Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
OnSet-Hangfal meccs nem sokon múlt hogy 0:2 legyen. mindez úgy hogy az ˇantiHangFalˇ deckel játszottam

yrmia többet nem lesz saját mapom, mind3 meccsen ezt választottam s buktam is őket egytől-egyig.

HangFal: Govnovalj és GEOMAR, róluk tudsz valamit? én még 1x nem láttam őket online, de sztem mrwN és SoG se mivel még nincs rep tk-n ellenük.
sika meg aktivizálhatná magát, az eredmény táblázat F csoport része erősen hiányos, pedig a SilenceOfGod, HangFal, mRwn, OnSet körmeccsek már lementek.
vagyis majdnem a SilenceOfGod- HangFal, meccs elvileg még vissza van, ez dönt majd továbbjutókról a csoportban, ha a fent említett 2 player inaktiv marad.
HangFal meg vagy velem vagy mrwN-el játszik majd egy 3. kört, attól függően hogy 1x vagy 2x veri SoG-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest