Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Murder3 #19970 üzenetére

Igen, részben egysíkú minden, mert 70-80%-ban ugyanazokat a lapokat kell használnod kényszerűségből, viszont ha más felől közelíted meg a dolgot, akkor meg teljesen egyéni minden pakli! Mert Te állítod össze úgy, hogy a Te játékstílusodnak feleljen meg! Pl. ilyen az, hogy nekem a sima shadow-nature-ben is bent van a soul splicer, de pl. RadicalX-nél a skeleton warrior, másnál meg a wrathblades. Ezután meg még jobban eltérnek a paklik, pl. mrwN a lost paklijában nem használ lost reaver-t, míg más erre a lapra építi a pakliját.

2v2-ben nem rég Dabilius-szal megvertük Rittercopper és Ixibutzi párosát, majd pedig egy 24 perces meccsen kikaptunk tőlük, majd holnap mindkettőt linkelem.

A versenyhez meg azt fűzném hozzá, hogy van egy pár meglepetés és eredmény már most is:
    - A csoport: JackV nem játszott 1-et sem, drakonz és Hirooo között pontegyenlőség van, 7-7 ponttal, egymás elleni döntetlennel zárták a csoportkört.
    - B csoport: jukaaa-nak a 3. helyért kell küzdenie, Discpled ellen, mert jelenleg ugyanúgy állnak egymás elleni döntetlennel!
    - C csoport: Kyllbuster és DeChris 1 meccset sem játszott még le, az összes többi meccs papírforma eredményt hozott
    - D csoport: innen nem vagyok jóban senkivel, szóval nem tudok semmit :N , csak az eredmények alapján tudom mondani, hogy dekka elverte MaranV-t és ArkticDog-tól kikapott, szóval itt még akár körbeverés is előfordulhat!
    - E csoport: Verodicia egy a személyazonosságát egyelőre nem felfedő 2. account, így thesickaleon lehetséges, hogy kiesik a saját versenyéről :DDD aDuDule meccseinek az eredményéről egyelőre fogalmam sincs
    - F csoport: papírforma, kivéve: OnSet-mrwN: 1-1, OnSet-Hangfal: 1-1
    - G csoport: erről majd Shooter mond valamit, nem találkoztam vele ma
    - H csoport: Darklloth alulmúlja önmagát (mondjuk szerény véleményem szerint amúgy sem érdemli meg az 1v1-es rangját, mert közel sem tud úgy játszani), s ha egyáltalán továbbjut, akkor a 3. helyet fogja megkaparintani magának, mert az első kettő már foglalt

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés