Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17991) _seth_ válasza dbius (#17982) üzenetére


_seth_
veterán

Nem tudom mikor voltál legutóbb de lehet megérné újra benézned, mostanában egész jókat alkotnak. Egyedüli gond: salátáról kiszállítás esetén lehagyják az öntetet... szerencsére van itthon mindig :)
Ami még új irány: bunkó, tinik beülnek és ordítanak mint az állat... legutóbbi két alkalommal ez volt, fent volt az emeleten valami buli de amit azok műveltek arról nem is írnék. Talán csak ennyit: srác fél órán át melegítette a kezében a csapolt sört majd, hogy milyen menő legyen otthagyta az egyik asztalon és rendelt még egyet, kb 20 percig bent voltam de addig nem is ment ki érte de menően odakiabált a pulthoz kb 2 méterről, hogy mindenki hallja: korsó csapolt sör lesz :) Kb 12 éves lányok egymás közt beszélgettek úgy, hogy a fél utca hallhatta... leitatják az egyiket... imádom az ilyen dolgokat, ennek érdekében rendeltek egy grape fruitos sopronit ami természetesen elég masszívan alkoholos ital, ezt itták négyen, hogy most mennyire be fognak állni és élő egyeneseben küldték a képeket a facebookra, nem hallgatóztam de amikor jöttem el az utcáról is hallottam, hogy mit suttognak :D Fagyit még nem ettem náluk csak láttam, hogy árulják. Nekem a sörkertes gyros volt ami szó szerint felidegesített mert kb annyi zöldség volt rajta mintha lenyúltam volna egy marék fűért és még az is rossz ízzel.

Helyben neked mi jött be?

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.