Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyitrai
csendes tag
Sziasztok.
Nekem az lenne a problémám a játékkal hogy career-ben szépen elnyomtam a Torro Rossoval a Japán nagydíjig. Már a Kóreai jött volna amikor is kiléptem. Auto mentés bevolt kapcsolva de mikor visszaléptem ott találtam magam hogy Singapur Q2. És innentöl kezdve bármit csináltam minden inditásnál ide dobott vissza. Kikapcsoltam az auto mentést és manuálisan mentettem de ugyanezt csinálta. Inditottam egy uj career-t felülirva az elözöt a Force Indiával és lenyomtam Albert parkot majd mentés, kilépés ujra be és lám ujra Singapur Q2 Torro Rossoval. De más modokban is ez a helyzet hogy nem menti el hiába van akár auto save. Ráadásul azt is elfelejti a kilépés után hogy manuálra állitottam a mentést. Nagyon idegesít a dolog esetleg valakinek valami ötlet hogy hogyan birhatnám rá a további mentésre?
Elöre is kössz a választ.
Üdv.: Nyitrai
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Yettel topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest