Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#83036) Habugi


Habugi
addikt

Witcher 3 vazzeg.., tegnap előtt este elkezdtem játszani a Novigrados küldetéseket..

Duma-duma-duma, nem rossz egyébként, sőt, kimondottan tetszik az egész sztory/annak összetettsége/alakulása/formálhatósága de vazzeg, napokig henteltem a mutánsokat jópénzért mindefelé, fejlesztgettem a cuccaimat, most pedig bakker nem tudok kiszakadni a Novigrados küldetésekből. Befejezek egyet és az megnyit három másikat, már rohadtul tele van a f@szom az egésszel.

Mutánsvadászatnak indult, minden téren semleges Witcherként, most ott tart a dolog hogy el kell döntenem részt vállaljak-e király-gyilkosságban, really? Miaf@szvan?
Két ilyen agyf@sz között pénzes csürhe partyjaira kell menni kimenteni a burzsuj kölyköket a röhej sztoryból, vagy éppen cserfes lánykákkal kell színdarabot írni hogy előcsalogassuk az egyébként általam elzavart alakváltót aki kedveli a színházat..

Konkrétan mintha bomba robbant volna a Missön journalban.. :O :W
Ez megy harmadik este végtelenítve, politikai összeesküvések, árulások, ribancok és a Witcher létemen élősködő magukat barátnak mondó karakterek.
Azt meg hogy hogyan is néz ki egy griff vagy vivern lassan már elfelejtem, ehelyett rohangálok Novigrád utcáin fel s alá mint valami idióta és intézem az agyonbonyolított piszticsáré ügyeket / missönöket, amiknek a 95%-a duma, a maradék 5% pedig menj A-ból B-be.. :O

Sírok.., vége lesz ennek egyszer? Főszál már vinne ki arra az S betűs szigetre.., megjegyzem már azt sem tudom melyik a főszál, egy elvégzett missön eszkalál 3om másikat amik összefüggnek két egyébbel plusz 2-vel a befejezettek és 3-al a még el sem kezdettek közül..

Weeeeeee :W

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.