Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz OnSeT #19926 üzenetére

OnSeT, a csapatokban a "rangsort" és az eddigi eredményeket itt megtalálhatod, Shooter a top játékos kategóriába, Te a jó játékos kategóriába, Hangfal és én pedig a megfelelő (decent) játékos kategóriába lettünk sorolva. Eredmények terén az "x" jelenti azt, hogy a vízszintes sorban lévő nyert, az "o" pedig, hogy ő vesztett.

Shooteréknél a beijingguy-shooter meccs érdekelne engem, mert beijungguy elég nagy t1-et használ, és azután még pure nature is, amit elég nehéz fogni t2-es L-counter nélkül...

Tényleg, ha már itt tartunk, nem tudjátok véletlenül, hogy a csoportomban ki milyen színű paklival játszik?

(#19923) ludinho123: A frost mage sima range támadással rendelkezik, s a razorshard a képességét bekapcsolva is range egységnek számít. Így ezek közül egyik sem fogja sebezni a lila gravity-vel lehúzott egységet. Én pl. stonekinban kék gravity-t használok, de igazából a defenders is meg tudja oldani a madarakat, főleg hogy olcsóbb is bfp-ben. ;)

(#19927) phanzetomox: Streetkings a szememben nem éppen egy top kategóriás játékos, t3-on fof + cultist master, majd instant 2-3 grigori + soulshatter + nasty a játékstílusa, amit nem éppen könnyű megfogni...

Új hozzászólás Aktív témák