- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Leírtam h nem power üygileg értem az utánna lévő post h hosszútávon oclsóbb.
Arra értettem h a replaybe amit néztem mire lenyomta az eggyik bloodhornt hozta a másikat és 1 bloodhorn nagyságrendekkel erősebb lap 1 grigori de akár 1 grigori bombánál is.Deepcoil Worm,Gift of Wheel(fordítva
),Forest elder,Enlighment,Abyssal(ez új de azért érdemes idevenni)
kb ezek már 2 lila pakli árát is kiteszik és még a sok olcsó és nagyon hasznos lapok pl a sok healing, és kisseb egységeket nem is vettem ide.
És most ne azzal gyere h ezek drágák a többi laphoz képest, a játék nem csak pvp-ből áll.
De itt most nem arról van szó hogy a lila nem lenne jó jó az csak azé azt nem értem ez a repertuáll ami a naturénél van + ha a stonekin és frost lapoat amiket egybe lehet ömleszteni már nagyon brutál minden mapra különösebb gond nélkül használható.
Ne mond h ezek nem jó lapok.
pl wheel-t melyik frakció nem fogadná el?
És ezek nem hiába értékesek.Majdnem minden játékos aki naturét is hasnál ott van neki a deckjébe.Az Oracle mapon amikor Unbabwet kell legyőzni ellene működnek a tornyok és távolsági sebzésű lapokból az összes?(Worldbreaker)
Ma szívtam mert nem raktam elég távolsági sebzésű lapot a pakliba..
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
),Forest elder,Enlighment,Abyssal(ez új de azért érdemes idevenni)