Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
sziasztok,
Bizonyára ti is hallottatok Zentéről:
[link]Meglepve tapasztaltam, hogy mi kriptósok, még nem mozdultunk meg az ügyben, ezért megtettem az első lépést:
Létrehoztam számukra 4 féle kriptopénz tárcát:
Bitcoin (BTC): 1HWQT1sQbgmK9VScYyrQuYv7HR698D18DB
Litecoin (LTC): LNny9SBCQBS5eqd3Ka7HftBhitHLNkSnYH
Bitcoin Cash (BCH): qzzdl7hya224se3hzvgnn9rujlfdh09v8unrk309lv
Binance Coin (BNB): bnb1p5sqchhwpnyx6yd2e7qs4lvhwuz7mrn4wd2wxxSzeretnélek megkérni Titeket, ezen közösség tagjait, hogy bármekkora mértékű felajánlásotokkal segítsétek Zente gyógyulását.
A 4 tárcának csak is kizárólag én tudom a privát kulcsait, ezzel biztosítani tudom, hogy az összes összegyűlt pénzt át tudjam adni számukra a gyűjtés végén vagy amikor kérik. A váltásban a mrcoin.eu segítségét kérem.
Az első utalás már megérkezett tőlem Bitcoin formájában. Nem sok, de sok kicsi sokra megy. 0.001BTC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Logitech G29 (Mediamarkt) Kormány és Pedál (PC+PS4+PS5)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530, i5-8400H, Xeon E2176M, 16GB/256GB, Radeon (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Sony SRS-XB30 Bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs