Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Gyuri27 #5214 üzenetére

Leírtam h nem power üygileg értem az utánna lévő post h hosszútávon oclsóbb.
    Arra értettem h a replaybe amit néztem mire lenyomta az eggyik bloodhornt hozta a másikat és 1 bloodhorn nagyságrendekkel erősebb lap 1 grigori de akár 1 grigori bombánál is.

Deepcoil Worm,Gift of Wheel(fordítva:D),Forest elder,Enlighment,Abyssal(ez új de azért érdemes idevenni)
    kb ezek már 2 lila pakli árát is kiteszik és még a sok olcsó és nagyon hasznos lapok pl a sok healing, és kisseb egységeket nem is vettem ide.
    És most ne azzal gyere h ezek drágák a többi laphoz képest, a játék nem csak pvp-ből áll.
    De itt most nem arról van szó hogy a lila nem lenne jó jó az csak azé azt nem értem ez a repertuáll ami a naturénél van + ha a stonekin és frost lapoat amiket egybe lehet ömleszteni már nagyon brutál minden mapra különösebb gond nélkül használható.
    Ne mond h ezek nem jó lapok.
    pl wheel-t melyik frakció nem fogadná el?
    És ezek nem hiába értékesek.Majdnem minden játékos aki naturét is hasnál ott van neki a deckjébe.

Az Oracle mapon amikor Unbabwet kell legyőzni ellene működnek a tornyok és távolsági sebzésű lapokból az összes?(Worldbreaker)
    Ma szívtam mert nem raktam elég távolsági sebzésű lapot a pakliba..

Új hozzászólás Aktív témák