- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
szerintem ez így teljesen oké.
természetesen lehet babrálni tovább is a mezőket, kérdés, megéri-e!?
azokkal max. bench-ekben fogsz jobb eredményt elérni, sehol máshol nem lesz "kézzelfogható" gyorsulásod.a perf lvl van még, aminél érdemes keresni a legalacsonyabb értéket, mert az durván meg tudja dobni a ram sebességét. (memset-tel több időzítést tudsz csekkolni windows-ból, everest-tel meg tudod mérni a sebességet).
-
for3l
senior tag
válasz
dangerzone #5917 üzenetére
pont jó helyen van megnyitva a winrar könyvtár
különben semmi baj nincs ezzel az eredménnyel.
-
for3l
senior tag
válasz
Hurkaleves #5890 üzenetére
de nem ám!
mondanám, kérünk prime blend tesztet vagy memtest-et vagy valamit, de elméletileg a közel jövőben lesz az is.
-
for3l
senior tag
válasz
Hurkaleves #5428 üzenetére
csatlakozom az előttem szólóhoz: sztem is inkább 4gb-ra vagy 8-ra (
) kellene bőviteni a systemet!
különben én meg most tesztelgetem az újdonsült d9gmh-s micron ramjaimat, jelenleg itt járok:
link.
szerk.: vmiért nem engedte a rios hogy 2 kis képet rakjak be..
-
for3l
senior tag
ez így elég korrekt! én nem tudtam perf lvl 9 alá menni még a 2x2gb mushkinnal (mondjuk nem azért, de emlékeim szerint 2x1gb-tal sem könnyű stabillá tenni mondjuk egy ilyen beállítást: 1200mhz, cl5, perf lvl8..)
nálad mondjuk a turbo opció biztos odaserget a sebességnek, én most szereztem 4x1gb micron (d9gmh)-t, vasárnap tesztelem be őket, remélem jobbak lesznek mint a volt mushkinok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest