Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17951) #65675776 válasza _seth_ (#17947) üzenetére


#65675776
törölt tag

Nézd meg Te magad mit linkeltél. Annak az eredeti címe találkozó és csevegés. Ebből a csevegés spontán módon költözött át az adok-veszekbe. Utána lett a másik topic címe lerövidítve. De az URL még mindig a régi. Az pedig árulkodik.

(#17952) dbius válasza tib-bee (#17949) üzenetére


dbius
veterán

Ingyenes, de arra figyelj, hogy az a személy is ott legyen az autóban, aki miatt kiadták a kártyát, nehogy kifele menet meglepetés érjen.

(#17953) tib-bee válasza dbius (#17952) üzenetére


tib-bee
tag

Rendben. Köszönöm Neked és Kovynak is!

(#17954) pockhome válasza _seth_ (#17933) üzenetére


pockhome
senior tag

+1

Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.

(#17955) PindurAnna válasza _seth_ (#17933) üzenetére


PindurAnna
Közösségépítő

Nem akarok belemenni..ezzel már benne is vagy. :)
Csak pár dolog..van akit ez érdekelne és nincs olyan kitartása és nagy szája, mint nekem. Van aki erről, vagy ezekhez hasonló dolgokról szeretne beszélgetni, de nem ír, mert nincs olyan temperamentumos, mint én. Van akit érdekel a tanulás, az iskola, vagy a kaja, vagy a videó, vagy hasonló dolgok, mint amiket én is írok.
DE: nem írnak, mert: (másolok egy-két privi részletet, amihez engedélyt kaptam..név nélkül)
-"ide válaszolok, mert nem akarok kereszt célpont lenni. teljesen igazad van és ne hagyd magad :C
-ne is foglalkozz vele, csak irigy
-nagyon jó ez a vidi, de hol lehet ilyet tanulni? Na meg ingyen?
(I)[moderálva](/I)

Most csak így ennyi..nem gondoljátok, hogy sok embert sokféle dolog érdekel? És pont az ilyen beszólások miatt nem mernek írni? Vagy épp kérdezni?
Pár privi részlet választ ad mindenre...

[ Módosította: radi8tor ]

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#17956) _seth_ válasza #65675776 (#17951) üzenetére


_seth_
veterán

Akkor rövidre zárom:

A topik urlje: http://prohardver.hu/tema/debreceni_ph_talalkozo_beszelgetes/friss.html, mai címe: Debreceni PH!-találkozó.
Ajánlom figyelmedbe a linkelt topik elődjének a címét valamint a témaindító hozzászólást is 2004 májusából, igaz csak egy évvel később regisztráltál de az internet szerencsére megőrízte, hogy mi is volt a fő célja. Egy időben ment a kardoskodás, hogy ebben a topikban kizárólag adok-veszek legyen és a másikban a csevegés de ez sorozatosan megdőlt így lett belőle ez a vegyes forma és maradt a beszélgetés is. Ugyanakkor ha a címmel ellentétben ide tartozik szerinted a talis rész is akkor bármilyen furcsa felmerül bennem a kérdés, hogy miért van külön topikja is ha úgyis rendben van itt is megtárgyalni, változatlanul furcsa, hogy ez miért kell egy moderátornak magyaráznia egy mezei usernek, hogy xy témát a saját topikjában kell kitárgyalni :F
A végére a poén: ezzel szemben bárki kérdezi a kajás témakört egyből felmerül, hogy van külön topikja :F Erre a logikára számítanék más esetben de mint kiderült nem működik.

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#17957) #65675776 válasza _seth_ (#17956) üzenetére


#65675776
törölt tag

Az előd topic URL-je is találkozó és beszélgetés, alcímmel kiegészítve.

A találkozókra való felhívás korábban is bekerült gyakorlatilag mindig az adok-veszekbe, a részletek kerültek kitárgyalásra a másik topicban. Az szervezésről szól inkább.

A kajás témakörre tipikusan arra utalva említem meg a topicot, hogy annak sincs semmi értelme, simán be lehet zárni. Valószínűleg meg is fogom tenni.

(#17958) Louies válasza _seth_ (#17933) üzenetére


Louies
tag

+1

''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

(#17959) Bjørgersson válasza Louies (#17958) üzenetére


Bjørgersson
félisten

+2, nyertem. Értelmes dolgokat ti sem nagyon tudtok mondani, csak a +1ezés és mások baszogatása megy majdnem mindenkinél. Azért beszélünk itt mindenről, mert ebbe a debreceni topicba járnak a legtöbben, és amíg értelmes emberek jártak ide, addig bármiről lehetett nyugodtan beszélni.

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#17960) SG3rg0


SG3rg0
őstag

Érdekel valakit egy Samsung Class 10-es 32GB micro sd kártya? Fél éves telefonomba volt eddig.
Mondjatok árat! :)

(#17961) ati012


ati012
senior tag

Ha most egy házba lennétek összezárva, az simán verné nézettségben a valóvilágot...

(#17962) ngabor2 válasza _seth_ (#17956) üzenetére


ngabor2
nagyúr

épp azért került ki onnan a beszélgetés, és került át ide, mert ott nem ment a beszélgetés. akit nem érdekel a diskurzus, az az első sor elolvasása után tud tekerni. mivel sok-sok hozzászólás születik, ebből arra lehet következtetni, hogy sokakat érdekel itt a beszélgetés. akit meg nem érdekel, az nem szól hozzá. ha a boltban találkozol egy ismerőssel, akkor inkább kimész a bolt elé, félbehagyva a vásárlást, csak hogy ne a kereskedésre használt teret használd beszélgetésre?

ne kívánja itt senki, hogy aki nem ért vele hajszálpontosan egyet,az hallgasson és osonjon laposkúszásban egy másik topikba. gondoljon arra, hogy a másik oldal is gondolhatna ugyan erre, mégse kívánja, hogy az üzletelésnek nyissunk másik topikot, vagy vonuljanak a hardverapróra. miért nem lehet elfogadni, hogy a lokál alfórumban vagyunk, és összeköt a topikcím első 3 szava? miért az utolsó 3 közötti különbségeket kell kiélezni egyes hangadóknak?

(#17963) stranger28 válasza PindurAnna (#17955) üzenetére


stranger28
addikt

Ezek nem feltétlen jó tulajdonságok... :U Másrészt mindenki többet lát ebbe bele, mint ami, ahogy így elnézem a kedves kis elbújt privátozókat, meg téged.

Egyébként, kedves Anna, ennek már köze nincs az eredeti problémához. Beleszőtted már a női egyenjogúságot is meg, hogy szegény szerencsétlenek nem mernek írni... :DDD Meg még sok mindent, amit nem feltétlen ildomos dolog.

[ Szerkesztve ]

(#17964) werszomjas


werszomjas
őstag

Hányszor akarjátok még ezt a témát megbeszélni? :)

Már régen túl vagyunk sztem azon, hogy a csak beszélgetek topik nem ment, mert mindenki itt írt, így lett ez a mindenes topik, adok-veszek-beszélgetek.

A másik meg, hogy tudtommal az első hsz-ben nincs megszabva, hogy milyen témákban lehet írni, ergo mindenki azt ír, amit akar, illetve amit az alapelvek nem tiltanak :U

Biztos van, akit nem érdekel, hogy ki hol eszik, ki mit főz, ki milyen sört iszik, 2oldalon keresztül, ki hova viszi a kerékpárját szervizelni, ki hol bankol stb stb.

Én szeretem, hogy ilyen sokrétű ez a topic és szinte mindenről lehet beszélni, engem is van, ami nem érdekel, azt meg átgörgetem.

üdv

(#17965) mghltm válasza werszomjas (#17964) üzenetére


mghltm
addikt

"Én szeretem, hogy ilyen sokrétű ez a topic és szinte mindenről lehet beszélni, engem is van, ami nem érdekel, azt meg átgörgetem."

+1

still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc

(#17966) qfm válasza laszlo168 (#17928) üzenetére


qfm
senior tag

Inkább privátba küldöm.

[ Szerkesztve ]

(#17967) Blabcsi


Blabcsi
senior tag

Üdv.
Ti milyen progival írtok lemezt?
Én az Ashampoo Burning Studio 10 portable-t használom.
Csak kíváncsiság.
:R

https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal

(#17968) dudikpal


dudikpal
aktív tag

A vitatémához csak annyit szólnék hozzá, hogy én inkább giroszpárti vagyok...

(#17969) stranger28 válasza Blabcsi (#17967) üzenetére


stranger28
addikt

CDBurnerXP

Régen nekem is Ashampoo volt. :K

(#17968) dudikpal: :DDD

[ Szerkesztve ]

(#17970) _seth_


_seth_
veterán

PindurAnna:
Változatlanul csak az indíttatás érdekelt volna, hogy egy anyukát mi visz rá arra, hogy kitegye egy főként infós oldalra életének olyan részleteit melyet más fórumozók nem tesznek ki. Tudok görgetni, szoktam is pusztán rákérdeztem bár nem teljesen kaptam rá választ, és változatlanul úgy látom ez inkább logoutos (csak, hogy ne blogot mondjak ha van helyi megfelelője is) téma lenne. A receptek képekkel mindenképpen, legalább vissza tudnám keresni őket :) Privátokat nekem is írtak, nem kértem, nem mondom, hogy egyetértek mindennel, amit gondolok azt vállalom is itt nyilvánosan is :)

daa-raa & ngabor2: senki sem lett elzavarva ugyanakkor érdekes a hozzáállás, hogy egyesekkel messzemenően egyet tudtok érteni ellenben másokkal (nem magamra gondolok) elég keménykézzel tudtok bánni. [moderálva]
Ebből arra következtethetnék, hogy egyetértetek vele és a formájával mivel egyikőtök sem törölte ki pedig ezért ha más írja be már bünti is lenne... Ugyanakkor ketten magyarázzátok már, hogy miért kell itt megbeszélni valamit aminek külön topikja is van. Értem :F

Felőlem azt írtok ide amit szeretnétek, de talán akkor az sem tilos ha kérdez is valaki...

werszomjas: az biztos, van itt minden, ami természetesen nem baj, csak akkor engedjük szabadjára a dolgot és maradhasson a kaja is :D Változatlanul nem tudom, hogy ha Debrecenben szeretnék egy gyrost enni hova is kell mennem... :(

dudikpal: ha már divat lesz itt lassan: +1 :D Ajánlom az alábbit: [link] A pizza is jó, de a legjobb náluk: hamburger menü, hatalmas, friss zöldségek, a dupla husis már kiadós is, amit adnak sültkrumpli az vagy a cikk-cakkos vagy sima de egész korrekt adag, fél liter üdítő pedig még sok is a nagy menüben :) Szép kártyával még a lépcsőházban is lehet fizetni :)

Ugyanitt: Intel vagy AMD gépet vegyek? ;] ;]
(Részemről vége :D)

[ Módosította: radi8tor ]

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#17971) ngabor2 válasza Blabcsi (#17967) üzenetére


ngabor2
nagyúr

mikor legutóbb (kb. 2-3 éve), a k3b-t használtam.

(#17972) stranger28 válasza _seth_ (#17970) üzenetére


stranger28
addikt

Belefér, hiszen ez a lokál, nem a fáradt gőz. ;]

(#17973) mezis válasza Blabcsi (#17967) üzenetére


mezis
nagyúr

Nero 7

mezis

(#17974) Blabcsi válasza stranger28 (#17969) üzenetére


Blabcsi
senior tag

Az jó én is nagyon szerettem, a K3b-t nem ismerem, vélemény?

Szerk: A néróval én csak csalódtam, pedig van pár jó funkciója. ( pl. DVD menü... )

Szerk2: Van portble linuxom, de ritán használom. Arra mit ajánlasz? ( asszem valami flax vagy ilyesmi a neve )

[ Szerkesztve ]

https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal

(#17975) _seth_ válasza Blabcsi (#17974) üzenetére


_seth_
veterán

Linuxos, ha ez nem gond akkor biztosan jó :)

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#17976) PindurAnna válasza _seth_ (#17970) üzenetére


PindurAnna
Közösségépítő

Mert én szeretnék erről beszélgetni :) Mivel nő és anya vagyok akit érdekel ez a dolog, vagy a tanulás, vagy főzés, vagy videózás.. oly annyira, hogy van olyan PH-s aki már ma délután személyesen is adta az ötleteket a fiamnak, mivel vágjon, vagy videózzon..amiből tanulhat és egymás között tudnak információt cserélni.
És szerencsére más is érdekli, még ha privátba is ír és válaszol :K

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#17977) ati012 válasza mezis (#17973) üzenetére


ati012
senior tag

Nekem eléggé fogja a gépem.
Ha írok nagyritkán akkor Ashampoo -t használok.

(#17978) Sanyabá


Sanyabá
senior tag

Xbox 360 játékok eladók!
Vagy a négyet egyre cserélném!
Farcry Instincts Predator 1700ft
Call of Duty 2 (német felírat,német szöveg) 1700ft
Spiderman (régi xbox-ra,de megy a 360-on is) 1700ft
Serious Sam 2 (régi xbox-ra,de megy a 360-on is) 1500ft
Minden játéknak meg van mindene,némelyiken van hajszál karc,de a játékot nem befolyásolja.
Ha mind a négy játékot veszed,akkor 6000ft együtt!

Ezek is eladók:
Black
Battlefield 2( Modern Combat)
Blazing Angels
Battlestations Midway
Call of Duty 4 (Modern Warfare)
Crackdown

[ Szerkesztve ]

A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

(#17979) ngabor2 válasza Blabcsi (#17974) üzenetére


ngabor2
nagyúr

a k3b-hez kell a kde, jó, de nem biztos, hogy portable linuxra ajánlanám. mondjuk rengeteget változott legutóbbi használata óta.

(#17980) werszomjas válasza _seth_ (#17970) üzenetére


werszomjas
őstag

Természetesen az Akropoliszba vagy a Meteorba ;]

Most viszont bajban vagyok, 1-2 hónap múlva gépet akarok venni/fejleszteni, és rá akartam kérdezni itt, most viccen kívül, hogy AMD vagy Intel, de akkor lehet inkább mégse merem :DDD

üdv

(#17981) stranger28 válasza werszomjas (#17980) üzenetére


stranger28
addikt

Attól függ mire kell, mennyit szánsz rá, mennyire vagy fanboy. ;]

(#17982) dbius


dbius
veterán

Gondolkodtam, hogy írjak-e vagy sem. Többségében az olyan hozzászólásokat, amik nem érdekelnek lapozom, átugrom, stb... hozzászólás nélkül, pedig néha falba tudnám verni a fejem egy-két hozzászólás láttán, akár itt, akár más topikban. Számomra pl. ezért is - lenne - könnyebb ha itt a topikban a dumát offba raknánk. Sokkal áttekinthetőbb lenne szerintem, mert így egy katyvasz az egész.

Végül döntöttem: írok. Nyilván azzal kapcsolatban, ami PindurAnna hozzászólása kapcsán keletkezett.

Akit nem érdekel, az ugorjon, szubjektív véleményem következik. Nem akarok vitát elkezdeni, folytatni, lezárni, stb.., aki reagálni akar nyugodtan tegye privátban.

Nekem is van családom, mint sokaknak itt, van két fiam is, de soha nem merült fel bennem az, hogy a családomról csak úgy beböfögjek ide bármit is, legyek valamire akármennyire büszke vagy sem. Egyszerűen azért nem, mert kb. minden 10. topiklakót ismerem személyesen, ill. ők is CSAK engem, és nem a családomat. Akik a családomat is ismerik, azokat talán egy kezemen meg tudnám számolni.

Annak egyébként nagyon örülnék, ha az itt megfordulók többségét sikerülne személyesen is megismernem, alkalmanként találkozni, beszélgetni, de sajnos ez úgy gondolom - ismerve a szokásaimat, időbeosztásomat, stb... - hogy ez csak kívánság marad, legalábbis többségében.

Igen, különbözőek vagyunk. Visszatérve az eredeti gondolatmenetre, ha mégis ilyen szándékaim vannak, akkor azt célzottan annak szánom, aki valamennyire legalább ismer engem, vagy azt, akiről szól a dolog, de nem dobom be a közösbe és nem hivalkodom "mindenki" előtt. Igen, számomra - kérlek ne haragudj a véleményem miatt PindurAnna -, de hivalkodásnak tűnik az ilyesmi... Lehet hogy csak azért, mert az én családom nem ilyen beállítottságú, de ez van, ez az én véleményem.

Alapvetően én is úgy gondolom, hogy akinek olyan ingerenciája van, hogy büszkélkedjen valamivel a magánéletével, családjával, gyermekével kapcsolatban, az inkább illene egy blogba, vagy pl. a közösségi oldalak valamelyikére - hiszen AZOK lettek ilyen célból létrehozva és potenciálisan azok láthatják, akik kíváncsiak lehetnek pl. az adott személyre, adott esetben a magánéletére, stb... -

Ez a topik elsődlegesen az informatikával kapcsolatos adás-vételi célból lett létrehozva, ami egyre inkább háttérbe szorult, így került a képbe a csevegés. Ezzel sem lenne probléma, mert változnak az idők, valamint látszik, hogy az emberek is. Legkésőbb az új hardverapró elindulását követően vélhetőleg ebből a topikból is el kell tűnnie az adásvételnek, így majd marad a "tisztán csevegés".

Természetesen olyan fórumot nem lehet létrehozni, ami az ott megfordulók mindegyike számára megfelel, ezzel tisztában vagyok.

Úgy gondolom, hogy eddig is lehetett ebben a topikban sok mindenről beszélgetni és ezután is lehet majd, a kulcsszó az alkalmazkodás.

Szerk: Más téma:

(#17970) _seth_ Pfhej, ez a hely de nem jött be nekem meg a családnak. :( Többet nem is hiszem, hogy megyünk oda. Valamelyik évben évzáró vagy évnyitó után a teraszra kiültünk, kértünk pizzát, hambit, sültkrumplit, meg még nem tudom mit, de egyik rosszabb volt, mint a másik. A pizzát mondjuk egyedül megettem, mert nagyon éhes voltam, de nem volt jó (sem a feltét, sem az íz, sem az állag), a hamburger és a sültkrumpli meg majdnem egészben ment a kukába. A gyerekek még az ott vett fagyit se ették meg, pedig azt szeretik ám.

[ Szerkesztve ]

(#17983) Bjørgersson válasza _seth_ (#17970) üzenetére


Bjørgersson
félisten

A Lokál a Logouthoz tartozik, meddig akarsz még ezen lovagolni?

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#17984) stranger28 válasza dbius (#17982) üzenetére


stranger28
addikt

Megnyugodtam, hogy nem csak nekem tűnt fel ez.

(#17985) dvdbackuper


dvdbackuper
őstag

én mostanában azért nem járok erre olyan sűrűn, mert tele van mindenfélével a topik, nem igazán lehet kihámozni a bizniszeket... a girosz meg a felnik stb. nem igazán érdekelnek...
ez az én véleményem, nem is kell reagálni rá, csak úgy megosztom mindenkivel :DD

(#17986) _seth_ válasza Bjørgersson (#17983) üzenetére


_seth_
veterán

:F

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#17987) #65675776 válasza _seth_ (#17986) üzenetére


#65675776
törölt tag

Nyilván arra próbált utalni, hogy a PH! lapcsalád közösségi része a Logout égisze alá tartozik, és ennek része a Lokál is. A Logout ugye a lapcsalád blogrészlege.

(#17988) _seth_ válasza #65675776 (#17987) üzenetére


_seth_
veterán

Nyilván értettem mire próbált utalni, ellenben nyilván nem értette, hogy én mire. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy mégis hiszen ő maga is ír blog bejegyzéseket tehát tudja mi a különbség a fórum része és a blog része között az oldalnak.

[ Szerkesztve ]

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#17989) #77081088


#77081088
törölt tag

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Egy SGH-E570V típusú mobil telefonhoz keresek hátlapot! Az eredetin kikopott,és megsérültek a rögzítő karmok.
Telefon és a hátlapról képek ittés ittés itt
Ha van valakinek ilyen készüléke amit nem használ,vagy tud eladót az írjon privátot!
Köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

(#17990) dbius válasza PindurAnna (#17976) üzenetére


dbius
veterán

A videót nem néztem meg, mert nincs facebookom, ill. nem is lesz, de hogy mondjak valami érdemit is ezzel kapcsolatban:

Én magam is szoktam videókat vágni, hobbi szinten - családi felvételek, gyerekek hogy nőnek, változnak, ugyanis úgy gondolom, hogy ez Nekik lesz majd élmény felnőtt, ill. idős korukban, hogy láthatják saját magukat pl. csecsemőként, majd pedig egyre idősebb gyerekként is, stb... - Igaz az utóbbi időben egyre kevesebb idő van ilyesmire is, sajnos...

Személy szerint a Pinnacle Video Studio programmal kezdtem a szerkesztést és azt használtam jó pár évig (5-6). Kezdőknek rettentő jó szoftver szerintem, könnyen kezelhető, átlátható. Az alapokat bőven meg lehet tanulni, ha már rutin szinten mennek a komolyabb effektek, akkor pedig át lehet majd térni komolyabb szoftverekre - de azok még többe kerülnek -.

Fontos, hogy kezdőként ne egy haladóknak való pl. Adobe Premier Proval kezdjen, mert el fog veszni és nem lesz sikerélménye, ami "erőt ad" a folytatáshoz, további trükkök tanulásához.

Vannak a témában nagyon jó könyvek is, ill. a neten rengeteg tutorial. A linkelt oldal francia, de az általam említett szoftverhez pl. nagyon jól használható, sokat tanultam innen anno - meg máshonnan is, de már nincsenek meg a linkek, mert már nem ezt a szoftvert szoktam használni -.

Szerk: Ill. ezeken túlmenően fontos, hogy valamennyi elméleti tudást is összeszedjen, hogy pl. tudja mi az a kulcskép, kulcspontok, stb...

[ Szerkesztve ]

(#17991) _seth_ válasza dbius (#17982) üzenetére


_seth_
veterán

Nem tudom mikor voltál legutóbb de lehet megérné újra benézned, mostanában egész jókat alkotnak. Egyedüli gond: salátáról kiszállítás esetén lehagyják az öntetet... szerencsére van itthon mindig :)
Ami még új irány: bunkó, tinik beülnek és ordítanak mint az állat... legutóbbi két alkalommal ez volt, fent volt az emeleten valami buli de amit azok műveltek arról nem is írnék. Talán csak ennyit: srác fél órán át melegítette a kezében a csapolt sört majd, hogy milyen menő legyen otthagyta az egyik asztalon és rendelt még egyet, kb 20 percig bent voltam de addig nem is ment ki érte de menően odakiabált a pulthoz kb 2 méterről, hogy mindenki hallja: korsó csapolt sör lesz :) Kb 12 éves lányok egymás közt beszélgettek úgy, hogy a fél utca hallhatta... leitatják az egyiket... imádom az ilyen dolgokat, ennek érdekében rendeltek egy grape fruitos sopronit ami természetesen elég masszívan alkoholos ital, ezt itták négyen, hogy most mennyire be fognak állni és élő egyeneseben küldték a képeket a facebookra, nem hallgatóztam de amikor jöttem el az utcáról is hallottam, hogy mit suttognak :D Fagyit még nem ettem náluk csak láttam, hogy árulják. Nekem a sörkertes gyros volt ami szó szerint felidegesített mert kb annyi zöldség volt rajta mintha lenyúltam volna egy marék fűért és még az is rossz ízzel.

Helyben neked mi jött be?

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#17992) stranger28 válasza _seth_ (#17991) üzenetére


stranger28
addikt

Botrány amiket megcsinálnak néha. :U

[ Szerkesztve ]

(#17993) mghltm


mghltm
addikt

ha valaki socket1155-os vizforralot keresne, akad egy 100 fokos ivy apron

[ Szerkesztve ]

still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc

(#17994) pohár válasza mghltm (#17993) üzenetére


pohár
félisten

szépen megcibáltad :D
mi hűti?

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#17995) stranger28 válasza mghltm (#17993) üzenetére


stranger28
addikt

Ilyen idiótáknak miért adják el? :U

(#17996) Kryczek


Kryczek
tag

Van egy Samsung N145 Plus netbook-om eladó. Mindene tökéletesen működik, akku 3-4 órát bír.

Intel Atom processzor 1,66 GHz
160 GB merevlemez
1 GB DDR3 RAM
10,1" LCD kijelző
Hálókártya Wifi SD/MMC kártyaolvasó Webkamera 6 cellás akkumulátor
Windows 7 Starter

PH-soknak 35K

Ár fix, csere beszámítás most nincs.
Privátban lehet nyomulni.

[ Szerkesztve ]

Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.

(#17997) fenergie84 válasza mghltm (#17993) üzenetére


fenergie84
addikt

Az intel jól elbarmolta az ivy-k kupakját :K

(#17998) mghltm válasza pohár (#17994) üzenetére


mghltm
addikt

nem az enyem, apron van fent. a huteset szerintem lepkefinggal oldottak meg

still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc

(#17999) dbius válasza _seth_ (#17991) üzenetére


dbius
veterán

Lehet, hogy az emeleten szülinapot tartottak. Fiam egyik osztálytársa is ott tartotta tavaly, 10 éves gyerekek gondolhatod mennyire tudtak csendben lenni...

Nekem itt helyben? Ez jó kérdés, mert szinte csak házhozszállítással szoktam a helyi lehetőségek közül válogatni, akkor is kimerül a választék általában pizza és gyros rendelésében.

De a Malom, amikor még volt - sajnálom, hogy bezárt, debrecenbe meg nem járok el a pizzájukért - azt nagyon szerettük, oda többször is beültünk, akár étlapos kajára, akár menüre, vagy pizzára. Mást ott nem nagyon ettünk.

Szinte minden helyi házhozszállítós lehetőséget kipróbáltunk, mostanában a Kerekestől rendeljük a pizzát és a gyros tálat - igaz azt dupla adag hússal szoktam kérni, így a két fiú jóllakik vele, az összepocsékolt maradékot meg megeszem én :D -. A pizzájuk szerintem hasonló a Maloméhoz, de rájuk kell szólni, hogy a szélére figyeljenek, mert azt hajlamosak odapirítani.

A Grandet meg a Ginot is kipróbáltuk, de csak egy-két alkalommal, és az sem mostanában volt, így nem nagyon emlékszem már az ő portékájukra, csak arra, hogy valamelyikük gyros tálja nagyon nem jött be.

A Grandén meg pár napja nyertem - volna - egy pizzát, csak nem vettem észre, mert el is felejtkeztem az akciójukról és nem szoktam látogatni az oldalukat.

Kaja szempontjából szeretjük még a Hajdú Hotel éttermét, párszor megfordultunk ott, idén volt kuponakciójuk is. Torkos csütörtökök alkalmával az utóbbi években szintén ott voltunk, kivéve ezt az évet, mert most kimaradt, el is felejtkeztem róla.

(#18000) PofaJenö válasza dbius (#17999) üzenetére


PofaJenö
senior tag

Torkos csütörtök :DDD [link]

Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.