Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #110295 üzenetére
Nekem nagyon bejön az S7E, a kameráról nem is beszélve. Én ugye annó Note 4-ről váltottam. Ott is a kamera volt a fő szempont, plusz az, hogy ne egy szappantartót fogjak a kezembe.
A szoftverrész szubjektív, a TW-t szokás utálni.. 7.1 várható hamarosan, majd meglátjuk, hogy ott mi lesz.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #110302 üzenetére
Azóta is megy az 550..
Igaz kapott egy új kijelzőt gariban, plusz még valamit csináltak vele, de azóta használható, le tudom tenni a hívásokat, stb.
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz bandi0000 #110296 üzenetére
Kihagytad, hogy a Don jó keresztapához híven személyesen grillezne is.
DefaultGyíííííííLászló: emlékszem még Ormányos-kormányossal folytatott beszélgetésetekre, miszerint 100 kg alatt nem férfi a férfi (amivel amúgy bár nincsen bajom, de nem osztom legalábbis én jobb kedvvel lépcsőzöm fel az 5. emeletre ha közelebb vagyok a 80-hoz mint a 85-höz (miközben Liana-tengelytávbarát magasságomhoz a Zinternetes kalkultor szerint a 72 lenne ideális).
-
-
norbert1998
nagyúr
Nya, végigvittem a Doom-ot. Hát... Lehet, hogy pár dologból kimaradtam, de az egyik legjobb FPS játék, amivel valaha játszottam, ez fix!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #110300 üzenetére
Mi legyen. Há gyertek angol földre ha jönni szeretnétek...szállás, kaja, pia....azt állom. A többi a ti dolgotok....1 hétre max befogadlak beneteket.
Nyaralni egyikőtöket sem viszem....az csak az enyém
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #110309 üzenetére
Ha időben megveszed akkor €140 oda-vissza.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz bandi0000 #110311 üzenetére
Hát erre nem számítottam hogy ilyen szívesen meghívást kapunk
Én lehet nem fogok várni 10 évet.
A 140 font egész tűrhető összeg, es találkoztatok ehy igazi virtuális celebbelUi. Upsz ezt nem neked akartam hanem Apámnak cimezni
Bár a lényeg igy is változatlan[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #110312 üzenetére
€= euró
£= font
¥= yen
$= dollár1 €《 1 £
Bandi: komolyan gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
bandi0000
nagyúr
ha poros az alaplap akkor mivel essek neki?
tudom van sűrített levegő, de ha túl közel tartom akkor valami nedves cucc, gondolom a gáz is ki jön belőle, azt nem.használnék
Xbox One: bandymnc
-
MiklosSaS
nagyúr
Na egyelore harom verda van a listan ami a tehenet fogja valtani.
I. hely: Volvo V70, 118.000 km-ert ment, elso tulaj, full szerviz, 2 ev garancia, R-dizajn. Visszont kicsit draga...7500 angol font, 2009-es evjarat....garancia nelkul 7000 volna.
II. hely: Toyota Avensis, 2.0 dizel, 58.000 km-ert ment, 2012-es evjarat. Elso tulaj, 2 es fel ev garancia es meg 150 fontert ra tudok dobni 1 evet, full szerviz konyv. 7099 angol font + 150 az extra 1 ev garanciaert.
III. hely: Mazda 6, 2.2 dizel, 98.000-et ment, masodik tulajtol, 2010-es evjarat, 1 ev es 6 honap garancia, full szerviz konyv. Ez valamivel olcsobb, olyan 5800 angol font volna.
Na akkor melyik az ami jo volna?
-
törölt tag
válasz MiklosSaS #110320 üzenetére
Na idefigyelj te gumófejű!
Ennyi kilométert futott kocsinak jónak kéne lennie akármelyiket is veszed.Csak az számít milyen gazdája volt, meg hogy neked melyik tetszik. Mind a 3 van a haveri körben (de egyik sem kombi) és jót mondanak róla. a Toyotával egyszer mentem is egy nagyobb utat, igaz kicsit idősebb volt mint amit Te nézel, de határozottan tetszett.
Az az igazság , hogy a Toyota nem a szivem csücske, de jókat hallottam róla. A Volvótól azóta tartok mióta unokatesóm kint USA-ban autószerelő lett, és mondta hogy ezekből sokat szerel mert a vákuumcsövekkel gond van, meg mással is.
Másik havernál meghalt egy 2.0 benzines mazda elég korán (hajtókar), harmadik havernál rejtett kasztni rohadás volt, nem is vették észre, csak hogy az emelő nem emeli mondjuk az is kicsit idősebb volt, de nem lett volna szabad úgy megrohadni.
ÉN: Toyota vagy Volvo. De a design nem tetszik, a Volvo meg jó verdákat csinál. Nehéz döntés.
+1 az hogy az az 58e km a Toyotában az kb semmi. Új autót veszel. És ha megveszed rá az 1 év garit és beválik, akkor utána sem lesz vele gond.
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #110322 üzenetére
Pontosan tudom mitől lett aktuális nyugi, az elrendezés sem véletlen gondolom, ennek ellenére vettem a bátorságot ketteske ügyében mert nagyon pozitív dolgokat hallok évek óta a Toyotákról műszaki vonatkozásban.
(#110324) Malibutomi:
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
törölt tag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #110328 üzenetére
Ja, de mind a harom verdanak hibas kepet toltottem fel.
Szoval, a kepek nem jok..ugyanaz a model de mas verdak. A jo kepek a meloban vannak a laposomon....
Tehat, kocsi leiras marad, de a kepek nem jok.
@Laci: igen, nezegettem A6 kombit, de vagy tul draga vagy sok benne a kilometer. Superb-et/Passat-ot nezegetek meg de erosen tul vannak arazva.
Honda Accord van meg a listanom de arrol holnap kuldenek filmet.....(#110324) Malibutomi: mondom verdakat nem kripta szokevenyeket....
-
Jakuskacsa
senior tag
A kevés kilóméter nem egyenlő megkímélt autoval. Ha ennyire keveset mentek vele a fele idő alatt hideg motorral jártak vele ergo kopottabb lehet mint az ami többet futott de hosszabb utakra. Ez már megint a magyar berögződés. A kevés km... én inkább vennék 100e+ km - s autot amivel naponta többszáz km-t tettek meg, mint egy olyat amibe van 50 ezer de napi 2x 8km-t mentek. Nekem az a mazda a leggyanusabb ebből a szemszögből nézve. Évrkhez képest kevés a km. Városozos auto volt az meg nem jo. Sem a motornak sem a valtonak nem tesz jot.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #110330 üzenetére
Ez is egy hatalmas igazság. Ezért veszem garanciával, De ha sok benne a mérföld, 100k+ akkor nem adnak csak max 1 év garanciát.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #110330 üzenetére
Itt erre egy jó példa.
Mivel összekevertem a képeket, a fent látható Volvo az egy 91000 mérföldet ment verda. Kbb140.000 km-nek felel meg. Olcsóbb is, olyan £6500 már az enyém lehetne...DE...az eladó nem ad csak 1 èv garanciát. Itt pedig nagyobb a rizikó...
Ha £1000-2000-es verdákról volna szó akkor simán elég volna a 1/2-1 év garancia...de ennyi pénzért legalább 2 évig nem kell a fejfájás.
Itt a tehén, muvel hibás a faszi szó nélkül visszaveszi egy nagyon kicsi bukóval...mivel belenyomtam majdnem 20.000 km-et május óta. Ha nem volna rá garancia most szopnék rendesen.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #110333 üzenetére
Ez egy tök szép lap, már csak azt nem értem, mi az ezen a lapon amire egy földi halandónak valóban szüksége vagyon és egy Gaming 7 nem tudja. Az nem érv, hogy a Gaming 7 és 8 kínál csak HDMI 2.0-át (igazából sok köze tán nincs is a felső kategóriás lapok közötti differenciálódáshoz) mert szerintem ennek hiánya szimplán gyökérség egy friss vezérlővel Kaby Lakehez bejelentett lapnál, meg ilyen lapnál úgyis dVGA kerül bele.
Mindeközben a Z170-es lapoknál az G1 ára duplája volt a 7-nek. Bár én megkockáztatom, hogy egy normális OC-ra egy Gaming 5 is elég igaz ott a körítés komolyabban módosul.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #110334 üzenetére
Siman eleg a Gaming 5...
Nagyon sajnalom hogya rohadt Asus kicsinalta a Maximus (Rampage) Gene szeriat.....igazan kemeny vonal volt mATX meretben.
Csianlt helyette nokedlit ROG logoval....
Azert mekkora a kulonbseg egy 5 eves Gene es a fenti szar kozott...
-
MiklosSaS
nagyúr
7700K - remelem az AMD a csodaZenjevel felkavarja kicsit a vizet.
Reg nem volt par finomsag, ezert kaptok apatoktol egy kicsi jot
-
bandi0000
nagyúr
Ejj de fasza idő van, komolyan a -4 fokhoz feltétlen kell a rohadt nagy szél is, hogy az ember csontja is lefagyjon
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz bandi0000 #110338 üzenetére
Reggelt! Ide nem ért el a havazás. Szél is abbamaradt. Tudtam én hogy megint csak tulzásokba estek, mikor jöttek a szines grafikonnal meg a hány centi ho lesz térképpel. Nem tudnak még 2 napra sem időjárást mondani ha változás van.
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #110340 üzenetére
Még ezután jön a java. Mi elvileg estére kapunk belőle.
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #110341 üzenetére
Tegnap délután kaptam az időképtől egy sms-t, hogy riasztás, szép kék grafikonnal megmutatták, hogy éjjel jön a hó, meg a szél... hát egyik sem jött. Ahogy meg most nézem a felhőképet, azt látom, hogy mire ideér, nálunk már 0 fok lesz, azaz elolvad és ennyi, + szanaszét van szakadozva, meg csak szállingózósnak van jelölve a felhő színe. Ennyit megint a nagy riadalomról.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #110342 üzenetére
Alapból nem mondtak túl nagy mennyiséget. Csak tény és való, hogy Nálunk leesik 2-3 centi hó, és megáll az élet.
Mondjuk ahogy elnézem a radart, nem tükrözi a felhőképet.. Szal, a fene se tudja.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #110343 üzenetére
Lenvan szedve róla.
-
bandi0000
nagyúr
ne dőljetek hátra, .ert ide kecsóra nem igértek havat, viszont esik
-
bandi0000
nagyúr
válasz Jakuskacsa #110347 üzenetére
általában azok is azt tudják jósolni pontosa , amit épp látnak 40 fokban nyilván nem esik hó
-
bandi0000
nagyúr
válasz Jakuskacsa #110349 üzenetére
de valami hasonlót írtál
buzi sok front, én se tudom pár napja hogy merre vagyok falnak előre...
viszont vettem töredék áron a ps hez vez nélküli fejest, igaz a bőr lekopott a párnákról, meg a patentja törött de elvileg hibátlan, szal öröm van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest