Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Egy elég faramuci helyzetben szeretném a segítségetek kérni. Adott egy Dell E6320 melyre service tag szerint nincs már garancia, de számla szerint még van 2015.11.22-ig. Kiderült az üzlet ahol vásárolva lett a gép külföldről vásárolták emiatt nem magyar garanciája. Beszélve a DELL supporttal kértek hogy honosítsam. Sajnos a boltot megkeresve nem segítettek a honosításhoz szükséges információk kiadásával. Így viszont nem tudom garanciálisan itthon javíttatni a gépet. A kérdésem az volna, hogy van valamilyen megoldás, hogy még garancia időn belül javítva legyen a gép?
Válaszotok előre is köszönöm!
Üdv. Ádám
-
fkenny
senior tag
Ha netán valaki noti vásárláson törné a fejét! Dell Latitude E6410 extrákkal !
-
fkenny
senior tag
válasz
mobilbazar01
üzenetére
Service tag alapján megy a gariztatás, nem kell semmi papír. ha jót akarsz magadnak a Humansoft-al javíttatod a gépet.
-
fkenny
senior tag
válasz
mobilbazar01
üzenetére
Elég sok gépnél lehet halott BIOS-t újra feléleszteni. Gyönyörű példa rá az Acer Aspire One zg5 . Én a Hp Probookomat hoztam így vissza a halálból anno mikor véletlenül félre flasheltem. Keress olyan dokumentumokat service manualokat, hátha van a te gépedben is ilyen lehetőség.
-
fkenny
senior tag
A szerviz gyors pontos és kedves volt. A cég aki a javítást végezte a HUMANSOFT volt.
-
fkenny
senior tag
válasz
horvathn
üzenetére
Én az E6400 E6410-ről tudok nyilatkozni. Érdemes az E6410-et választani, sok hiba ki van javítva ami az E6400 komoly hiba volt. ( Festék kopása a hangszóróknál...) Lassan 1 éve gyilkolok egy E6410-et és nincs rá panaszom. Ha szerencsés vagy garis darabot fogsz ki jó áron, akkor meg főnyeremény. Sajnos az E4300-ról nem tudok nyilatkozni, de az is biztos jó

-
fkenny
senior tag
Bocsánat nem Profit hanem procit akartam írni

-
fkenny
senior tag
válasz
tragiQss
üzenetére
Én sem hagyom, hogy tovább kritizálj olyan embert, aki mindig gyorsan és szakszerűen segít, azért, hogy nekünk jó legyen. erre te leugatod. Szerencsére látni, hogy te vagy a málészájú a dologhoz nem ő és a többiek. Hívd ki a supportot és fizess érte minél többet. Ha lopott win7 van még többet fizethetsz. Persze mi ennek örülni fogunk.
Szerk:
Milyen igazad van "belepofázok, bár fogalmam sincs" csak éppen magadról beszélsz
-
fkenny
senior tag
A feljelentés jó ötlet, ha esetleg tudod hol lakik az illető érdemes el menned pár testesebb barátoddal aki ha kell befeszíti izmait egy kis megfélemlítés érdekében. A töltőd szerintem működik. Az alaplapod az ami valószínűleg meghalt és mikor rádugod a töltőt ezért kapcsol ki mert zárlat van ( A sok összevissza szilózott rész alu meg egyéb lemezek miatt is gondolom) Ha a csávó nem venné vissza érdemes lenne írnod mailt a DELL-nek, hogy hátha méltányosságból megjavítanák e a géped. Barátnőm gépét megjavították (törött kijelző) mert leejtette, egy napi levelezés után vihette a gépet gari időn kívül és megjavították ingyen és bérmentve.
Más: Mennyire gáz ha a Latitude E6410 notimnak a kijelzője holtjátéka egyre nagyobb? most kb 1,5 2 centi.
-
fkenny
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Nem valamilyen Nvidia vga lapul a notiba véletlenül?
-
fkenny
senior tag
válasz
Ubul86
üzenetére
Nézd át a tápkábeleket. Lehet azon van megsérülve a szigetelés és azért rázhat picit. Ha a lábadon végighúzod a kábelt észre is veheted a hibt mert látom olyan szűrös mint az enyém
G-pad-et Ha akartál ne is keress Mezőtúron , mert az ottani boltok nem árulnak. A hűtéshez, mint mondták ha bátor van kis részlapokat felpolírozva szépen pasztázva, jobb hűtési eredményt érhetsz el mint G-pad-al 
-
fkenny
senior tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Elnézést kérek nem 740QM hanem 720QM. Azért mondom mert működik gépben, és a melegedés sem volt vészes. [link] Egyik munkatársam notijába raktam legutóbb ilyet és mivel ezek a procik használtan elég jó árban vannak, gondoltam veszek bele, ha a garit nem bántja. (Munkatársamat nem érdekelte a gari).
-
fkenny
senior tag
Van egy Latitude E6410 notim. Minden frankó szeretem őt ős is engem.
A kérdésem az lenne, hogy cserélhetek e CPU-t benne garivesztés nélkül? i5 M560--> i7 740QM Segítségeteket köszönöm! -
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy telefonszám amit ha hívok tudok garanciás ügy intézni egy DELL LATITUDE E6410 aminek a töltője ment tönkre. A gép helyszíni garis a múltkor kevesebb mint 24óra alatt kiküldték az új akkut de sajnos a telefonszámot nem tudom, hogy melyik céget hívtam . Azt hiszem valami asibisz vagy mi volt a cég neve. Segítségeteket köszönöm!
Üdv. -
fkenny
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
A dvd pörkölőhöz veszel usb-s házat és viszed magaddal a táskában

-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6410-em. Eléggé fel tud melegedni ha nyúzom. Kérdésem az, hogy magam újrapasztázhatom a cpu-t vagy sem? Mert a hátlapot kemény 1 csavar tartja, onnantól pedig szabad az út a hűtéshez. A gép nem poros
A gari rajta itthon javítós
(jön futár és dógozik:
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Nagyon boldog tulajdonosa lettem egy DELL Latitude E6410-nek. Lenne pár kérdésem a géppel kapcsolatban:
Garihoz elég csak a gép alján lévő kód, nem kell számla/garijegy?
Akkut hány % elhasználódottságnál cserélik?
Tegnap este addig ügyködtem, hogy valahogy sikerült kiiktatnom a LAN kártyát. (Nincs eszközkezelőben) Erre kellene egy ötlet hogy tudom újra használhatóvá tenni
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv: Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest