- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
Nekem a grafikával soha nem volt gondom, a szezont feldolgozó alkotásokból messze túlmutat.
Ami engem igazából aggaszt:
-Live felejtős, helyette steam
-ha lesz érdemleges setupolás akkor az 1/1 11/11-es bugot javítsák, valamint ha hozzányúlsz valamihez az legyen már érezhető (alul illetve túlkormányzottság)
-lehessen bajnokságot indítani, és ehhez legalább egy battlelog szintű webes támogatást nyújtsanak, valamint lehessen rFactoros módban a futamot rögzíteni. lehessen szerkeszteni a rajtrácsot, hogy külön időben lemehessen az időmérő és a futam.Az AI része spec engem nem érdekel, de a multira rágyúrhatnának. Hoodék interjúja a Simracingben arra utaló megjegyzésekkel van megtűzdelve, hogy idén ráálnak a bajnokságok megrendezéséhez segítséget nyújtó háttér kialakítására és valódi webes háttérrel fognak szolgálni. nyílván ezt segíti elő a Codemasters Racing név is. Reméljük azért egy autolognál többet nyújtanak.
Számomra az eddig látott videókból a fizika ismét kuka szinten van. A 2 lurkó egy tök ismeretlen pályán bogarászik, naná hogy csúszkálnak. Gondolom a settekhez nem nyúlhattak hozzá, csak betöltöttek nekik egy pályát azt menjetek, ezzel elérték azt, hogy sokan máris kikiáltják itt biza lesz fizika.
A belső kameranézet szerintem végre elérte a kívánt szintet. Oké, nincsen ide oda néző kamera, de kellően magasan vagy mégis valamilyen szinten bent ülsz a kocsiban.
A rázókövek és a táj elmosódásából, a mozgásokból azért ugy hiszem hozzányúltak a grafhoz is, de még mindig azt mondom, hogy ezzel kéne utolsó sorban foglalkozniuk.
Én a tavalyi sikertelenségük okán kellő távolságtartással kezelem az ígérgetéseiket, hisz abban nagyon jeleskedik a kódmesterek csapata. A lényeg, hogy helyezzék a hangsúlyt a multira, hisz az emberek nagy többsége azt kívánja, hogy egy kis szimulátor irányvonalról már említést se tegyek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Linux Mint
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 16GB Garancia 2027-ig!
- Tökéletes ajándék! 150 ezerrel olcsóbban mint a bolti ár! 3ÉV GARI BONTATLAN MSI CYBORG 15 RTX 5060
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest