Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurma_85
csendes tag
válasz
gino0072
üzenetére
Személy szerint ezt használom: AMTECH NC-559-V2 itt nagyon részletes leírást is találsz az alkalmazhatóságról!
-
bitfarago
csendes tag
válasz
gino0072
üzenetére
hígítani? nem. nem túl zselés állagú amit használok, megfelelően kenhető stb és hőre is jól olvad, terül.
tapasztalatom szerint a 223-as zselésebb, bár mind a két fajtából kaptam már mindenféle változatot szerintem. volt ami melegítés hatására, színben, szagban és füstben is inkább az olvadt cukor hatását keltette. -
-
gino0072
csendes tag
válasz
gino0072
üzenetére
Csak nem dolgozol?
Jó sokat olvastam a fórum elejétől, egy kis információ gyűjtés szempontjából. Elég sok hasznos infót találtam itt!
Pénteken sikerült elhoznom a gépet, már sikerült egy intel sl6dn chipet levennem. De az a problémám, hogy a gyári programmal nem tudom feltölteni a profilt. Nem kommunikál usb porton a géppel. Természetesen felismerte a gép, driver is fenn van. Segíts kérlek ha van időd!Előre is köszönöm!
-
válasz
gino0072
üzenetére
Ne aggódj! Nyár van, uborka szezon. Most a nyaralásra költenek az emberek, nem a rossz notikra.
Majd szeptemberben megindul a szopóroller! Akkor pezsegni fog a topic is, megy majd a cserebere.
Nem hinném, hogy bárki a konkurenciától való félelmében ne kommunikálna Veled. Igazából én örülök is az új arcoknak, mert sokan letették már a kanalat. Én is már egyre kevesebbet BGA-zok, mert az új gépek elég jól bírják a strapát, a régieket meg már nem éri meg javíttatni az ügyfélnek, meg eleve elavultak is most már a Core2-es struktúrák. Én jobbára ipari elektronikákat javítok, azokkal sokkal kevesebb a cumi és jobban fizet is munka, meg sokrétű így mindig van mit "felfedezni"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest