- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
whitezo88 #30054 üzenetére
Ejszaka mikor Mo. -ra ertunk, 1 fok volt. Kint Angliaban meg meg mindig 3-10 fok kozott van a homerseklet. Sot, mielott indultunk, 2 nappal elotte meg hajnalra fagyott, indulaskor meg 3 fok volt, es szakadt az eso.
H.Ezredes: Jah, hat tervben van egy jo autos kamera. Nyaron mar meglesz. Nagy elmeny, imadom, mert kint siman csinalod ezt konvojban, intelligensek a soforok.( kiv. az Audisok)
Az X6 az 200 folott kezdett elmaradni, addig azert maximum par metert vertem ra. Az S3 volt a legkemenyebb. Azzal nem birtam 240-ig....fej fej mellett mentunk, de nagyon durvan fustolt, szoval biztos az is huzva volt. 275-ot mentem akkor gps szerint(nem mertem tobbet tartosan, mert a telik 240-ig jok), es a kovetesi tavolsagbol akkor mentem el mellette. Szoval az is brutalisan ment.
Csak bird tankolni....
Nyarim otthon var, elvileg ma jott meg. 4db friss, ropogos Continental SportContact 6, de visszatertem a gyari merethez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- eBay
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest