Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy amikor elindítom a játékot akkor executable hibával leáll.Régebben is csinálta de aztán abbamaradt.Most pedig elkezdte azt csinálni hogy vagy ezzel a hibával leáll de ha mégis tovább menne akkor betölti a profilt bemegyek a multiba ott nyomok a quick race re és megáll megint vagy kiirja hogy executable hiba és amikor bezárja a játékot a steam kiirja hogy: Failed to start game (app already running). Ezt eddig nem csinálta.Régebben csinált olyat a stem hogy : serves is busy.Egyszerűen nemtudom hogy mit csináljak.
Valakinek van valami ötlete? Olvastam hogy valaki újratelepítette ,de az sem segített.Meg hogy a steamet újra kell índítani.Kipróbáltam őket de semmi hasznuk sem volt. Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest