- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Esti utolsó égetős.
Tőlünk az egyik srác (akit mindenki muteolt a 2. körben mert folyamatosan pofázott megállás nélkül) kilépett az 5. körben. Az utolsó csapattársunk nem tudott hátbalőni hosszún senkit miközben harcoltunk velük. (1 tár M4 kevés volt neki), a harmadik pedig nem bírt egy helyet megfogni mindig máshova vágyott persze senki nem kommunikált rajtunk kívül.
És 4v5-ben lehoztuk full globalok ellen, hát az az igazság hogy régebben a banhullám előtt DMG-be jobb csapattársakat kaptam..

-
-
szebe
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Még ha el is szúrta a vétózást (mondjuk az envy ellen nullára támadott cache után lehet hogy még mirage előtt kivétózom cache-t a helyükben
), rengeteg nyert kört bukott a fnatic. 3on2, 4on2 nem egyszer. De persze nézhetjük a másik felét is, snax + byali nagyon durva t oldalt produkáltak. -
Arkennys
addikt
yep, pisztolykör, 4 ölés, 5.et nem ő követte el viszont pisztoly és utána két kör alatt kemény egyszer halt egy emberük. Fnatic nagyon lefeküdt és hagyta megtörténni a dolgokat
ilyen mikor egyszerre van a jelenség hogy egyik csapat nagyon érzi, másiknak pedig épp marha rossz formája van
mondjuk natic (szerintem) eléggé elszúrta a vétózást is -
szebe
addikt
HLTV felrobbant byali pisztolyköre után

-
szebe
addikt

Valami volt

-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Szerintem csak rank 3-ig(ezalatt nincsen versengő, ha jól tudom) érdemes XP-zni.
-
_-ORANGE-_
senior tag
BÉKE!
Aztán cumbackeltek
-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Vannak, csak böngészni kell a szervereknél, nem pedig a dedikált könnyedet indítani.
-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
64tickes szerverek átka ez. Próbáld ki egy 128 tickes dm-en milyen a sebzés

Mindenki más felbontáson játszik, más arányba 16:9 / 16:10 / 4:3.
Általában aki kis felbontáson játszik az az FPS-re megy, vagy megszokásból játszik úgy.(#42579) MurdR Turmixgéppel
-
MurdR
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
És mivel darálod?
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Miért van az, hogy telibe darálom az ellenfelet testen(belemegy vagy 7-8 golyó, és csak ilyen 20-30-at sebzek? És ti milyen felbontáson játszotok? -
szebe
addikt
Nekem a linken leírt dolgok segítettek, de ahogy olvasgatok a témában, másoknál nem nagyon jött be a dolog. Engem *.pak hibával szokott néha kidobálni. Természetesen a fájl-ellenőrzés nem fut le kellően rövid idő alatt (talán SSD-n jó lenne), ha meg törlöm a fájlt, egész mapot betöltő error feliratok futkorásznak a mapon

közben -nofear +ney
-
PeL
addikt
Na én viszont tényleg nem csaltam sosem, mégis most kaptam egy ilyet MM meccs haverokkal közvetlen indítása után. Ez mi a retek? Meg is kaptam a 30 perc eltiltásomat, sose volt még ilyen. Steam és gépresi sem oldotta meg...
Kiléptem játékból de a steam továbbra is úgy érzékeli hogy fut a CS, el sem tudom indítani mert kiírja hogy már fut.
A steamet most újra se tudom emiatt indítani mert be akarná zárni a CS:GO-t ami nem fut, még feladatkezelőben sincs benne.
GG Volvo, ezért van tele a CS csalókkal, mert egy rakat szar a VAC rendszerük
-
törölt tag
Eeeeeeeenájpí!
Milyen jó volt nézni őket. 
-
Arkennys
addikt
NIPli nagyon magára talált, 12-3 félidő duston TSM ellen. Más is nézi?

-
shaddy1027
tag
válasz
csurenzoo
üzenetére
Vagy valami oldal, hogy a legnagyobb értékű inventoryk amik bannolva lettek, lehetne egy jót röhögni a sok idiótán.

(#42553) ZeroDK Volt már nálam is olyan hét, hogy 1 órát tudtam "játszani". Mindennap megnéztem de várni kellett egy frissítést, hogy lehessen játéknak nevezni azt a laggot és feketeséget meg kifagyást amit produkáltak.

-
kaszaking
tag
Van aki Avast vírusirtót használ és törölte neki a CS indítófájljait a steam könyvtárból?
-
csurenzoo
aktív tag
Kár, hogy nincs olyan aukció marketen, ahol a bannolt játékosok inventoryjára lehetne licitálni

-
gtamate2
veterán
Nyugi, szerintem rájött ő is hogy ez a kés elég csúnya úgy hogy lecserélte egy Karambitra, szerintem akkor fog rájönni hogy milyen jó vétel is volt amikor offline a botok ellen csak neki lesz egyedül egyedi kése
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gtamate2
veterán
Amikor nem elég hogy csalsz, de még screenshotot is teszel fel nyilvánosra..
[link]

/Nyugi bannolták ma
-
törölt tag
válasz
shaddy1027
üzenetére
Nekem meg fagyogat a vga-m alatta, néha kidob... Ilyen még sose volt cs:go-ban nekem

-
SRII
őstag
válasz
shaddy1027
üzenetére
csak az a baj nem állandó a hatás
ez nem csak erre érvényes.. 
Tudni valamit arról,hogy lesz e 128 tick egyáltalán, és valami új motorról mintha hallatom volna esl-en!
-
shaddy1027
tag
-
rumos XIII
aktív tag
NIP szíjjel verte EnVyUst
-
Zimmi91
addikt
Talán visszatért a NIP?
-
perecKING
senior tag
megoldva
-
SRII
őstag
Win 10-ről vissza win8.1 pro
Win 10 65-80 fps
Win 8.1 pro 110-125 fsp

-
expander
senior tag
meg mindig keresnek DMG-LE-LEM kornyeki jatszopajtasokat, vagy csatlakoznek emberekhez, mert kezdem lassan felvenni a jatek ritmusat, de mar nagyon elegem van a solo MM-ekbol es kezdek kiegni

-
Ch0b
tag
Ilyen nincs... Úgy éreztem, hogy kb. 1-2 win és meg lett volna a dmg, erre jön infernora két szarházi, akik úgy indítanak, hogy t oldalon blokkolják az ajtót. Utána meg végig húzták az időt, és ha náluk volt a bomba akkor a vége felé visszamentek t-re. Nagyszerű.
-
lemusz
addikt
Holnapi esl nightcup -ra keresek embereket. 18:00-tól kezdődik, addig tart amíg jutunk. Állítólag most sok újdonság lesz, faceit-hez hasonló weboldalas mapveto és automatikus szervercsatlakozás, stb. Olyan embereket keresek, akik már járatosak esl-en és nem most játszanának rajta először. Tehát csgo reg megvan és tudod hogyan kell a wire-t használni. Jó lenne ha mm rangod legalább sas lenne.
steamem: http://steamcommunity.com/id/lemusz/
-
Nxn908xxx
őstag
Flusha vacation?
-
rumos XIII
aktív tag
-
MarioAna
senior tag
Inaktivitás miatt eltűnt a skillgroupom, tegnap volt egy abandoned meccsem, ma meg bedobott 3 orosz mellé akik anyanyelvükön kommunikáltak. Volt még rajtam kívül egy másik srác de őt addig votekickelték,míg végül inkább kilépett. Én sem frageltem topba magam, de vagy 3-4 kört hoztam nekik egyedül, de így is kikaptunk 16-9-re.
Legutoljára sima csirke voltam, most lehet így ezek után alacsonyabb szintre fog dobni (ahova való vagyok
), vagy az LE-hez viszonyít? -
shaddy1027
tag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
BananaGaming tippjeit szoktam nézni. Pár dolog elég hasznos és sokat könnyít a játékon.
-
VP durván alázza Envyt.

-
Zimmi91
addikt
5 db kulcsot vennék( 2chroma 2break és 1falchion), akinek van eladó kérem írjon! Ma érzem a szerencsenapot!
-
-
demerion
tag
válasz
illes.bence
üzenetére
Mi a processzor pontos tipusa és hány fps az az alacsony?

-
GabN73
addikt
ha csak 1 mapon játszok, az számít hogy milyen groupba rak?
Infernon játszható a játék, többi mapon már nagyon nagyon érezhető a a 30 fps...
-
demerion
tag
válasz
illes.bence
üzenetére
CPU limit valoszinuleg
vagy vsync, vagy fejreállt a driver. -
illes.bence
tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne egy HD 7870es kártya mellett, hogy ha alacsony grafikai beállításokkal játszok akkor a videokártyám 27% os teljesítményen működik (ezért kevesebb fps), míg ha felveszem magasra a beállításokat akkor 80%osan. Mi lehet a probléma hogy alacsony grafika mellett alacsony teljesítménnyel működik a vga? Laptop power saving természtesen kikapcsolva. Valami AMD vagy CSGO beállításra gondoljatok.
-
Arkennys
addikt
-
Vanir
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Full HD-n meglenne a 200 nekem, de inkább 1280x1024en vagyok a 75 Hz miatt.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
-
IMIIKE1998
őstag
Miért veszik sokan olyan kicsire a felbontást? Nekem a jelenlegi configgal minden lowon, kivéve az élsimítást+1440x900 (16:10) és megvan 120+FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Robotporszívók
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Logitech MX Master 3S for MAC
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Kb minden 1v1 et buktak, amellett emberelőnyös köröket is, folyamatosan. A vétó plusz ez és a VP perpillanat jó teljesítménye együtt ezt hozta össze. Cache ÉS train benthagyása elég botor dolog volt talán, de rá is jöttek, csak későn
), rengeteg nyert kört bukott a fnatic. 3on2, 4on2 nem egyszer. De persze nézhetjük a másik felét is, snax + byali nagyon durva t oldalt produkáltak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

képesek rá..

LendvaiFeri1