- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
A teljesítmény a lényeg... Hozzon ki minél többet a rá csatlakoztatott hardverből. Stabilitás, megbízhatóság. És legyen egyfajta biztonsági határ. Ergo, ha valamit túlhúzok, vagy esetleg túlmelegszik az déli híd ne szálljon el azonnal. Bár gondolom ez már nem nagy dolog.
Szal a performance a lényeg.offok offja:
Amúgy ma az jutott eszembe, hogy majd 1- max 2 év múlva, mikor új gépet veszek, a konfig kiválasztást meg fogom pályáztatni itt a Ph!-n. Állítsák össze nekem az aktuális legjobb konfigot ~ 300k-ból ház vinyó dvd, monitor nélkül persze. Vitázzanak a szakik, kérdőjelezzék meg egymás 1-1 termékét. Hozzák ki a legjobbat : ) És a nyertesnek fizetnék is. Már csak poénnak is jó, én is jóljárnék vele, meg ők is : ) De ezt majd még átgondolom addig. -
Dany007
veterán
Ehhe... Na ez most off, de én azt hittem egész jó lapot veszek... 2,5 éves, de anno volt vagy 35-40 körül az ára...
Akkor most melyik árkategóriát érdemes nézni, hogy jó minőséget kapjon az ember? Illetve jó teljesítményt.
Régebben úgy gondoltam a 10-15 ezres lapok gagyik. Annyiért túl óccsóAkkor vettem 20-25 ezerért. Aztán változott, legutóbb már 35-40 körül néztem ugye, de mostmár kiderült, hogy az is gagyi... Akkor már nemtom.
Amit tudok, hogy a következő gépemet kizárólag a PH!-s szakértő kolegák ajánlásai alapján fogom összerakni -
Dany007
veterán
wow köszönöm! : )
Ezesetben megnyugodtam!Most is volt szívás túlhajtásból adódóan. TDU meglepő módon kilépett. Szokásos wines hibaüzivel. Tehát nem fagyott le a gép maga. Érdekes, mert alap állapotban ilyet nem csinál.
V.színű ez VGA lesz. 820-on van a cpu, ahogy néztem a teszteket, a legjobb gyári tuningos gtx+ is max 825-ön volt. Mind1, mert ráadtam Rivából a max hűtést 100%-ot, így nem akadt ki. V.színű ezért volt.
Mind1, tesztelés még folyamatban 1-2 hétig, aztán kiderül.@yolan: Ááh nem akarok költeni most. Most vettem 30 ért új vgat, mert a régi beszart... V.színű az is a túlhúzás miatt. Ott GPU, Ram, Shadder clock 25-30%-kal volt húzva gyári hűtésen (ott is rivából alap 100%ra tolva a venti) és a hátlapi alu csatlakozó szó szerint feketére kozmált az elmúlt 2 év alatt : ) Olyan felülete volt, mint amikor öngyújtóval égeted az alut és így hullámokban a fekete árnyalatai az amúgy ezüst színű hátlapon
De, azért bírtam 2,5 évig...
Új proci is kéne, ez a c2d az i7-esekhez képest már nagyon a béka segge =/ Ezért is mondom, majd egybe veszek új gépet. De akkor már valami tényleg tuning alaplappal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest