- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGa
csendes tag
Binance-n van pár coinom.
Azt gondolom ez már fájna ha ellopnák így ahogy olvasom le kellene onnét szednem.
(valóban???)
Lenne kérdésem ezzel kapcsolatban!
1 Van ez a ladger Nano cucc, ha ezt megveszem és leszedem a Binance-ről akkor tudok stakelni?
2 Mivel alapvetően szeretnék vele amikor ekkor mozgás van kicsit kereskedni is, akkor is ki kell vennem Nanora?
3 Van ennek díja hogy ki, be rakom Nano-Binance?
4 A hivatalos oldalon kb 8 coin tipust ír amit támogat. Nekem pl van LRC-m azt ott nem írja de másik összehasonlító oldalkon ott van, hogy támogatja, sőt vagy 1000 coin ott van. Ez hogy is van? Akkor támogatja, csak valahogy máshogyan mint azt a kb 8 coint?Köszönöm a válaszokat előre is!
Persze nekem egyszerűbb lenne a Binance - n tartani és mozgatni, de akkor az tényleg nem eléggé biztonságos? -
ArGa
csendes tag
Binance
Egyszerűen sehol nem találom, csak sok -sok számolgatás után, - és főleg cointonként lebontva -
hogy éppen egy adott cointon a vásárlásomhoz képest nyereséges vagyok-e?
Milyen %ban / pénzben stb az utolsó 24 h óra, de a vásárlásomhoz képest nem találom sehol!
Pedig gondolom valahol egy egyszerű statisztika, szám kell legyen, mint a REvolut alatt volt, hogy mai napig éppen -12% vagyok 12000forint mínusz...
Merre a legegyszerűbb ezt megtekinteni, ha gyorsan rákukkantana az ember, hogyan áll? -
ArGa
csendes tag
válasz
KaszinoTulaj #22597 üzenetére
Az enyémben az van esik még 5-20% közöttit - csak ma!
-
ArGa
csendes tag
-
ArGa
csendes tag
válasz
nort_on #22588 üzenetére
Tudom!
Természetesen olvastam mindent, de addigra már vettem és gondoltam leírom nektek is.
Amit írtatok az a alapján már el is kezdtem a regisztrációt, viszont a Revoluton meg kell várnom, hogy annyi pluszba legyek, hogy ne bukjak és kiszálljak onnét. Addig azt a pénzt ott hagyom.
Nem nagy összegek vannak rajta... -
ArGa
csendes tag
Vicces ez a Revolut!
Még lehúzott 0.5% jutalékot. Így 3% Azaz egy eladás vétel már 6%... ha lejjebb megy újra veszel akkor 9%... -
ArGa
csendes tag
válasz
butch3r #22532 üzenetére
Köszönöm a részletes választ!!!
Szeretném még megkérdezni, hogy próbaképpen regisztráltam a Revolutra és ugyan fillérekkel, de teszt képpen vettem pár cointot.
Azt láttam, hogy 2.5% a levonás eladás és vétel esetén is! Azaz 5% amit levesz. Ha valaki heti/napu stb szinten ad /vesz és mindig jókor nem biztos, hogy jól jár, mert olyan magas a váltási %.Mennyi ez a % például saját tárca esetén, vagy milyen lehetőségek vannak?
Szerintem ennek az egész dolognak az egyik ényege pont, hogy ne a bank járjon megint jól.
Igy ezt a Revoluton - főleg 2x2,5% esetén - kicsit lehúzásnak érzem.
Véleményetek? -
ArGa
csendes tag
Sziasztok!
Szerettem volna egy papíralapú tárcát, de 2 kérdés is felmerült bennem amire nem találtam még választ:Amennyiben a pl a bitaddress.org oldalon teszem ezt és bit38 plusz jelszó esetét választom mi történik, ha a bitaddress. org megszünik?
Vissza tudom fejteni a privát kulcsot az oldal nélkül is?Illetve egy generálás során alapba is 3 pénztárcát hoz létre az oldal!
Van ennek értelme, vagy minek kellene mondjuk rögtön 7 pénztárcára szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- PlayStation 5 konzolok garanciával! -konzol beszámítás ok!- Frissítve 07.30.
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RODE Vlogger Kit universal
- Egyedi ékszerdobozka
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS