Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Hááááát...
Nem akarlak megbántani, de a ti szinteteken még nem jön ki a különbség nature és sadó között. Ahhoz profin kell kezelni a deckedet, de majd belejöttök. Ja én sem kezelem profin a deckemet, tehát nem nagyképűségből írtam.Natur T1 legyőzhetetlenségének eszközei:
ww, shaman, gyógyítás, roots, hurricaneHa ügyesen kezeled és kombinálod őket mindent elvisznek
Sadó bomba ellen roots, nox roham ellen roots, frost és sadó íjász roham ellen hurricane, fire spellek ellen heal. Aki driadot használ is jó, de nem kell hozzá.T1-en nagyon jó volt xRyoughi, ezekkel talán 1x tudtam megverni sadóval. Már Csirke is nagymenő lett naturral, őt is lehet kérdezni... ha visszanéz még egyáltalán

Phase towert meg úgy kell ölni, hogy míg én megépítek 2-t te lehívsz 2 ww-t. és így tovább. Vársz míg nem mozgatja a tornyokat, ha megteszi 50%-al asszem többet sebződik mozgatás után a torony egy ideig. Akkor szétlövöd őket ww-vel. A tornyok még 1-et sem tudnak leszedni, mert shaman és heal megmenti a ww-ket. Healt 1x kell használnod csak. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Napelem
- Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Samsung kuponkunyeráló
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- SONY LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem akarlak megbántani, de a ti szinteteken még nem jön ki a különbség nature és sadó között. Ahhoz profin kell kezelni a deckedet, de majd belejöttök. Ja én sem kezelem profin a deckemet, tehát nem nagyképűségből írtam.