Új hozzászólás Aktív témák
-
pockhome
senior tag
Hali,
Van valakinek MHL (microUSB ->HDMI) adaptere eladó?
PÜ pls!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Lap-proci-ram-táp-HDD kombót keresek, ha valakinek van ilyen 20eFt környékén, az dobjon egy privátot!
Köszi!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Hétvégén megyek Debrecenbe Budapestről, vonattal.
Ha valakit érdekel egy független LG G2, akkor viszem magammal.
Esetleg kisebb csomagot el tudok vinni, illetve jövőhéten Db-Bp útvonalon, szintén vonattal.Privi!
-
pockhome
senior tag
[link]
Ha valaki vesz egyet nekem, odaadom az árát, sajnos jelenleg nem tartózkodom Debrecenben.
Ohh, és meghívom egy sörre is[ Szerkesztve ]
-
-
pockhome
senior tag
Érdekelne valakit egy ilyen szépség?
Privátban megtaláltok!
-
pockhome
senior tag
válasz kiss.a #77487 üzenetére
Erre a lakásbiztosítást tudod igénybe venni.
Nekünk anno betört az egyik ajtóüveg, "becsapta a huzat" és a biztosító kipengette, csak számlát kellett kérni róla.Ha leégett volna, akkor is fizetne a biztosító. (Ezzel nem azt mondom h gyújtsd fel a lakást )
(#77496) XtremLor : szerintem, mivel a lakásban volt, és van róla számlája, garipapírja, élhet a biztosító-féle javakkal.
Be kell menni, erőszakosnak kell lenni és szerintem simán kifizetik a javíttatást.[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
Eladó droidos tablet:
-
pockhome
senior tag
válasz kungzi #74880 üzenetére
Jobb, mint a debreceni Cinema city cucca. a cinema elvileg 2010-ben vásárolta a 3D vetítőt, az Apollo pedig 2 évvel később, jobbat olcsóbban/ugyanannyiért. Szerintem nem csak az ára miatt jobb, de ha nagy smucig skót vagy akkor minden szempontból előnyösebb
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Yamaha házimozi rendszer érdekel valakit esetleg?
Debrecenen belül házhozszállítás megoldható.
-
pockhome
senior tag
válasz rayoliviero #73520 üzenetére
Vagy ha ráér péntekig, akkor én megyek Debrecenbe pestről, és az aqua-tól megspórolod a futár díját.
-
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #73293 üzenetére
Én 12.-én megyek vissza Debrecenbe, ha úgy jó
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
S3 mini T-mobileos telefon érdekel valakit?
Az ár alkuképes, csere nem érdekel kecskére, disznóra, tyúkra vagy kakasra, csak KP!
Jó reggelt! És ha addig nem találkoznánk, jó napot, jó estét, és jó éjszakát mindenkinek!
-
pockhome
senior tag
-
pockhome
senior tag
válasz gergom91 #68439 üzenetére
A következő az lesz, hogy belök hogy majd ő megnézi...
Hétvégén vagyok otthon Debrecenben, most is mentem haza szokás szerint. Elmentünk a csajommal a Tommy's hill-be, én előbb értem oda keróval mint Ő, erre hallom hogy egy idős néni kiabálja ezeket a szavakat: állítsák, meg, tolvaj majd ezeket különböző variációkban egymás után.
Sietnék odafele (közbe tolom a keróm magam mellett), mire látom hogy egy kapucnis, fekete(kabátos) egyén sétál, közbe jobbra-balra forog a feje. Elindulok felé, addigra odafutott 2 srác, ők is a segélykiáltásra riadtak. Elkapták a csajt, 17 éves erősen pigmentált.De nem, Magyarországon nincsen cigánybűnözés! F@szomat, azt...
Ott állt kb 20 ember, mindenki nézett jobbra-balra, gratulálok az attitűdhöz az ottaniaknak.A történet ott kapcsolódik a tiédhez, hogy a mamitól az ajtóján belépve -vásárlásból hazaérve a
"hölgy" belépett utána, és kikapta a kezéből az épp vásárolt csomagját. Szóval vigyázni ezekkel, ha nem akartok így/ hasonló képpen járniretek[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
Hali mindenki!
Vegyetek jóféle alaplapot meg hozzá processzort!
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Asztali laptopot keresek, ami játékok futtatására is alkalmas.
60e Ft körül.
i3 régebbi széria, vagy valami erős pentium, 4GB ram, és egy dedikált VGA 512 vrammal.
a többi paraméter nem olyan fontos.
hibátlan műszaki állapotú érdekel csak. hiányos, törött, stb NEM.
Akinek van, privátot írjon.
Köszönöm!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz Chesterfield #62077 üzenetére
Ez csak egyfajta marketing stratégia!
Attól, hogy neked nincs ízlésed, másnak lehet hogy van
btw, egy haveromé, én csak belinkeltem ide a hirdetését, hátha érdekel valakit
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
Fiúk-lányok meg mindenki!
vegyetek speciális hardvert!
Ugyan a pécédbe nem tudod belerakni, de fordítva igen!
BMW 316i Coupe /Hellrot/Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz Scoobyka #62002 üzenetére
45-be adtam el egy ugyan ilyen telefont, 16giga, trémobil, csillivilli.
50-be volt meghirdetve (nem 49990 meg 50001 meg f@szom, hanem 50-be) 5ezret engedtem, mert ennyi az ára. 2 nap alatt el is kelt. ha 65-be hirdettem volna, lehet még januárban is árulnám...Az, hogy valami mennyit ér, az egy dolog, a másik meg hogy mennyiért tudod eladni
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Wi-Fi-s 2 antennás routert keresek saját részre, 4eFt-ig.
Gari nem hátrány.Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Keresek PCI-E VGA-t 20-30e Ft környékén!
min. 1GB vRAM, meg ami velük járGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Keresem az alábbi hardvereket:-PCI-E VGA 10e környékén
-2,5" HDD SATA-s 320GB körül, olcsótésjót' jeligére.Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Eladó winyót keresek!
Lehetőleg 100/100-asat, 2-3-4 terrás jöhet, hallottam a Segate most mutatta be a 6TB-osat, az lenne a legjobb.
Minél több torrent kontenttel érdekel csak, lehetőleg 10-20 mega szabad hely legyen rajta maximum.Ami fontos: netadó bevezetése után venném meg 1-2 héttel.
PM me.Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
EU-USA hálózati atalakitora lenne szükségem circa 2 het erejéig.
Valaki tudna nekem adni kölcsön?Irjon mar ram egy üzit, légyszi. Koszi!
-
pockhome
senior tag
válasz PindurAnna #59475 üzenetére
Őstulok balf@szok... kiégek, komolyan.
De nem szólhatsz egy szót se, mert van kerékpárút? Most csinálták, zsír új!
Van kerékpártároló? Akkor meg?Egyre hülyébbek itt az emberek...
Nyáron a szabadtéri színpadnál melóztam mint büfés, júni 14-én átadták, de csempe, csap, villanykapcsolók sehol, a térkő olyan faszán le volt téve, hogy a tároló ajtaja ki sem nyílt A falból kiálló vezetékekbe, ahol a kapcsolónak kellett volna lennie majdnem belenyúltunk többen is... Kellett ~1 hónap mire kész lett. A lépcsős, szépen kialakított nézőtéren minden egyes sorban 1-2cm vastagon megáll a víz; a bejáratnál kész tó áll.
A legnagyobb poén hogy még most sincs kész 100%-ban.Nesze neked több milliárdos beruházás, meg kósa-park, meg a többi (Y)
-
pockhome
senior tag
válasz copass #58591 üzenetére
Ott is. Most adorjant-tól kaptam egy USB-s IDE adaptert, a gép felismeri, csak azt írja hogy az eszköz nem áll készen. Nem tudom hibás-e, mert ha igen, akkor könnyű dolgom van, viszont ha nem, akkor...:/
-
pockhome
senior tag
Valaki tudna segíteni?
Egy IDE-s HDD-re kellene rámenni sentinellel, hogy az-e a gép baja.
Nem ingyen.Aki tud segíteni, PM
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Holnap valakihez elvihetnék egy IDE-s HDD-t teszt erejéig?
Meghálálnám egy csokival/sörrelGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Ugyan ilyet linkelt dudikpal is.
Amugy amelyik tudja fogadni, az tudja szórni is, az antenna az antenna marad
Csinálsz egy ad-hoc halozatot a gepen, vagy parancssorosan is meg lehet oldani, azt adjadneki. Googlezz rá, lesz sok leiras.Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Hali mindenki!
Hol tudnék ~1 zsáknyi hasogatott fát venni, főzéshez?Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Keresek:
-intel 1150-es procit 15eFt
-17" monitort, hibátlant 10eFt
-DDR3-as ramot, 2GB-ot
-400W körüli tápegységet, nem, kodegány és haverjai nem érdekelnek. 5eFt
-Fekete, nem karcos vagy leharcolt házat
-60/30GB-os SSD-t mellé pedig 500GB/1TB winyót.
Az árakat amiket odaírtam irányárak.
Akinek valami van ezek közül, jelezze!
Köszi!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Szúnyoghálót szeretnék csináltatni az erkélyajtóra, hova érdemes elnéznem, milyen boltba?
Illetve milyet érdemes csináltatni? Ajtósat, elhúzhatósat, vagy valami másfélét esetleg?Előre is köszi a segítséget!
-
pockhome
senior tag
-
pockhome
senior tag
válasz mghltm #56217 üzenetére
Az apple talan azert lett standard, mert ma mar az osszes androidos es nokia is ilyet hasznal. Az, hogy elsonek ki csinalt ilyet, az reszletkerdes. A regi nokiakon volt az a forditott kiosztas, de ma mar lehet a telo megcsereli maganak, de hogy mindegyik mukodik mindegyikkel, az is tuti.
-
pockhome
senior tag
válasz perge666 #56091 üzenetére
Szerintem próbáld meg eladni azt az S2-t, pár hónapja majd' 40-be adtam el, és pótolj rá, beszámítani max kupecek fogják, vagy kereskedők, azzal meg tuti nem jársz jól... Ők lehet, de te biztos hogy nem.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Aki az ITSH-nál dolgozik, írjon már rám!
Köszi!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz Borosz #55537 üzenetére
Nekem minden volt rajta
Itt lesz ni. Ha az egyik boltban nincs, akkor a másikban, én is úgy jártam, de van nekik szerintem raktáron is (az hogy a webshop mit ír, az nem mérvadó sajnos).Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Napi link: [link]
UP!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz Thermaltake #55295 üzenetére
veszel egy 12V-ról működő ledszalagot, hátul elvezeted, a gépből meg molexről lekötsz egy 12V-ot meg egy GND-t, öntapadó matrica az asztal és ledsor közé, és voilá!
-
pockhome
senior tag
válasz rayoliviero #55240 üzenetére
dehogynem, nekem is 15ezerért számították volna be anno, mondtam hogy kösz; szevasz
-
pockhome
senior tag
válasz kungzi #55012 üzenetére
Itthon nincs meló? Miért mész ki, ha szabad tudni? Ott mit fogsz dolgozni?
Bocsi a sok nyilvános kérdéstől, de annak ellenére hogy én is ki akartam menni, már letettem róla, és sajnálom hogy itt tart ez az ország, hogy ez marad az utolsó lehetőségItt egy ideillő kép is:
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Egy 2x4GB-os Kingmax 1333-as KIT érdekel vaakit? Tökéletesen működnek.
Olcsón adom
'Mennyit adnál érte?' jeligére.Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
-
pockhome
senior tag
válasz #65675776 #54409 üzenetére
Voltam 3 boltban, ebbol 1ben tudtak hogy mi az a krimpelo fogo, de persze nem volt nekik, a masik kettoben sosem hallottak rola, es nem is volt keszleten...
Szakbolt nesze.Ugyan ez a kero alkatresszel: egy k.urva csapszeg nem volt méretben, minden boltban elkuldtek hogy jonak kell legyen...de b+ nem volt jo...akkor flexeljem le...panelban, flex nelkul...akkor kalapáljam bele. Nem ment erővel sem. Vagy 6 keroboltot bejartam, mindegyikben hulyenek neztek.
Vegul a tescoban levo Mister Mintes ember leköszörülte nekem méretre, ingyen...
A masik boltban bandázst akartam venni, megkerdeztem hogy milyenek vannak, erre a srác kb kiabált a végére velem, és kioktatott hogy hogyan kell felrakni mert ilyen meg olyan sz@r lesz.Szakboltok Debrecenben <3
-
pockhome
senior tag
válasz lorcsi #54354 üzenetére
Nekem van egy Levonóm, P780-as, 5", 4mag, 1GB ram, HD kijelző...4000mAh akksi
Végre egy telefon amit folytonos macera mellett is kibír 2+ napot
Minőségben veri oda-vissza bármelyik nem kínai cuccost, főleg a fém hátlappal, összeszerelésben is patent, minőségből nincs hiány.
S3-at akartam venni, már tudom hogy óriási hiba lett volna, később +egy simet is fogad, főleg amennyiért vettem, 4 tokkal, kb ajándék voltWP-ban gondolkoztam én is, de ilyen áron nem voltak normálisak aprón, szolgáltatónál meg csak az vesz telót (szvsz) akinek van valamiféle kedvezménye
Lehet majd lecserélem, de megvárom az iPhone 6-ot meg az új Nokia by Microsoft mobilokat, hátha tolnak lefele az árakon[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
Na uraim, odafele menetben gps76-hoz a patentszem elugrott, de a csodaszerszámmal egy szem kivételével jobban szuperál, mint új korában
A csapszeges megoldásra még mindig nem találtam megoldást, ha holnap a zsibiben nem találnék megfelelőt, nincsen valakinek elfekvőben otthon egy pár?
-
pockhome
senior tag
válasz Manitou #54266 üzenetére
elvileg ilyennel lehet összeszerkeszteni
De nem tudom, próbálkozok itt vele Zola007 asszisztálásával, de nem akar ez jó lenni...
kézzel ennyire tudom összetenni:ilyen fajta patetntszem egyébként: [link]
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek egy patenszem szerelője?
Bicaj láncot kellene összehergelni, patentszemem is van, de nem tudom össze'pattintani' őket.Előre is köszi!
-
pockhome
senior tag
Valaki nyulat?Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Van 3db jegyem olcsón a ma esti Francia négyes, avagy négyen a kanapén c. előadásra a Nagyerdei Szabadtérin, akit érdekel, jelezze!
-
-
pockhome
senior tag
válasz Chesterfield #54126 üzenetére
kb annyit kellene belőle levágni, az hogy mivel, az már egy másik kérdés, olyan egyént keresek aki ezt meg tudja nekem oldaniGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Lenne valaki, aki vállalna nekem egy kis flexelést/csiszolást/köszörülést?
Lenne 2db csapszegem, amit le kellene faragni hasonló alakúra mint a régiek voltak, ugyanis így a hajtást nem tudom odafogatni a tengelyhez.
Aki tudna segíteni és szereti a sört, értesítsen!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Figyelem Figyelem!
Keresem Daniel Keyes-től a Virágot Allergonnak c. könyvet!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
-
pockhome
senior tag
Sziasz Tok!
Hol tudnék lefújatni egy kerékpár vázat?
Gondolkoztam hogy megcsinálom itthon, de nem biztos hogy olyan tartós lenne mint egy kompresszoros festékszórós festés, szóval inkább tartson tovább minthogy béna legyen és gyenge.
Illetve majd szeretnék utána rátenni/tetetni egy pár matricát, azt hol tudok rá nyomtatni?
Ilyen fóliásat, ami tartós, tehát nem papírosat.Akinek van ilyen ismerőse, vagy ismer ilyen helyeket, előre is köszi a segítséget!
-
pockhome
senior tag
vázat akarok újrafesteni, azt akarom lemarni előbb, csak hát a smirglipapír kínszenvedés...
köszi a segítséget (ja nem ) , már vettem, baumax, 1 liter 599.-Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Hol tudok most venni kromofágot?
esetleg valakinek van-e amit nem használ, vagy megválna tőle?Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Még mindig keresek netbookot hölgy usernek
Fehér/piros színű, win7 gond nélkül fusson rajta, akksija jól bírja.
10" körüli méretben.Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Keresek hölgy tulajnak rózsaszín/piros/fehér netbookot.
win7 követelmény, és a jó akksi.Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...