lesz.. A gép nem. ez tény
-
Hawerr
tag
válasz rkakoma #24955 üzenetére
ugyan ilyenem volt
Emeld meg a hátulját 2-2 kupakkal, vagy használj hűtőpadot.
Akkor ~50 fok lesz általánosan, és játékoknál 80
Meg ugye a bios a legfrissebb?
Úgy emlékszem az is segített rajta .)ÜDv
Hawer
upsz látom van hűtőpad
[ Szerkesztve ]
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, de látom élnek is vele rendesen...
-
rkakoma
csendes tag
Elnezest az kimaradt hogy van hutopadom is Cooler Master Notepal U3, a mellekelt pelda mutatja hogy az en gondomon osem segit.
Valamint a kepet amit belinkeltem meg pont leallas elott csinaltam (leallas alatt azt ertem hogy puff kikapcsol mintha egy asztali gepet kihuznal az arambol)
[ Szerkesztve ]
-
rkakoma
csendes tag
Hello
Dell n5110 i7 8g gepem van tulmelegedes miatt volt mar a Humansoft-nal respect es tisztelet nagyon jofejek voltak beleraktak az SSD-m is amit vittem. De sajna nem oldodott meg a problema..
- Furmark 1.10.1 (GPU 87fok kb 6perc alatt es kikapcsol)
- Aida64 2.50 System stability test (95-99 fok van hogy 6perc utan kikapcsol van hogy birja 30percig(ez ritkabb))
itt mindent bepipaltam elvileg mindent "stresszel" (CPU, GPU, HDD minden)
- Crisys2 (kb ittis 100fokot surolja eleg hamar 6-7 perc utan full leallas)Regebbi jatekokat visz rendesen pl Legue of Legends (80-95)
Idleben 55-60fok de bongeszes kozben siman felmegy 70fokra is akár.
Nemhiszem hogy beleszol de win8 van a gepen de kiprobaltam win7-el ugyanezvolt anno.Mivel mindez ventillator, hutoborda csere utan volt (nemtudom volt e pasztazas) eleg elkeserito, holnap jonnek ujra alaplapcsere lesz elvileg. Ha utana is marad a problem mi a teendo? Hallottam olyat hogy ha 3x fordulok ugyanazzal a gondal a szervizhez es nem oldodik meg lehetseges a teljes laptop csereje vagy akar masik modelre valtas. Mit tudtok ti errol? Meg szivesen ra is fizetnek valami Ivy bridge-es configert
-
-
vilmaboy
őstag
válasz mghltm #24951 üzenetére
igen. én is az ssd gondolatával játszadozom. csak nem tudom, hogy kb 30k-t megér e nekem ez most. mg egy kicsit sajnálom az optikait. igaz nem sokat használom. valószínüleg viszont, hogy rack-be kell menjen. mert az igazi megoldás valóban az ssd-ben rejlik szerintem...
-
mghltm
addikt
válasz vilmaboy #24950 üzenetére
igen, legalabb 2 darab hdd-re van szukseged az egyszerubb raid szintekhez. erdemesebb az ssd gondolataval eljatszanod, itt talalsz tesztet raid0 vs ssd-rol.
-
vilmaboy
őstag
válasz mghltm #24949 üzenetére
egyetértek fent írtakkal. én is ezen a véleményen voltam...
---
RAID - A RAID technológia alapja az adatok elosztása vagy replikálása több fizikailag független merevlemezen, egy logikai lemezt hozva létre. Akkor ez most hogy működik vostronál? Tüzi írta, hogy egy jó dolog. ebben egyet is értek, de ez max akkor működne, ha kiveszem az optikait és helyére teszek még 1 hdd-t. mellesleg mekkora gyorsulás érhető el ezzel rendszer szinten? sacc per kb... vagy inkább ssd, hamár kiveszem az optikait
-
mghltm
addikt
válasz vilmaboy #24945 üzenetére
- az intel hm67 maximum 16gb ramot kezel. ha a memoria gyartojara, tipusara, sebessegere vagy kivancsi, az aida egy okos kis szoftver vagy a legegyszerubb/leggyorsabb ha a hatlapot leveszed ( 2 csavar tartja ) es bekukkantasz mit latsz
- ugy kevered oket, ahogy kedved tartja: 1+2, 1+4, 2+4, 4+8, etc
- 2 slot van a gepben, ami 4gb eseten 2x2 vagy 1x4 lehet. mivel egy modern es uj geprol van szo, nagy esellyel 1x4gb-ot fogsz talalni, mert gondolnak a kesobbi bovites lehetosegere
- attol fugg mire hasznalod. a mai ram arak mellett nem butasag 8gb-ot berakni, kesobb meg jol johet(#24945) vilmaboy
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Hawerr
tag
válasz vilmaboy #24945 üzenetére
Sokat dob rajta, mondjuk ha csak netezel akkor nem igazán fogod érzékelni a különbséget.
De ha közben Photoshop, after effect meg ilyenek is futnak, nah akkor sokkal élvezhetőbb a munka.
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, de látom élnek is vele rendesen...
-
vilmaboy
őstag
válasz vilmaboy #24944 üzenetére
- A dell gépekben lévő hardverek listáját, pl memória pontos típusa, mármint gyártó stb... leírják valahol neten szervizkód alapján, avgy használjunk inkább Aidát? Vostro 3350-i3 mennyi memót tud kezelni maximum. Az egyik leírás 8at a másik 12-t ír...
- Gond az nekem, ha nem megegyező méretűek a memók? pl egy 4es meg egy 8as? vagy 2es + 4es?
- Jól gondolom, hogy az alap 4GB egy rúdban van bent és maradt még egy slot üresen gyárilag a vostroban?
- Menyit dobna a gépen ha 4 helyett 8GB lenne benne?[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz vilmaboy #24941 üzenetére
Reménytelen.
Bár azt nem hiszem, hogy létezne az e6520-asban "N"-es változat. Az enyémmel mondjuk nincs semmi gond, sem az e6520.assal, sem az e6320-asokkal.
Persze, a hozzá nem értés, a gizda beszólások nem szoktak eredményre vezetni sem itt, sem a supportnál, akik maximálisan segítőkészek, ha valaki normális stílusban és érthetően elmondja a problémáját.
Múltkor is, amikor az egyik gyökér beszólt, hogy életveszélyes a táp védőföldelés nélkül, majd amikor helyretettem elszaladt a modihoz árulkodni, aki szintén csak képen látott dell tápot, tragikuss még a pártjukat fogta, mert ugyanannyira tájékozatlan IT és elektronikai területen.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
vilmaboy
őstag
Azt hittem egy 7végi pihenés PH nélkül elég lesz arra, hogy tragiqs kollega megértse már amit irogatunk nekije. dehát... csodák nincsenek... Nem kell N-es gépet venni ha valaki nem bír vele... ez a privát véleményem. el kell költeni +20-30at az oprendszeres verziüra és ott frankón telepítve, működőképesen stb kapja a lapitopit...
-
SzaboZE
addikt
válasz tragiQss #24929 üzenetére
Az intel is felhívja a figyelmet rá, hogy használd a számítógép gyártó driverét, mivel az tartalmazza az összes szükséges kiegészítést. A referencia driver egy "kopasz" driver, amivel az adott hardver eszköz működik ugyan, de a sallangok nincsenek benne. Többek közt az ilyen osd-s kiegészítések...
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz tragiQss #24933 üzenetére
A fényerő kijelzés nem a vga driverrel megy... Tedd fel a control point system managert. De ha a többi javasolt drivert nem teszed fel, akkor csodát ne várj. Többek között a dell system software-t.
-
SzaboZE
addikt
válasz tragiQss #24930 üzenetére
"megnézted a képet, amit a múltkor felraktam, hogy milyen hulladékot szereltek be alkatrészként?
Akksival kapcsolatos gondjaimra hányszor is kaptam itt bármilyen választ?
Melegedésre tudott valaki érdemben válaszolni? (_érdemben_)"Elnézést, nem tudtam, hogy ezekre kötelességünk lett volna válaszolni. Én mellesleg csak arra szoktam válaszolni, amihez érdemben tudok hozzátenni. Mivel a problémáidra nem tudok neked megoldást nyújtani (mivel magadnak generálod legnagyobb részt), ezért nem tudom mit kellett volna reagálnom rá. Az ügyfelek azon részére koncentrálok, akik nem hőmérővel a kezükben rohangálnak a szervízbe, hogy 37 fokos a palmrest, hanem akiknek olyan hibájuk van, amin lehet segíteni. Mivel egy közel 40-45 fokos HDD pörög a kezed alatt, ezért elég nehéz is lenne megoldani, hogy ebből ne jusson ki 37 fok a felső részre. Szerencsére szoktam találkozni más gyártók gépeivel is és ott sincs másként, így én ezt nem tartom egyedi és megoldatlan problémának.
Az akkudra se tudok mit válaszolni, vélhetőleg döglődik, ha ilyen hamar csökken a kapacitása. Miért nem hívod fel a szervizt? A dell küld másik akkut, de telepátiával nem fogja kitalálni, hogy ezt most neked cserélni kell. Vagy tán előbb az itt lévő modortalan és értelmetlen emberek véleményét kérded? Nem értem miért itt kell panaszkodni és nem a megfelelő helyen? Vagy azt vártad, hogy valaki azt válaszolja, hogy igen ez normális? A 20 éves tapasztalatod erre nem terjed ki?
A hulladékos képet valóban nem láttam.
-
-
tragiQss
tag
válasz SzaboZE #24928 üzenetére
Ja igen: fényerő változás visszajelzése nem mindig megy. Eddig rajtam kívül minimum egy embernek. Ennek természetesen az az oka, hogy hülye vagyok hozzá, még véletlenül sem az, hogy a dell valami szemetet rakott a driverek közé.
És sorolhatnám...
Ha elintézed, hogy visszakapjam a pénzem, többé nem foglalkozom Dellel. Momentán nincs keret másikra, hogy ezt a megérdemelt helyére továbbítsam, a legközelebbi kukába. -
tragiQss
tag
válasz SzaboZE #24928 üzenetére
Emlékeim szerint, mindeddig kulturáltan beszéltem veled.
Hogy beálltál a sorba az agyatlanul flémelők közé, arról nem én tehetek.
(én is kikérhetnék magamnak pár dolgot, de már megszoktam, hogy viszonylag kevés helyről várhatok segítséget, ha dellről van szó. )ui: megnézted a képet, amit a múltkor felraktam, hogy milyen hulladékot szereltek be alkatrészként?
Akksival kapcsolatos gondjaimra hányszor is kaptam itt bármilyen választ?
Melegedésre tudott valaki érdemben válaszolni? (_érdemben_)[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz tragiQss #24922 üzenetére
Mindenki hülye, csak Te vagy repülő Szerintem felesleges küzdened ezzel a gyártási hibás géppel, vegyél egy acert vagy egyenesen albacompot. Mellesleg meg kikérem magamnak a személyeskedést.
-
aizen92
addikt
dell insp 1018-a van valakinek?
tudna segíteni hogy hogyan lehetne kitakarítani ?
nagyon melegszik ezért gondoltam rá hogy ki kéne pucolni vagy gari bukik ?[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
mercenaire
tag
válasz kiskaktusz #24917 üzenetére
Igen én is úgy gondoltam Köszönöm.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mercenaire
-
kiskaktusz
addikt
válasz mercenaire #24916 üzenetére
Arra bőven elég, a határait sem fogod karcolni a 2GB-nak.
-
mercenaire
tag
válasz kiskaktusz #24915 üzenetére
Teljesen hétköznapi használatra kell, semmi extra. Az e-mail -eket megtekinteni, használni a office-t a munkám jellege miatt. Nagyjából ennyi.
-
kiskaktusz
addikt
válasz mercenaire #24914 üzenetére
Mondjuk azért az is kérdéses, hogy milyen "netezésre"? Mert a 2 giga elég a win7nek, ha 32bitest teszel fel, de nem fogsz tudni mellette 40-50 tabos böngészést gyakorolni, főleg, ha abból 30 flash-es De 10-20 lappal simán jó!
-
SzaboZE
addikt
válasz mercenaire #24912 üzenetére
Netre elég. Tegyél bele 2GB ramot (ez a max). Feleségemnek D410-e van és teljesen elég mindenre. Win7-et érdemes feltenni, ha van rá lehetőség.
-
mercenaire
tag
Sziasztok. Dell latitude D610. Tudom nem mai konstrukció. Szerintetek érdemes még beruházni rá, vagy újabbak közül válasszak? Csak szigorúan netezésre kellene. Köszönöm előre is, ha véleményt mondtok.
-
kiskaktusz
addikt
válasz fkenny #24910 üzenetére
Ha a helyszínen menne gond nélkül kivéve ugye a hűtést, akkor szerintem bárki megkajálta volna..
@Tüzi Én pont ezek miatt nem veszek használt cuccot pl. Inkább kifizetek 1-2-3 esztergomi látképpel többet, de legyen új a cucc egy biztos cégkönyvezett boltból és a gari is az elejétől megy.. Persze majd ha autóban gondolkodnék (aminek egyre kevesebb az esélye, mert a benzin ár ugyebár sosem fog már csökkenni), akkor én is használtban gondolkodnék..
-
veterán
válasz Hawerr #24905 üzenetére
$80ért postával vettem egyet, fél év garival.
Ez van.
Amúgy, akkor ment bő egy órát.
Utána is ment, miután kipucoltuk.
Itthon döglött meg, rendszertelepítés közben.Nem mondanád meg Te sem egy notiról, hogy milyen gány van benne, amikor melegszik ugyan (egyértelműen hűtéshibás, de ez belefér), viszont megy, prime hiba nélkül fut 20 percet rajta, meg lefut egy 3dmark is.
Amúgy ja.
Ennyi erővel vehettem volna egy normális notit is, mondjuk a tiédet.Rábasztam, ennyi.
Én még egyszer ebben az életemben magyarral nem üzletelek, ha kenyérre kell neki akkor sem. Két kivétellel eddig csak magyar baszott át, bár lehet, hogy az egyiknek a kettő közül magyar felmenői voltak. Külföldi (angol, francia, finn, osztrák-német (1 kivétel), lengyel, olasz, spanyol, holland, amerikai, ausztrál sose, japánokról ne is beszéljek...)Pont.
[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
fkenny
senior tag
válasz tragiQss #24899 üzenetére
Én sem hagyom, hogy tovább kritizálj olyan embert, aki mindig gyorsan és szakszerűen segít, azért, hogy nekünk jó legyen. erre te leugatod. Szerencsére látni, hogy te vagy a málészájú a dologhoz nem ő és a többiek. Hívd ki a supportot és fizess érte minél többet. Ha lopott win7 van még többet fizethetsz. Persze mi ennek örülni fogunk.
Szerk:
Milyen igazad van "belepofázok, bár fogalmam sincs" csak éppen magadról beszélsz[ Szerkesztve ]
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
gilfoyle
őstag
Ha lecserélem a 2x2Gb-s memóriamoduljaimat (2x4Gb-re), a gép gariját nem bukom ugye?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
No, alaplap lett a vége. A gány forrasztás(ok) megölte az ellenállásokat, amiket felraktak a nyákra. Remek mi? Ezek nem álltak ellent, így behalt a tápfesz rész az alaplapon, totál zárlat. Valszeg javítható, majd meglátjuk mi lesz vele.
Ennek ellenére vettem egy másikat, írtam a tagnak, van 4 napja, aztán meglátogatom a kollégákat a kapitányságon, iszunk egy kávét, vidáman elcseverészünk, közben pedig a papírmunka elkészül.
no, ez lett a vége.
köszi a segítséget[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
SzaboZE
addikt
Szerintem térjünk vissza arra a témára, hogy ha valakinek gondja van segítünk, felesleges pazarolni a szavakat olyan dolgokra, amin nem tudunk megváltoztatni
-
kiskaktusz
addikt
válasz Muerte #24901 üzenetére
Nem, nem nem nem. Mi vagyunk a bénák és mi nem fogjuk fel, mert mi szemellenzős dell buzik vagyunk.. Neki van igaza, annak ellenére, hogy ezen az elég nagy felhasználó bázisú fórumon csak az ő gépe nem megy normálisan, és csak az ő driverei bugosak. igen, ez a helyzet. Csak tudja, 20 éve az iparban van.
Az, meg hogy mit mond egy szervizes topiclakó, aki kívülről-belülről ismeri a dell gépeket, baromságokat mond, remélem egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Dell Performance Dock WD19DCS USB-C 240W dokkoló TÖREDÉK ÁRON
- HP 14-CF0087NB,14",FHD,i3-7020U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- ASUS TUF Gaming F15 // i5-11400H // RTX 2050 // 16GB DDR4 // 512 GB m2 SSD // WIN 11 PRO
- Razer Laptop Stand Chroma RGB RC21-0111
- T430 I5 (törött kijelzö, ram nélkül) akár bontva eladó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest