Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ez ilyen, EV nem való napi ezer kilométeres távokra a magyar infrastruktúra mellett. Amúgy igen lelassul, minél több van az aksiban annál lassabban tölt. [link]
Ha lenne legalább 50 kilométerenként egy Ionity akkor pont leszarnád, mert kiállsz 10%-nál és 15 perc múlva 56%-on vagy és mehetsz tovább. -
CharlieDrop
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ettől még nem rossz az EV, csak még nem ilyen ez etapokra van.
Azért sincs még nekem se, mert bár nem mindennaposak, de sokszor nincs idő töltéssel vacakolni -
FIREBLADE78
addikt
Ma megjártam Szeged-Bpt 3x bmeg. Tea 180-as töltőn tud 140-et,de azt kevés ideig utána csökken és 70 % felett már csak 50-60-al tölt. Vicc. Időre megyek és még belassul. Akksi rohadtul nem hideg. Lajosmizsénél töltenék az töltőn,erre a kva véz bevisz az acre ami a városban van. Azt hittem szétverem. Most megkoronázza a baleset is. Fűtés nélkül fagyoskodhatunk,mert ugye haza kéne érni.
Ez az ország nincsen felkészülve az evkre. Töltők sincsenek a pálya mentén. -
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Na ezért maradok továbbra is a plugin modelleknél.
-
tasiadam
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Speedrun any %?
-
FIREBLADE78
addikt
Előttünk M5-ön baleset. Természetesen 16 % van a kocsiban. Véletlenül se érjünk haza. Holnap meló. Teljesen kiborított az elektromos autózás két nap alatt. Szerintem eladó lesz hamarosan.
-
Ummon
csendes tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nekem is hasonló tapasztalatom van az E90-nel, az újabb ISTA nem ismer fel jópár modult, de a régebbi 4.06-os verzió meg simán működik.
Ha valaki rájött miért, engem is érdekelne

-
Speeedfire
félisten
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Igen, rajta volt a gyújtás.

-
kardkovacsi
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ráadtad a gyújtást? Pár modul csak akkor érhető el. Ha nincs akkor az ISTA panaszkodik rá.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Emlekeim szerint en tudom allitani a kompjuterben.
-
kardkovacsi
senior tag
Nézegetem az új 4-es coupé konfigurátorát. Azért mekkora kibaszás már összekötni az adaptív lámpát az M csomaggal.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Akkor ez valami rossz? Merre mentél?
-
Speeedfire
félisten
E9X széria alatt nem lehet valahogy a PDC hangerőt állítani valahogy? Vagy külön hangszóróra tenni? Mióta cserélve az első szett, és erősítőre van rakva elég hangos.
Ista alatt pár modulra panaszkodik, hogy nem érhető el. Most vagy rosszul van valami konfigurálva a programban, vagy tényleg van valami.
Csak azért érdekes, mert bedob olyan hibát is, hogy DSC. De amúgy a head unit ezt nem is jelzi. Szóval elég érdekes.
-
FIREBLADE78
addikt
Egy nap alatt mentem vagy ezer km-t. Lesz miről beszámolni.
-
oliwire
őstag
válasz
H.Ezredes
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert nekem már csak a csapágy hiányzik a nagyszervízhez. A vezérlésszett már megvan. Ha meglenne a csapágy, csak ki kéne venni a motort és elvégezni rajta a csapágy és vezérléscserét, és új olaj/ szűrők stb. N57-es motor, lassan 201k km benne van, de az olajcsere friss, mert olyan régóta várom a csapágyat
egyéb:
Kicseréltem a rácsot krómról feketére, nekem így jobban tetszik
-
abrtom87
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Köszi, 150-ért találtam most.
-
abrtom87
tag
válasz
tasiadam
üzenetére
Fogalmam sincs. Szét lett szedve, tiszta olaj minden.
CharlieDrop 318d 2014. -
abrtom87
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Igen.
Folyik az olaj sajnos, repedt. -
abrtom87
tag
Sziasztok. N47D20C-hez mennyibe kerül egy szívótorok? Van ebből utángyártott?
-
aliali
csendes tag
Bmw x5 szivargyújtós töltő.
3 fajtát próbáltam csak 1 db működik, de sajnos az régi és nem gyors töltő.
Nem mindegy a formája, ha rövid a vége nem lesz érintés,,
De ami csomagtartó ban mind 3 működik azon.
Olvastam a neten hogy a csomagtartó ban mas típusú a szivargyújtói Size A és Size B
Tud valaki olyan ami gyors töltő és működik rajta elől kell.
[link] az írták hogy az jó rá.
Amúgy ismert gond sokan írnak róla.
[link]
[link]

-
kardkovacsi
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Már rég tudni lehet hogy minden kerékőr csak vakítás, max alkalmi tolvajok ellen jók
De akik direkt erre mennek azok ellen nem sokat érnek -
bul07
nagyúr
BMW kerékőr eltávolító, kb 2perc egy kerék
Dögvész is Tanul...Bmw kerékőr kiszedés
(Szavajárásán nem megsértődni)
Nem semmi cuccJó tudni hogy van ilyen szerszám
-
CharlieDrop
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Simán lehet csapágy is. De ezt így tippelni szerintem lottóval egyenlő
-
HELLAFLUSH
őstag
Szisztok!
Az milyen hibára utal, ha minden reggeli indításkor vagy ha több napot áll az autó akkor indítás után hangosan zúgó hang hallatszik a motorból egészen addig amíg be nem áll az alapjárat
Olajnyomás gondok lehetnek? -
oliwire
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hmm, az árucikk már nem érhető el
-
tasiadam
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
van igen le is rohad benne a dereka az embernek
-
tasiadam
veterán
válasz
Lisztok
üzenetére
Megvett 1 autót, amit nem tartottak karban, és most megcsinálja. Erre jönnek, hogy jujci, szar bmw, költeni kell rá. Igen,. ha rendesen használsz 1 autót és karban tartod, rendes alkatrészekből, ilyen kényelemmel és elektronikával, ez ennyibe kerül, hótmindegy milyen autó az. BMW, audi, egy Toyota camry, lexus, mindegy.
-
Lisztok
kezdő
Sziasztok!
Láttátok a legutóbbi MűhelyPRN-s E60-as videót? Azért durva, hogy a srác majd 3 év alatt közel 6 milliót elköltött rá

-
szimi57
őstag
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Bármi amire rákerül a BMW cimke nagyjából min 2x árat jelent egyből. Ezért van amikor méltányosságból (pl. gari lejárta után nem sokkal valami megkotlik) kapsz kedvezményt akkor az általában 50%, azaz elengedi a hasznát az alkatrészen

BMW 330e első indító kis akkumulátor. Varta bruttó 27e, gyári BMW (ami Varta amúgy) 50+áfa. -
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Tole rendeltem igen. Ha jol tudom a gyarit is a Kolben gyartja csak az Bmw-kent van cimkezve. Szamlat is kaptam rola.
140 eur volt szallitassal.
Elv. honap vegen allnak neki a kocsinak.
-
FIREBLADE78
addikt
Így már értem. Nekem nem volt szűk. Sajnos nincsenek 100 cm-es combjaim
-
aliali
csendes tag
Igen, most látom.
Régen.
Kép.tar.hu volt -
válasz
aliali
üzenetére
A link egy netes linkre van, ha képet szeretnél feltenni, akkor képfeltöltés-re kell nyomnod és a készülékeden kiválasztani a képet, aztán a feltöltésre nyomni, utána kerül az itteni tárba és lehet beszúrni a képet a kommentbe.
Nem is értem, hogy nyomhat ez, ha olyan mint ami a képen van
-
válasz
aliali
üzenetére
Teszel fel képet az ülésről? Nem lehet, hogy a nagyon sportos ülést választottad? Még nekem sem kényelmetlen az 5-ös komfortülése, pedig én 100+-os vagyok kg-ban.

Szinte akármilyen X5-öst nézek a neten (képet a belsőről) nem látok olyat, ami nagyon szűk lenne, amerikaiakra (is) méretezték, ők pedig átlagosan nem vékonyak
-
aliali
csendes tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Térd állati combtámasz ami térdét alatt van, lehet gombál állítani, előre, hátra nekem azzal nincs bajom.
Maga az ülések szélső combtámaszt részének nem lehet állítani, tágítani.
Igen feszes, szűk, fájdalmas vezetés után. Erősen nyomja a combod külső oldala..
Azért gondoltam hogy rendelek amazon tol egy külső üléspárnat.
külföldi BMW oldalon és írjak emiatt, van panasz rá.
perce akinek csontos vékony combja van nála nincs gond.
De nekem sincs kövér combom, átlagos férfi.
Haverom és kipróbált ma, ő is ugyan eszét érzi.
Nem tudum, még csak 369 km van benne lehet hogy kesson puhább lesz.
Vagy jobban kell állítani az ülés....I don't know
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
aliali
üzenetére
Nekem az X5-ben comfort ülés volt és nem volt gond a combtámasszal. Az is elektromosan ki és be húzható volt. Jelenleg az i4-ben is az,manuális

Combod oldalát nem értem. Hol ér hozzá és mihez? Külső oldalon az ajtó van. Jobb lábnál a közép konzol. Magasságban kb ugyanakkorák vagyunk -
aliali
csendes tag
Ére kérem tanácsokat.
[link]
Köszönöm
-
Mauzes
addikt
Bakker, engem is elért az electric mode software glitch, legalább is net alapján nem ritka jelenség. G21-es 330e-ben be van állítva, hogy a default vezetési mód az Electric Individual legyen. Ehhez képest néha, ok nélkül, Hybrid módban indul el. Nincs lemerülve, nem kell hűteni-fűteni, stb. Néha úgy is csinálja, hogy reggeli első indítás Electric, megyek szépen, majd leállítás utáni újraindítás már Hybrid. Manuálisan át tudom kapcsolni, tehát nem az van, hogy valamiért a "rendszer" nem engedi az EV módot.
-
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Írta korábban, hogy kb valós, de dobj rá mondjuk egy litert.
-
kenwood
veterán
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
aliali
üzenetére
Ha 11 liter alatt tudsz maradni Budapesten, az nagyon király!
Automata parkolás: három autómban is volt már ilyen funkció, de csak egyszer próbáltam ki, inkább csak a poén kedvéért. Nem nekem találták ki, az biztos.
Köszi a felajánlást, később esetleg sort keríthetünk rá! Az autós topikban szoktak szervezni autóstalálkozókat, én még soha nem voltam, de legközelebb kimegyek, ha itthon leszek.
Milyen színű az autód? (külső-belső)
-
brumi1024
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
En is csak azota, miota parom G7-je allandoan elfelejti a jobb elso ablak vegallasait es ugyanugy nem megy az automatikus felhuzas/lehuzas.
-
tasiadam
veterán
Valamelyikotok kuldott tavaly nekem egy emberket, hogy pejenfe elektronika szerelo, valahol BP-hez kozel. Ezt kerlek megismetelne ujra, aki volt? Ideje lenne mar a klimanak
-
brumi1024
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ez a trükk amúgy márkafüggetlen, más márkáknál is érdemes megpróbálkozni vele.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Na. Meglett a megoldás. Hátha más is jár így.
Le kellett húzni az ablakot nyitott pozícióba, majd becsukni és felhúzni.
Érdekes mérnöki megoldások vannak.
[link]You can reset this by opening the window all the way and then closing it a couple times. This happens every time I disconnect the battery to work on the car.
Open the door, open the window all the way and close it all the way while the door is still open. Do this a couple times. Then while the window is open, close the door, then close the window all the way. Now open the door and see if it drops down correctly. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Dehogy. Csak nem veszek 10x ennyiert gyarit ami ugyanez…
Tavaly amikor beszeltem a markaszervizesemmel azt mondta 350-bol megoldjuk a csapagyazast… most azt mondta mivel csak gyari van igy ~700k. Az anyad…
E90 vezerles + csapagy 1,2..
Új hozzászólás Aktív témák
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez az ország nincsen felkészülve az evkre. Töltők sincsenek a pálya mentén.

Bmw x5 szivargyújtós töltő.
Olajnyomás gondok lehetnek?
Sok Bömösben sincsen deréktámasz
Nem volt nálam mérő szalag.