- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
És itt egy EA-ról beszélünk ami tudjuk jól minden szart felhájpol ezt érdekes nem tette így és a megjelenéskor ez meg is mutatkozott aztán meg csodálkoznak.
Még annó 2008-ba lehetett róla hallani én is arra fiygeltem fell h ez egy mmorts lesz és kártyajáték szal ez felkeltette az érdeklődésemet.
Aztán a bétára már nem tudtma bekerülni így nem tudtam csak 09-be kipróbálni egy hétig játszottam a demóval a megjelenés után kb aztán vettem meg.
Viszont a kevés játékos annak is köszönhető h soakn megunják épp azért mert már nincs benne kihívás.
nagyon sok régi játékost ismertem akik azért hagyták abba mert hónaponta ha jött! egy új map.
A renegade edition meg kb az átskinnelt ellenfelek kiadása is nagyon alamuszi döntés volt.
A pvp-is úgy szar ahogy van.
Nem hiszem h nem lehet csak az 1v1 és 2v2 játékmódokat kitalálni.
Egy fps-be sem jó ha csak lenne dm meg tdm oszt kész.
itt is nem tudom mi akadályozza őket a többrétegű pvp-bevezetésén.
mapokat sem hajlandóak csinálni.
össz-vissz megint egy nagy baj van h az EA kezébe a franchise.
Ők azok akik ha tehetnék még a játékot is kispórólnák a játékosoktól de persze nagyobb és nagyobb bevételt várnak.
pl karácsonykor sem voltak képesek legalább azokat akik megvették a dobozos verziót egy giftel megspékelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest