Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Infinity"
aktív tag
Az is lehet, hogy béna vagy
de az is előfordulhat, hogy nem állítottad át a kocsidat száraz, kevés leszorító erőt igénylő pályára, hanem hagytad a gyári, közepes értékeken. Ilyenkor 2-3mp-vel is lehet szarabbat menni. És menj lágy gumival. 1perc53mp már jó körnek számít ott. -
Davzone
senior tag
Milyen segitségek vannak bekapcsolva?
Mert az abs vagy fék segitség miatt jelentősen lasabb lesznek a köreig.
traction kontrol mediumon motort fast állásba ha lehet,és option tirevel menj ugy meglehet csinálni.
vannak bizonyos pályák amin nagyon jó az AI,van ahol énse tudom megverni őket még amateur beálitással se,másik pályán meg kört adok már és ugy nyerek ugyan azal a kocsival.
Én sem tudom mitől van ez,lehet a rossz autobeállitástól,de ahoz meg csak annyit szoktam álitani hogy száraz vizes vagy köztes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de az is előfordulhat, hogy nem állítottad át a kocsidat száraz, kevés leszorító erőt igénylő pályára, hanem hagytad a gyári, közepes értékeken. Ilyenkor 2-3mp-vel is lehet szarabbat menni. És menj lágy gumival. 1perc53mp már jó körnek számít ott.