Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsOHi
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problemam h amikor anno vettem a gepet vettem bele ket giga kingmax :S ddr2-1066 memet amik idaig futottak is 1066on semmi problema nemvolt veluk namarmost kellett vennem megegyet mer elkezdte a cubase zabalni a memeket es vettem bele meg egy kingmaxot beraktam de nem indult csak 800 on win bootnal ujraindult 1066on visszavittem vettem helyette egy kingstont szinten 1066osat es avval is ezt csinalja...miert lehet ez? rettenetesen idegesit h az 1066os memjeimet nemtudom csak 800on futtatni
feszultseget is adtam neki +0.2 tol +0.5 ig es sehogy se jo..:S milehetagaz? lecci segitsetekKoszi
jah igen a gep: gigabyte p35 ds3 c2d e6750
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- DJI topic
- Arch Linux
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
feszultseget is adtam neki +0.2 tol +0.5 ig es sehogy se jo..:S milehetagaz? lecci segitsetek