- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz
CharlieDrop #55547 üzenetére
Melegoldali viszkozitás ugyanaz, hidegen meg csak jobban indul és gyorsabban elér bárhová egy kevésbé sűrű olaj. Nem?
-
Shamat
aktív tag
'96-os E39 320i-be milyen olajat ajánlottok?
-
Poultier
tag
Mennyire normális, hogy a gyári kopott első tárcsát+betétet Ate-re cserélve a fék egy nyúlós f*s lett? A fékolaj is le lett cserélve, nem levegős. 1500 km telt el a csere óta, össze kellett kopnia már, egy E46 Compact az alany.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
molnarpeter #55541 üzenetére
Attől függ. A tüdőnek, vagy a motornak
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
CharlieDrop #55539 üzenetére
Azért a kartergáz sem alpesi friss levegő HEPA szűrőn át
-
freaghill
őstag
válasz
CharlieDrop #55539 üzenetére
Elpucoltuk az EGR-t is még novemberben.
-
freaghill
őstag
válasz
CharlieDrop #55537 üzenetére
Na ez egy jó kérdés, mocskos volt az is. Szoftver nélkül gondolom nem tudom tesztelni?
-
freaghill
őstag
válasz
CharlieDrop #55535 üzenetére
Rendes gázolaj van benne és meg van hajtva, hidd el :)
-
whitezo88
nagyúr
Egy patkány leszedte a jelet előlről de a cimeres balfasz arra se volt képes rendesen [kép] Damjanich elején a Dob u. vége után. Honnan tudok szerezni jó minőségűt? Gagyi kinait nem akarok ami lekopik fel ev alatt de gyari meg egy tizes asszem.
-
freaghill
őstag
Mikor a pillangószelepeket dugóztuk, akkor a szívósort kitakarítottuk, és a szívó csatorna meg ugyanúgy be volt szűkűlve.
Charlie szerint nem kell kitakaríttatni, de szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, mert durván kormos volt.
Ha itt többen is azt mondjátok, hogy hülyeség akkor lehet előre fogom venni az előadat kiolvasását.
Korábban linkeltem képeket ide:
[link] -
aero.
veterán
válasz
molnarpeter #55526 üzenetére
Frakk, nem kene ennyit dolgozni en kajak m54-et lattam
-
p0lip
tag
válasz
MoP_FX 57 #55522 üzenetére
Igen, én is kedvelem, ha ott a BMW minősítés. Ám azt is látni kell, ettől nem változott az X-cess, nem lett rosszabb. E39-be pl. tökéletes továbbra is, úgy, hogy vannak motorok a szériában, aminek még az LL-98 is elég lenne. Szerintem ez egyrészt megint a környezetvédelemről, fogyasztásról szól, lásd az x-cess 5w40 viszkozitási adatait és az x-cess gen2 5w40-ét. Mindkettő 5w40, de persze, hogy "könnyebb futású" a gen2. Másfelől részben meg marketing is, legalábbis szerintem. Nincs ezzel baj, mai világban időről, időre kell az új arculat, az új portéka, de ettől, egy 20 éves autóba nem lett rosszabb olaj, az első generációs X-cess. Mondjuk ezt ők sem állítják.
-
MoP_FX 57
őstag
Igen, ez szerintem is igazából csak akkor lényeges, ha valóban LongLife-szerint használnád a motorolojat, tehát ilyen 25 ezer km körül egy M54-nél. Én is ilyen 7-10 ezer között cserélem, szóval igazából elég lenne a viszkozitást és az API/ACEA teljesítményszintet figyelni, de azért szeretem, ha ott van a BMW jóváhagyása is. Ha másért nem, akkor a placebo miatt.
-
H.Ezredes
őstag
A valtofelujitashoz megjottek az elso alkatreszek. Meg a vezerlotombhoz erkezik a tomites garnitura es utana szedem szet. Osszes lamella csere hozza a siklocsapagyak. Vezerlotomb szet elpucolt gumi alkatreszek tomitesek csere szolenoidok ultrahangos tisztitas atvezetok egyeb tomitesek csere uj olaj szuro stb.
-
p0lip
tag
válasz
MoP_FX 57 #55518 üzenetére
Köszönöm a linket! Magyarán a régi kocsiknál nincs szerepe ennek a változásnak, azokban használható, legalábbis amíg kapható. Mondjuk az újakba meg úgysem ezt raktak többnyire...
Kíváncsi vagyok az X-max-al mi a helyzet, arról nem találtam állásfoglalást, de gondolom ezt is leváltják.
Na az olyanoknak, mint pl. én is, akik 30ezer helyett 8ezrenként ledobják, gyakorlatilag nincs jelentősége. Nincs ideje oxidálódni, lenyíródni vagy épp elveszteni a stabilitását. -
Chris0321
veterán
válasz
Gézengúz #55517 üzenetére
Az én igényem csak ennyi volt: Ülésfűtés, 4x elektromos ablak, automata klíma, multikormány/tempomat, 320i fl és touring. December elején kezdtem el keresni és az első autó amit érdemes is volt megnézni március végén azt meg is vettem. A kritériumoknak bőven megfelelt és az állapota is viszonylag jó volt, persze ezt azt meg kellett rajta csináltatnom. Lett volna még ami megfelel de külföldi papíros volt, egy másikat pedig lebeszéltünk, hogy megnézzük erre másnap jött az sms, hogy mégsem eladó.
-
MoP_FX 57
őstag
Írtam a Motulnak, itt van a hivatalos álláspontjuk a kérdést illetőleg:
https://www.motul.com/us/en-US/news/products-innovation/motul-difference-xclean-xcess-gen2 -
Chris0321
veterán
válasz
Gézengúz #55499 üzenetére
Plusz amit még elfelejtettem írni, hogy nagyobb motor esetében könnyebb extrásabb autót találni.
Az én fogyasztásom olyan 8-8,5 körül van, nyáron kétszéles felnivel plusz folyamatosan működő légkonival amit én egyáltalán nem sokallok. Idén átálltam a 100-as benzinre miután decemberben kipróbáltam a e10-est mivel egy idő után indításkor olyan volt mindtha nem kapna elég üzemanyagot a motor és le akarna fulladni majd elkapta az ütemet. Mivel sem előtte sem utána nem volt ilyen, biztos a benzin volt az oka. Csináltattam üzemanyag kártyát így 21 ft-al olcsóbban tankolok a MOL-nál. -
MoP_FX 57
őstag
Én ezt most a jelenleg készleten lévő olajok csomagolása alapján mondtam, mert arról már hiányzik az LL01, a weboldalon még mást írnak. De valószínűleg náluk is csak a koronavírus miatt jött ez így össze. A Liqui Moly-nak is nemrég járt le az LL01 jóváhagyása, és a koronavírus miatti összevisszaság és csúszások miatt voltak olyan batchek, amin szintén nem szerepelt az LL01, de ők már rendben vannak megint.
-
Gézengúz
addikt
válasz
szimi57 #55509 üzenetére
Nem volt szimering csere, legalábbis a papírok szerint nem. Vezérlés csere volt 144 körül, most tartok 175xxx valahol.
Arra gondolok, hogy az álló fűtés jót tehetett neki, ( melegindítás) meg is kéne csináltatni, mert nem megy.
Papírok szerint Aral volt benne, most lehet sokan megköveznek ezért is, de ebben csak Mannol 5W-40 van. Év végén kap valami jobbat, megérdemli. -
dellfanboy
őstag
remelem igazatok lesz, en az ellenkezojerol tudok, de akkor 7vegen megtudjuk
-
freaghill
őstag
válasz
dellfanboy #55501 üzenetére
Mikor utoljára láttam, kb egy hónapja akkor még szarul volt, de javul szépen az állapota, hosszú út lesz a teljes gyógyulás, de ígéretesnek néz ki.
Jövő héten megyek hozzá ha minden igaz. -
Gézengúz
addikt
válasz
Következő részben már benne lesz, javul lassan, bár nem tudni mi van vele.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
csak amit a videóban írnak, hogy gyógyulgat és minél hamarabb vissza akar térni. Kérdés mi lehet a baja, daganat? Más nem jut eszembe, mert ha valami baleset ott nem lenne ekkora csend.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Ülőgarnitúra 3-2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest