- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Én azzal tisztába vagyok hogy az én lapom gyenge ilyen téren.
350-es FSB felett már igen sok pluszt kéne adni a PCI-E-nek hogy vigye.
De a P35-ös lapok általában bírják a 400 körüli/feletti FSB-t.
A képen amit linkeltél még a régi procim volt, és nem az FSB fogta vissza a ramokat.
A mostani procimmal 5 mhz-el alacsonyabb FSB-vel is sokkal jobban muzsikálnak a memóriák.Az meg hogy az L-es lapok nem tuningra valók... Attól függ milyen tuningra.
Ha valaki durván húzni akarja a procit akkor úgysem ilyen lapot vesz.
De átlagos tuningra ugyanolyan jók mint a többi hasonló karegóriájú. -
LLKobe
veterán
-
NONPLUSULTRA
tag
Persze, eljárt a kezem, 1066 akart lenni.
A "deszkám" topicja halott teljesen, már régóta.
A Corsair fórumokon ajánlották ezt a Ramot ehhez a laphoz.
Köszi a tanácsokat, pont ezért írtam ide, hátha nagyobb a forgalom errefelé. A beállításokat kipróbálom, amint lesz egy csendes, nyugodt éjszakám rá...
Kösz mégegyszer. -
-
viktorov
csendes tag
-
proof88
addikt
No keresgéltem a topicban és találtam külföldi (angol) írásokat, amik nagyon kivesézik a tuningot ezekkel a lapokkal, csak több idő tanulmányozni és megérteni őket, de biztos el fogom olvasni az egészet!
Egyébként P5Q-hoz azt mondják, felesleges tuning ramokat venni, mert a CSX-ekkel nagyon brutálul mennek, legalábbis a hűtőbordásokkal, legyenek azok 2 vagy 1 gigás modulok... és hát én is ezt tapasztaltam, de a topicban is volt hasonló jó eredmény... de azért majd még próbálkozom majd az ascenttel meg a reaperrel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest