Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGa
csendes tag
válasz
KaszinoTulaj #22597 üzenetére
Az enyémben az van esik még 5-20% közöttit - csak ma!
-
ArGa
csendes tag
-
zolee0307
őstag
Melyek most az ajánlott wallet-ek, ahol többféle coin is tartható? Gondoltam egy kis játszópénzzel megnézném milyen ez a kripto világ.
Előre is köszi!
-
Dißnäëß
nagyúr
Nnna. Mikor szakadunk kicsit ismét ?
-
ArGa
csendes tag
válasz
nort_on #22588 üzenetére
Tudom!
Természetesen olvastam mindent, de addigra már vettem és gondoltam leírom nektek is.
Amit írtatok az a alapján már el is kezdtem a regisztrációt, viszont a Revoluton meg kell várnom, hogy annyi pluszba legyek, hogy ne bukjak és kiszálljak onnét. Addig azt a pénzt ott hagyom.
Nem nagy összegek vannak rajta... -
bigdady
nagyúr
Hali
Krakenen kaptam kraken deposit fee creditet. Mi ez? -
ArGa
csendes tag
Vicces ez a Revolut!
Még lehúzott 0.5% jutalékot. Így 3% Azaz egy eladás vétel már 6%... ha lejjebb megy újra veszel akkor 9%... -
BaLee
addikt
válasz
aradebil2 #22583 üzenetére
#22577-ben már leírtam, de akkor a te kedvedért még egyszer:
Az én meglátásom szerint a crypto.com applikációja egy kripto váltó, a crypot.com exhange felülete pedig egy tőzsde. Ha szerinteted nem, semmi probléma. Egy kezdőnek ezt így sokkal könnyebb elmagyarázni.
Kereskedni kereskedhet váltón is csak baromira nem éri meg. -
mepet
addikt
Ez így sem kerek, mert, ha spot felületen váltogatok, úgy, hogy több BTC-m legyen, az szerintem kereskedés. Veszek shitcoint spot felületen, feljebb megy és eladom. Tehát kereskedek. (Gondolom ebben egyet értünk, hogy ezt tradingnek hívják, nem hodlingnak.) Ezt pedig akármelyik váltón is csinálhatom.
-
butch3r
senior tag
válasz
vismaior04 #22572 üzenetére
Regisztrálj egy kriptó váltóra (Binance, FTX, Coinbase, Kraken, stb). A költség erősen változó lesz, (sok mindenen múlik) de biztos nem 2.5%. Nagyságrendileg inkább 0.2-0.5% között.
+ a beutalási költség. legyen az sepa vagy kártyás vásárlás díja.
de még így sem lesz 2.5% -
mepet
addikt
Megfogalmazás kérdése. A te értelmezésed alapján a Binance váltó (magukat exchange-nek, tehát váltónak hívják) convert, classic és advanced módja az váltó, a margin mód pedig tőzsde...
Szerintem a margin tradet hívjuk margin tradenek, és akkor mindenki érti miről van szó! -
BaLee
addikt
válasz
aradebil2 #22577 üzenetére
Váltó nem egyenlő tőzsde pl. a crypto.com applikációja. Tőzsde meg a crypto.com exchange webes felület. Binance is hasonló.
Váltón beírod, hogy miből akarsz venni mennyit és kiírja mennyi pénzbe vagy kriptóba kerül.
Tőzsdén meg el vásárlási, eladási megbízásokat kell adni, teljesen más világ meg nem is kezdőknek való szerintem. -
hard74
senior tag
válasz
KaszinoTulaj #22574 üzenetére
Megnézem.
Köszi. -
hard74
senior tag
válasz
vismaior04 #22572 üzenetére
Coinbase-en próbávól vettem 10 euró-ért Shiba-t, vételkor volt 0.99euro fee, ha most eladnám akkor szintén ennyi.Van minimum fee, mert ez nem túl kedvező igy [kép]
-
vismaior04
tag
Saját tárca esetén nincs %, de venni-eladni se tudsz, csak tárolni.
(Illetve, decentralizált tőzsdéken tudsz innen közvetlenül, de ez erősen mélyvíz, ne foglalkozz vele egyelőre)Regisztrálj egy kriptó váltóra (Binance, FTX, Coinbase, Kraken, stb). A költség erősen változó lesz, (sok mindenen múlik) de biztos nem 2.5%. Nagyságrendileg inkább 0.2-0.5% között.
-
ArGa
csendes tag
válasz
butch3r #22532 üzenetére
Köszönöm a részletes választ!!!
Szeretném még megkérdezni, hogy próbaképpen regisztráltam a Revolutra és ugyan fillérekkel, de teszt képpen vettem pár cointot.
Azt láttam, hogy 2.5% a levonás eladás és vétel esetén is! Azaz 5% amit levesz. Ha valaki heti/napu stb szinten ad /vesz és mindig jókor nem biztos, hogy jól jár, mert olyan magas a váltási %.Mennyi ez a % például saját tárca esetén, vagy milyen lehetőségek vannak?
Szerintem ennek az egész dolognak az egyik ényege pont, hogy ne a bank járjon megint jól.
Igy ezt a Revoluton - főleg 2x2,5% esetén - kicsit lehúzásnak érzem.
Véleményetek? -
BaLee
addikt
válasz
treklam #22549 üzenetére
Szerintem regisztrálj a crypto.com-ra, van meghívóbónusz is ha kapsz linket (25$) ha ki akarsz váltani nagyobb kártyát majd. Magyar nyelvű felület is van meg teljesen jól átlátható. Biztosítás is van a kriptora.
Hw tárcával én pár millió alatt nem foglalkoznék, akkor is csak olyan esetben ha évekig nem akarod eladni csak tartani szeretnéd. Még akkor is meggondolnám, mert ha váltókon lekötöd azért is kapsz %-okat. Persze utóbbi esetben megvan a kockázat, ha a váltó eltűnik vagy bezár akkor futhatsz a pénzed után. -
butch3r
senior tag
ha ki akarja próbálni nem biztos, hogy rögtön egy 100usd+-os hw wallett a legjobb.
valamelyik megbízhatóbb (pl electrum) sw wallett is teljesen jó, max később átpakolja hw walletra a cuccait
(persze olyan pc-n, telon ami nem fertőzött) -
treklam
tag
Kezdőként szeretnék bitcoint venni, hol tudok tárcát késziteni és venni, eladni bankkártyával vagy paypallal?
(Olyan kellene ahol nem cégen belül lenne a tárcám hogyha a cég tönkremegy ne vigye a pénzemet is) -
Hory84
tag
válasz
alteregos123 #22534 üzenetére
Legegyszerűbben talán a coincash-nél.
Legjobb áron valamelyik tőzsdén. -
alteregos123
csendes tag
Hogy tudom a bitcoinomat pénzre váltani?
-
BaLee
addikt
-
wyll358
tag
válasz
csanyiadam #22529 üzenetére
Ha csak a megbízhatóság, cég háttere, biztonság stb. a kérdés akkor coinbase-nél nincs jelenleg jobb világszinten szerintem...
(de konkrétan magáról a crypto elfogadós szolgáltatásokról semmit nem tudok, se ott se máshol, mondjuk ez nem is volt kérdés most)
-
ArGa
csendes tag
Sziasztok!
Szerettem volna egy papíralapú tárcát, de 2 kérdés is felmerült bennem amire nem találtam még választ:Amennyiben a pl a bitaddress.org oldalon teszem ezt és bit38 plusz jelszó esetét választom mi történik, ha a bitaddress. org megszünik?
Vissza tudom fejteni a privát kulcsot az oldal nélkül is?Illetve egy generálás során alapba is 3 pénztárcát hoz létre az oldal!
Van ennek értelme, vagy minek kellene mondjuk rögtön 7 pénztárcára szükségem? -
csanyiadam
tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy WordPress webáruházunk, ahol szeretnénk Cryptot elfogadni fizetőeszközként. Nézegettem WooCommerce modulokat a különböző szolgáltatókhoz és a CoinBase oldalnak találtam erre kész megoldását: https://commerce.coinbase.com/
A kérdésem az lenne, hogy mennyire megbízható ez a szolgáltató?
Nagyon köszönöm a segítséget. -
gery14
senior tag
Sziasztok !
Valaki utalt ki nicehash ból eurót revolut kártyára? Complet on van az utalás de a számlán semmi.. -
nort_on
senior tag
Igen, én is láttam anno, hogy van itt egy kis diszkrepancia, szerintem is a B verzió a helyes, de biztos, ami biztos alapon inkább az A-val számolok. Mindenképpen javasolt ezt egyeztetni az FTX support-tal.
Illetve tartaléknak ott a CB Pro, ott 0.15 EUR az euró kiutalás, ami instant SEPA pl Revolut-ra is.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
nort_on #22397 üzenetére
FTX -ről fiat kiutalás
"10k FIAT kiutalás alatt van 75 usd fee! Nem itt kell kivenni. Vagy sokat kell."
Most nézem ezt, és ez a rosszabb értelmezés... Merthogy van két FTX-es szeptember 1-i article erről. (Nekem a bé teccik jobban -hogy csak USD fiat withdrawal-ra (meg brazil reál), de melyik lehet az érvényes?)
:a)
https://help.ftx.com/hc/en-us/articles/360042050452-Depositing-Withdrawing-Fiat-És
b)
https://help.ftx.com/hc/en-us/articles/360043023772-Depositing-Withdrawing-Fiat-I vote b
DE... szakvéleményt kérnék!
-
törölt tag
Amerikában elkezdték felkutatni, hogyan tudnának a bankok Bitcoint illetve cryptót tartani! bővebben:
-
bigdady
nagyúr
Hali
Krakenre melyik fintech enged be és kiutalni? Revolut nem enged sajnos -
deadwing
addikt
Van itt olyan, aki ASIC-kal bányászik?
Kellene segítség, melyik pool az ahol érdemes... Melyik mennyire megbízható? Régen a slush-ban voltam.
Ha valakinek van tapasztalata, ossza meg velem, köszönöm -
eddhunter
tag
Sziasztok! Minimális btc-mből ami offline tarcaban van szeretnék forintosítani kb. 300e Ft értékben. Mi most ennek a jegjobb módja?
-
sparks
senior tag
válasz
Dißnäëß #22506 üzenetére
Igen, így van. Bár egyszerűbb lementeni és hozzáadni egy 25. szót, ami jelszóként funkcionál (ráadásnak itt nincs szótári megkötés sem) és teljesen új kulcsok jönnek létre általa. Elég így azt megjegyezni. Online formában lehet vele játszani, kisérletezni.
-
sparks
senior tag
válasz
#49155328 #22497 üzenetére
Öööö... lehet kicsit zsibbadt vagyok a délutáni szunyókálás után, de mi nem megy offline? Tárcagenerálás? Szép is lenne, ha nem menne. A legbiztonságosabb papírtárca gyártás pontosan teljesen offline módon történik. Live linux be, papírtárcageneráló elindít, legenerál, kinyomtat (sokszor írtam már korábban, én anno jelszóval védett tárcákat készítettem), kiment kódolt usb drivre, akárhova, publikus címet kiment és kész.
Ha nem erről volt szó, akkor sorry
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest