Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyitrai
csendes tag
Sziasztok.
Nekem az lenne a problémám a játékkal hogy career-ben szépen elnyomtam a Torro Rossoval a Japán nagydíjig. Már a Kóreai jött volna amikor is kiléptem. Auto mentés bevolt kapcsolva de mikor visszaléptem ott találtam magam hogy Singapur Q2. És innentöl kezdve bármit csináltam minden inditásnál ide dobott vissza. Kikapcsoltam az auto mentést és manuálisan mentettem de ugyanezt csinálta. Inditottam egy uj career-t felülirva az elözöt a Force Indiával és lenyomtam Albert parkot majd mentés, kilépés ujra be és lám ujra Singapur Q2 Torro Rossoval. De más modokban is ez a helyzet hogy nem menti el hiába van akár auto save. Ráadásul azt is elfelejti a kilépés után hogy manuálra állitottam a mentést. Nagyon idegesít a dolog esetleg valakinek valami ötlet hogy hogyan birhatnám rá a további mentésre?
Elöre is kössz a választ.
Üdv.: Nyitrai
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futárcégek
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- LEGO klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- JBL Authenics 200 bluetooth hangszóró garanciális
- Gigabyte RTX 2070 Super Windforce OC
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest