Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Ja, nem vettél, mert nem bíztál benne?"
Bízni bíztam, csak annyira nem, hogy személyi kölcsönt vegyek fel rá vagy uzsorástól kérjek, mert máshogyan nem tudtam volna nagyobb összeghez jutni.
"Ha meg vettél, és profitot realizáltál, akkor mi is a baj?"
Az, hogy csak 0.45-öt tudtam venni a Webmoney-s pénzemből, mert Paypalért senki nem akart nekem eladni. Személyes találkozót meg 1 BTC alatt nem akartam megbeszélni, mert még mikor 60-70 USD-re lement, akkor sem jött volna össze 1 teljes, ráadásul a komolyabb, hírnévvel rendelkező váltósok mind otaírták, hogy aktuális mtGox árfolyam +5% vagy +10%, ami miatt legalább 1.10-1.20 BTC-nyi pénzemnek kellett volna lennie, hogy
1. A tranzakciós díjakat és a forintért BTC-t adó illető profitját is fedezze.
2. Ha véletlenül meglódul az árfolyam pár százalékkal, akkor se csússzon ki az 1 BTC-ből.Ja és mellé még Androidos telefonom nincs, laptopom nincs, nyomtatóm nincs. Szóval a Bitcoin címemet is vagy papírcetlire vagy a mobilomba jegyzetként írva vittem volna, vagy kinyomtattattam volna egy QR kódot valahol, amit beolvas az, akivel megbeszéltem az üzletet.
(#4880) Chal: "hanem arra pár emberre aki olvasta valami zugfórumban hogy van ilyen kezdeményezés. Belebányászott kicsit a gamer desktop configjával (mert pl bechmarknak milyen poén) aztán el is felejtette az egészet."
Igen, ezekre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motoros topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- További aktív témák...
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Sennheiser HD560S
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest