Új hozzászólás Aktív témák

• RevolutioN2

tag

Nekem a grafikával soha nem volt gondom, a szezont feldolgozó alkotásokból messze túlmutat.
    Ami engem igazából aggaszt:
    -Live felejtős, helyette steam
    -ha lesz érdemleges setupolás akkor az 1/1 11/11-es bugot javítsák, valamint ha hozzányúlsz valamihez az legyen már érezhető (alul illetve túlkormányzottság)
    -lehessen bajnokságot indítani, és ehhez legalább egy battlelog szintű webes támogatást nyújtsanak, valamint lehessen rFactoros módban a futamot rögzíteni. lehessen szerkeszteni a rajtrácsot, hogy külön időben lemehessen az időmérő és a futam.

Az AI része spec engem nem érdekel, de a multira rágyúrhatnának. Hoodék interjúja a Simracingben arra utaló megjegyzésekkel van megtűzdelve, hogy idén ráálnak a bajnokságok megrendezéséhez segítséget nyújtó háttér kialakítására és valódi webes háttérrel fognak szolgálni. nyílván ezt segíti elő a Codemasters Racing név is. Reméljük azért egy autolognál többet nyújtanak.

Számomra az eddig látott videókból a fizika ismét kuka szinten van. A 2 lurkó egy tök ismeretlen pályán bogarászik, naná hogy csúszkálnak. Gondolom a settekhez nem nyúlhattak hozzá, csak betöltöttek nekik egy pályát azt menjetek, ezzel elérték azt, hogy sokan máris kikiáltják itt biza lesz fizika.

A belső kameranézet szerintem végre elérte a kívánt szintet. Oké, nincsen ide oda néző kamera, de kellően magasan vagy mégis valamilyen szinten bent ülsz a kocsiban.

A rázókövek és a táj elmosódásából, a mozgásokból azért ugy hiszem hozzányúltak a grafhoz is, de még mindig azt mondom, hogy ezzel kéne utolsó sorban foglalkozniuk.

Én a tavalyi sikertelenségük okán kellő távolságtartással kezelem az ígérgetéseiket, hisz abban nagyon jeleskedik a kódmesterek csapata. A lényeg, hogy helyezzék a hangsúlyt a multira, hisz az emberek nagy többsége azt kívánja, hogy egy kis szimulátor irányvonalról már említést se tegyek.

Új hozzászólás Aktív témák