Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ignorant
senior tag
válasz
Penge_4
üzenetére
Ha valaki ilyenbe hitellel szall be, az az en vilagomban a legfelelotlenebb luzer kategoria...
Tovabba, mindig belekevered a temaba a szemelyes korulmenyeket, ami szerintem teljesen irrelevans. Ez nem a szegenyek felemeleserol szol, hanem egy "payment system"-rol aminek nem feltetele egy kozponti hatalom.
Oké, akkor vezesd le nekem szépen, pontról pontra, hogy a párnám alatt őrzött x forintból hogyan lesz MtGox-on USD, amiből BTC-t vehetek, majd eldönthetem, hogy kiutalom külső tárcába vagy játszok vele.
Mondjuk megismersz minerket, es veszel szemelyesen. Miutan megvan, rengeteg lehetoseged nyilik jatszani a BTC-vel. Azt alairom, hogy magyarorszag ebben (is) le van maradva, de megfigyelve a lakossag/orszag szintjet, szerintem ertheto, es nem szabad csodakat varni.
atti_2010:
Egyesek alulerteklik a "consensus" erejet ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Bluetooth hangszórók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 6000MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó Asus TUF DASH F15 FX516PE FHD IPS i5-11300H RTX 3050Ti magyar vbill
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- SAPPHIRE RX 7900 XT 20GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest