Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsOHi
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problemam h amikor anno vettem a gepet vettem bele ket giga kingmax :S ddr2-1066 memet amik idaig futottak is 1066on semmi problema nemvolt veluk namarmost kellett vennem megegyet mer elkezdte a cubase zabalni a memeket es vettem bele meg egy kingmaxot beraktam de nem indult csak 800 on win bootnal ujraindult 1066on visszavittem vettem helyette egy kingstont szinten 1066osat es avval is ezt csinalja...miert lehet ez? rettenetesen idegesit h az 1066os memjeimet nemtudom csak 800on futtatni
feszultseget is adtam neki +0.2 tol +0.5 ig es sehogy se jo..:S milehetagaz? lecci segitsetek
Koszi
jah igen a gep: gigabyte p35 ds3 c2d e6750
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest